asuzi 29.06.08, 21:28 szkoda że nie mam kawałek od Warszawy, zaczeły soę wyprzedaże, a ja nie mam kiedy pojechac, w ogóle nie wiem jak szukać, gdzie chodzić. Warszawianki podpowiedzcie, może kiedyś się wybiorę, Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrice7 Re: wyprzedaże.. 29.06.08, 21:28 jak jak szukac?? nie zrozumialam pytania:) chodzic od sklepu do sklepu i grzebac rzecz jasna:)) Odpowiedz Link
asuzi Re: wyprzedaże.. 29.06.08, 21:34 chodzi mi np. czy wiecie że w danego dnia będzie wyprzedaż w danym sklepie czy chodzicie i jak sie trafi to kupujecie/ Odpowiedz Link
bobimax Re: wyprzedaże.. 29.06.08, 21:47 W każdej szanującej się galerii jest okres wyprzedaży :). I wtedy hulaj dusza, ale musisz się liczyć że nie dostaniesz swojego rozmiaru, albo co gorsza kupisz coś w oniżce np 30% a za dwa dni masz już 50%. No ale i tak kupisz taniej niż cena wyjściowa. Rzeczy z wyprzedaży nie są też już tak ładnie porozwieszane jak na początku kolekcji, ale i tak zawsze coś można znaleźć. Jedna rada jak będziesz jechała to dziecko zostaw w domu, bo inaczej za wiele nie kupisz. Ja teraz właśnie się czaję na buty i spodnie. Spodnie wiem jakie bo mam już jedne teraz tylko w innym kolorze. Odpowiedz Link
malenkie7 Re: wyprzedaże.. 29.06.08, 21:57 Jak dla mnie najlepsza galerią handlową jest CH Arkadia - duzo sklepow, mam latwy dojazd, widzialam, ze sa juz wyprzedaże. W Złotych Tarasach tez jest ok, ale tam nie jezdze zbyt czesto, bo za parking trzeba placic:-/ Jesli potrzebuję czegoś z Zary, H&M, Esprit - to jade do Promenady, bo tam jest zazwyczaj pełna rozmiarówka. Zresztą to centrum nie jest przeludnione, a w sklepach jest porządeczek, az miło ogladac ubranka. Odpowiedz Link
asuzi Re: wyprzedaże.. 29.06.08, 22:01 muszę się kiedyś wybrać, ale pewnie na następne wyprzedaże, na te nie mam kiedy jechac, dacie znać ;) Odpowiedz Link
modeko Re: wyprzedaże.. 30.06.08, 07:58 ja byłam w Złotych Tarasach, mnóstwo wyprzedaży. W Smyku - 30% i - 50% ALe ja sobie nic nie kupowałam Odpowiedz Link
andzia84 Re: wyprzedaże.. 30.06.08, 11:37 ja lubię arkadię, byłam ostatnio i upolowałam trochę ale jeszcze wyruszę Odpowiedz Link
monikaj21 Re: wyprzedaże.. 30.06.08, 11:56 A ja lubię Arkadię tylko dlatego że mam bardzo blisko i że jest dużo sklepów, ale jak nie szukam konkretnej rzeczy tylko poluję to zdecydowanie wolę Wola Parka - dużo mniej ludzi, mniejszy bałagan, no i Reserved - od kilku sezonów mają naprawdę super rzeczy co w Arkadii dużó trudniej dostrzec niż w Wola Parku gdzie jest tego więcej i jestem skłonna sądzić, że niektórych rzeczy z Wola Parku w Arkadii nie ma - jakiś czas temu kupowałam sukienkę na wesele i wzięłam 8 do przymierzalni, a jak byłam w Arkadii to widziałam tylko 3 spośród nich. Odpowiedz Link
asuzi Re: wyprzedaże.. 30.06.08, 13:08 czy w niedzielę nie będzie za późno na wyprzedaże? Odpowiedz Link
monikaj21 Re: wyprzedaże.. 30.06.08, 14:10 Nie będzie, będzie co prawda coraz mniej rzeczy ale może będzie jeszcze taniej :) Odpowiedz Link
andzia84 Re: wyprzedaże.. 30.06.08, 14:16 ja nie lubię zakupów w weekendy bo duzo ludzi jest Odpowiedz Link
magda7717 a ja nienawidze wyprzedazy :D:D:D:D 01.07.08, 02:47 bo trace ogrom kasy masakra- krakow jest pelen galerii zaliczylam 3 dni pod rzad Zarre kids, potem rekids, potem H&M , potem 5,10 15 wydalam jezu szok szok ale co super mloda wyglada w tych ciuchach i jak to mowi moj maz - nasza corka do 13 roku ma juz rzeczy zakupione.. heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link