edzia.79 08.06.08, 23:46 mam zamiar jutro kupic tylko nie wim ktory. kiedys uzywalam kolastyny [nawet dobry] i johnsona [smierdzacy] wazne zeby tylko nie barwil na zolto,nie robil zaciekow i nie smierdzial. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babajagaa Re: jaki balsam brazujacy 08.06.08, 23:49 Mi najbardziej odpowiada Dave,nie zaostawia sladow,mazgow,i lady kolorek ma,najgorszy jaki mialam to Garniera skora musnieta slonce,bleeee same smugi Odpowiedz Link
o.matko Re: jaki balsam brazujacy 08.06.08, 23:49 Jeśli do twarzy to Nivea Q10. Dla mnie rewelacja. Do ciała uzywałam J&J, ale ten chyba Ci nie leży;) Odpowiedz Link
m0nalisa Re: jaki balsam brazujacy 09.06.08, 01:16 ja mam DOVE do ciemnej cery- mimo ze mam jasna, rozcienczam go balsamem i pieknie "opala", tylko rozcienczony nie zostawiam smug Odpowiedz Link
leluchow1 Re: jaki balsam brazujacy 09.06.08, 08:42 Ja tez mam dove tyle ze do jasnej karnacji -nie rozcieńczam , smug brak Odpowiedz Link
patrice7 Re: dzieki dziewczyny kupie dove n/t 09.06.08, 09:35 naprawde te kremy opalaja?? mnie denerwuje ze nie ma jednego kremu na wszystko :P Jak na jedno udo wmasowywac : krem na rozstepy, na cellulit, balsam nawilzajacy i brazujacy?? hehe 4 razy??:P Odpowiedz Link
aga_n20 Re: jaki balsam brazujacy 09.06.08, 09:39 z kolastyny brązująco rozświetlający z drobinkami, rewelacja, super się rozprowadza, skóra wygląda naturalnie tylko do twarzy nie wiem czy on sie nadaje Odpowiedz Link
nika1201 Re: jaki balsam brazujacy 09.06.08, 13:22 Dove do jasnej karnacji-używam,dobry, kiedyś używalam oriflame- byly super dla mnie , zużylam kilka opakowań Odpowiedz Link
cyrkonia11 Re: jaki balsam brazujacy 16.06.08, 22:21 obecnie spacerując z synkiem staram się jak najwięcej korzystać ze słoneczka, ale np. nogi nie maja szans na opalanie podczas spacerów z wózkiem dlatego smaruję je jeszcze balsamem brązującym. obecnie jest to dove summer glow. ja jestem naprawdę zadowolona. Odpowiedz Link
lilka.k dove muszę kuipic, bo mam oriflame 16.06.08, 22:23 Ijest do bani, bo mam smugi. ścieralam ostatnio to badziewie ze skóry, szorowałam, ze hej..ale smug nie ma ;) pati, naprawde to opala..wierz mi :) Odpowiedz Link
badowimo Re: dove muszę kuipic, bo mam oriflame 16.06.08, 22:45 dla mnie dove jest kiepski jak nic:( Smierdzi samoopalaczem. Kupilam Garniera skora musnieta sloncem, kosztuje cos ok.17 pln. Super pachnie, jest lekki i przede wszystkim daje pozadany efekt koncowy:) Mezowi sie podoba:) Pozdrawiam Odpowiedz Link
edzia.79 Re: kupilam dove 17.06.08, 09:31 najpierw ma bardzo mocny cytrusowy zapach ale rano smierdzi samooplaczem. opala fajnie,nie zostawia smug wiec na ten smrod moge przymknac oko Odpowiedz Link
cyrkonia11 dla mnie dove jest ok 17.06.08, 09:54 może ja mam inny nos :) a napewno inną wrażliwość na zapachy bo dla mnie ten dove wcale tak nie śmierdzi. dla mnie zapach poprostu specyficzny :) Odpowiedz Link