ridibunda 10.07.08, 21:43 Czytałam, że byłaś u pediatry - i co, pytałaś o tę przepuklinę? Co Ci powiedziała? Mojej dalej guzek na brzuchu widać, ale czasem wystaje tak ze widać przez ubranie, a czasem wcale nie ma. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrice7 Re: Patrice7 10.07.08, 21:46 Hej:) Tak pytalam:) Ma duzy guzik zapomnialam zrobic zdjecia zrobie jutro. Powiedziala ze to bardziej "kosmetyczne" jest. Niemniej jest przepuklina jak nic i dala skierowaqnie do chirurga dzieciecegi zeby poogladal i zadecydowal co z tym dalej Odpowiedz Link
ridibunda Re: Patrice7 10.07.08, 21:50 Dzięki za błyskawiczną odpowiedź:) Jakbyś już zaliczyła tego chirurga to daj znać:) My o ile nie zachoruje (odpukać)pójdziemy dopiero na to sławne szczepienie MMR, wcześniej mi się nie chce, i dopiero wtedy będę wiedziała co mi powie. Oby sie Wam bez cięcia udało i nam też. Pozdrawiam Odpowiedz Link
patrice7 Re: Patrice7 10.07.08, 21:52 oby wlasnie tak było! :)) Dzieki dam znac jak bylo ,i jutro wkleje zdjecie guziczka :)) ty tez jak masz mozliwosc wklej Odpowiedz Link
dziunia27 dziewczyny 10.07.08, 22:02 podczytalam z ciekawości wasz watek;P ja tez miałam gdy byłam dzieckiem przepukline.. i pamietam jak dziś, słowa lekarza, że konieczne bedzie usunięcie w wieku poźniejszym, bo np. problem bedzie gdy bede w ciąży.. ale ów przepuklina sama jakby zniknęła duuuużo wcześniej niż zaszłam w ciąże i obyło się bez cięcia (w moim przypadku akurat).. choć niewiem moze i jeszcze cos tam mam z tej przepukliny, moze to niewchłania sie calkowicie, ale nic a nic mi to niedokucza, ani nic niewidać.. no ale do doktora warto iść bo przeciez kazdy przypadek jest inny.. pozdrawiam:) Odpowiedz Link
patrice7 Re: dziewczyny 11.07.08, 15:33 Dziunia dzieki za pocieszenie:) Myślę, ze nie będzie żadnego dramatu, cofnie sie albo i nie wtedy sie to natnie, to zwykły zabieg trudno, jak moja mama powtarzała chcesz byc piękna pocierp ;P hihi a poważnie to słyszałam ze i tak sie w młodym wieku nic z tym nie robi Ps dalej nie mam zdjecia moze potem;) Odpowiedz Link