patrice7 01.07.08, 10:19 odezwij sie prosze na gg do mnie 3364421 Wybacz za literówki, ale to z emocji... :D Malwinka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agast3 Re: Agast3 01.07.08, 10:43 :D Hej dziewczyny , przestańcie już nikt nowy nie może dołączyć do Was?? Piszecie że wasze forum jest "otwarte" dla każdego a szpiegujecie na każdym kroku, bo ktoś tam coś tam... Było miło.. A Patrice już się wyspowiadałam.. Odpowiedz Link
burdziaa Re: Agast3 01.07.08, 10:49 Kochana nie denerwuje sie, tak pewnie głupio to wyszło- przyjedz do Wrocka na lodzika to Ci opowiemy o co chodzi, w koncu masz niedaleko :) a Lilka z bliźniakami czesto bywa.Poznamy się ! Odpowiedz Link
agast3 Re: Agast3 01.07.08, 10:54 Kiedyś może sie z wami wybiore, ale znając życie to mój szkrab nie będzie zadowolony- nie wiedzieć czemu ale nie lubi dzieci które zaczynają dopiero chodzić ech.. pewnie za to że się ciąglego go "czepiają" a on do tych poważniejszych nalezy hehe cztery lata to już przecież "poważny" wiek;) Dobra ja teraz zmykam ale postaram się częściej udzielać żeby nie było wątpliwości:D Odpowiedz Link
burdziaa Re: Agast3 01.07.08, 11:00 ja przytrzymam Julka w wózku,zeby nie zaczepiał :DDDD Odpowiedz Link