m_k8 14.07.08, 05:35 Witajcie, znów dziś zaczynam o świcie. Jaka piękna cisza. Nareszcie można popracować w spokoju :-) Miłego dnia! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilka.k Re: Kawa. 14.07.08, 07:23 woda sie juz zagotowala a ja jak przyklejona do klawiaury, ale lece zrobic te kawe, bo sie przyda..pobudki byly, oj byly... Odpowiedz Link
dorka3078 Re: Kawa. 14.07.08, 07:42 ja już prawie kończę,bo po dzisiejszej nocy potrzebna mi była pobudka kofeinowa bardzo szybko.Wiecie co mówią że dzieci nie potrzebują w nocy jeść ,Zuzia pobiła dziś samą siebie robiłam w nocy mleko dwa razy mimo tego że zjadła wieczorem 260 ml kaszy,w ogóle obsrewuję że z nocy noc jest gorzej ech!! Odpowiedz Link
klarysa007 Re: Kawa. 14.07.08, 07:47 Ja już po herbacie. Zmęczone wczorajszym chrztem obie padłyśmy wcześniej niż chłopaki więc pobudka była już dawno :) Pogoda za oknem dziwnowata więc jeszcze nie wiem jaki plan na dziś. Zobaczymy. Odpowiedz Link
burdziaa herbatka 14.07.08, 11:01 ja szybko do komputerka ale czasu mało- obiadek sie robi a ja zestresowana bo prawdopodobnie zjedzie sie do nas cała rodzina na roczek, a tego sie nie spodziewalismy( mielismy my jechać) wiec szybka zmiana planow i akcja na całego- metlik mam w głowie gdzie jak ich wszystkich połoze spac i jak ugoszcze - o!!!!!!!!! i to sprzatanie ! Odpowiedz Link