chanastel 08.07.08, 12:26 Wczoraj wieczorem zasypiała w 25min a dziś tylko 10min. Boże żeby wieczorem zasnęła ot tak sama. Chodzę głaszczą mówię że kocham ale dziś musiałam wejść tylko dwa razy. CUD!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blanka0 Re: Chyba sukces:) 08.07.08, 12:27 no co Ty ale jaja półtora dnia nauki ? super ale co Ty robisz, kladziesz ja do lozeczka i wychodzisz? Odpowiedz Link
burdziaa Re: Chyba sukces:) 08.07.08, 12:29 Hania ciesze sie ! chyba na kurs do Ciebie pryzjde+ ja na rekach albo w chuscie+ ....no ale jak Jasiek chce drugie , to musimy Julka nauczyc! Odpowiedz Link
chanastel Re: Chyba sukces:) 08.07.08, 12:37 no wkładam ją do łóżeczka, daję butlę ona wypija i wstaje więc ja wchodzę zabieram butlę kładę Tosię i mówię że kocham i mnie nie ma. Wchodzę za 3 min, powtarzam. Nastęne wejście po 5. Następne miało być po 7 ale weszłam tylko żeby ją przykryć:))) Odpowiedz Link
m0nalisa ale fajnie gratki 08.07.08, 12:46 ja robie inaczej, klade daje flache i wychodze, mlody wypija wyrzuca butle i spi, jak sie drze to wchodze, jak nie to zagladam za jakis czas czy spi. tez sie szybko nauczyl. choc czasem jak np wczoraj w nocy darl sie i nici ze spania byly, musialam go domeczyc Odpowiedz Link
patrice7 Re: Super! 08.07.08, 13:44 A nie mowilam zebys sie nie zniechecala?! gratulacje! Toska brawoo:)) Odpowiedz Link
lilka.k Brawo! 08.07.08, 14:56 Jak matka zdecydowana to i dzieciak musi ulec, to dziala naprawde :) Drugie tak od poczatku ucz :), bedziesz miala luzik ze hej...he he Odpowiedz Link