agusiajasia 11.06.08, 10:24 ... wchodzę do Zosi pokoju, bo zaintrygowała mnie długotrwała cisza, coś niebywałego u mojej córki, a tu Zosia.... STOI!!!! oczywiście w łóżeczku :) z trzymanką ;) no ale to już coś :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrice7 Re: A dziś rano.... 11.06.08, 10:44 heh u mnie jak za cicho jest tzn ze cos broi ;P serdeczne gratulecje! Odpowiedz Link
agasar79 Re: A dziś rano.... 11.06.08, 12:57 no to super :) U mnie jak jest za cicho to znaczy że dobiera się do szafek, albo robi kupę ;))) Odpowiedz Link
nating Re: A dziś rano.... 11.06.08, 13:09 u mnie jak jest cicho to albo trzyma mój telefon albo siedzi na łóżku !!! oczywiście moim !!! sama wlezie, siedzi i się cieszy !!! kurcze, boję się że kiedyś przeoczę sekundę i spadnie z niego Odpowiedz Link
klaudia020707 Re: A dziś rano.... 11.06.08, 13:16 Super uczucie:)) zobaczyć pierwszy raz jak dziecko stoi samo:)) Teraz coraz częściej będziesz oglądać ją na stojąco. Odpowiedz Link
agusiajasia Re: A dziś rano.... 11.06.08, 13:27 No właśnie tak jej się spodobało, że teraz by wszędzie stawała, co nie jest tak super do końca, bo już kilk razy glebę zaliczyła... A oto zdjęcie: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5632194c5e9815de.html Odpowiedz Link
lipiec_2007 agusiajasia 11.06.08, 13:43 no to serdecznie ci wspolczuje...:) teraz bedzie chciala wszystko robic na stojaco. spac tez. sama zobaczysz. bedzie padnieta i spiaca, ale obowiazkowo bedzie musiala stac jak swieczka.:) Odpowiedz Link
lilka.k lipiec, święta racja! 11.06.08, 16:05 He he...dobrze to ujęłaś :) Gratuluję więc, a Zosia, to po prostu piękna jest i ma cudne oczeta i ja żądam więcej zdjęć..ukrywasz ja czy co? :) Odpowiedz Link
klaudia020707 Minka:)) 11.06.08, 16:01 Bo padne, jaką ma cudną minkę:))) Jakby mówiła...mamusiu, przeciez ja jestem grzeczna:)SŁODKA, UROCZA, PIEKNA!!!! Odpowiedz Link
agusiajasia Re: Minka:)) 11.06.08, 19:56 To tylko pozory z tą słodką minką :) Naprawdę to wulkan!!! Spać nie chce, bo szkoda czasu, lepiej się pobawić.. Uparta, wchodzi tam gdzie chce i koniec! Inaczej sąsiedzi na parterze ją słyszą (mieszkamy na trzecim). Oczy i charakterek Tatusia :) Po mnie ma tylko długie paluszki do gry na fortepianie :) Nie ukrywam jej, tylko rzadko mam czas, żeby jakieś zdjęcia zamieścić. Poprawię się :) Odpowiedz Link
asuzi Re: Minka:)) 12.06.08, 11:02 gratuluję, moja też po cichu stanęła, byłam w kuchni, mąz tylko krzyczał że stoi :) Odpowiedz Link