Dodaj do ulubionych

poradźcie mi proszę...

09.07.08, 14:50
do jakiego hotelu gdziekolwiek w ciepłych krajach można pojechać z dzieckiem? Polecicie mi coś, bo za cholerę nie mogę się na nic zdecydować. Kierunek dowolny, byleby w Europie, i nie super drogo, tylko za rozsądną cenę. Planujemy wstępnie wrzesień - może któraś z Was ma jakieś miejsce obcykane ze starszakiem albo z maluchem?
Z góry wielkie dzięki:)
Obserwuj wątek
    • bubunia1 Hiszpania 09.07.08, 15:26
      www.itaka.pl/strony/2/i/1796.php?SEARCH_HOTEL[wyloty]=KTW&SEARCH_HOTEL[pokoje]=AP4&SEARCH_HOTEL[wyzywienie]=H&
      ten hotel
      byliśmy niedawno w czerwcu ;)
      kupiliśmy z last minute /było 2700 a zapłaciliśmy 1350/
      • kogosia Re: Hiszpania 09.07.08, 16:02
        super cene zapłaciliście

Moim marzeniem jest poleciec samolotem na wakacje za granice

Może uda nam się po sezonie
    • qwoka Re: poradźcie mi proszę... 09.07.08, 21:16
      Ja jeszcze nie jestem pewna na 100%, ale chyba pojade z Triadą na Krete, w drugiej połowie września, 2 tyg, wersja All, cena ok 5000(2os dorosłe i roczniak). Wiem ze Triada ma nienajlepsze opinie, ale z tego co słucham od znajomych to w innych renomowanych biurach są takie same wpadki. Jak narazie tańszej oferty nie znalazłam, a zalezy mi zeby hotel był zaraz nad morzem i z piaszczysta plażą i ten jest podobno pod tym wzgledem super. Chociaz standard hotelu podobno sredni, ale to dla mnie nie ma takiego znaczenia wazna jest plaza i okolica.
      W ogóle tak jak chodze po biurach to tańszych ofert na 2 tyg. jak 5 tyś za 2os + maluch to nie ma szans znalesc nawet we wrześniu, o sezonie juz nie wspomne. Jak wczoraj chodziłam to w wiekszości biur na wrzesien proponowali mi ceny rzędu 7 tys.
      A 5 tyś to juz dla mnie max i sie zastanawiam czy możemy sobie na to pozwolić(mimo dofinansowania z pracy).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka