narttu 04.07.08, 07:39 siostra przyjechala i odsypia podwojne emocje bo 1. leciala samolotem a BARDZO nie lubi 2.jej pies mial ryzykowna operacje (a to w dodatku stary pies)... Teraz sniadanie i kawa.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilka.k Re: kawa 04.07.08, 07:44 ja nie lubię lądowania w samolocie :). A kawa jest, wypita do polowy, bo dzieciaki jeszcze przytulam i zraz je klade znowu spac. Odpowiedz Link
effka_81 Re: kawa 04.07.08, 07:44 Kawa zrobiona, dzisiaj dużo pracy mnie czeka, robie tort Oliwci i salatki bo jutro robimy urodzinki. Pogoda do d... od rana pada!! Miłego dnia Odpowiedz Link
babajagaa Re: kawa 04.07.08, 08:44 Ja od 7 na nogach,Olaf wczoraj poszedl spac o 22;30 dopiero myslalam ze dzisiaj pospi a tu dupa,zaraz do pracy sie zwijam,milego dnia Odpowiedz Link
kogosia Re: kawa 04.07.08, 08:58 ja też kawkę wypiłam Mały w nocy nie chciał spac w planach miałam się wyspac, ale napisali Odpowiedz Link
burdziaa koktajl truskawkowy 04.07.08, 09:45 bo herbatka juz wypita- sprzatam po nawiedzinach szwagra, a własciwie to mi sie nie chce to sobie usiadłam na forum/ musze sie zorganizowac by nie spoznic na spotkanie wrocławskie/ u nas w nocy straszne nawałnice były! Odpowiedz Link