m_k8 21.07.08, 05:40 Ja zaczynam rozpuszczalną, bo coś kiepsko żołądkowo się czuję :-( Niemniej express włączony. Częstować się :-) Miłego tygodnia! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilka.k Re: Kawa. 21.07.08, 06:59 czestuje sie, choc wolę rozpuszczalną. Wlasnie wstalam, nie jest zle...choc musialam raz leciec w nocy do chlopcow..nie kumam juz, raz spia calą noc, raz sie budzą... Odpowiedz Link
onka7 Re: Kawa. 21.07.08, 07:10 już sobie stoi przede mną i paruje,eh uwielbiam ten moment, a dziś potrzebuję jej szczególnie, bo nie spałam prawie wcale:( miłego dnia dziewczyny:) Odpowiedz Link
narttu Re: Kawa. 21.07.08, 07:13 a poprosze bo bardzo chce mi sie do lozka wrocic a juz nie mozna ;) Odpowiedz Link
blanka0 Re: Kawa. 21.07.08, 07:45 ja tez od 6tej na nogach, kawa juz pieknie pachnie, wole z ekspresu ale nie mam i pije rozpuszczalną milego, pogodnego dnia dziewczyny :-) Odpowiedz Link
effka_81 Re: Kawa. 21.07.08, 08:40 Kawe już wypiłam a moje dziecko dalej śpi!! Jestem w szoku nie pamiętam kiedy mi tak długo spała??? Odpowiedz Link
klarysa007 Re: Kawa. 21.07.08, 08:43 Ja poproszę dwie! Jak ta młoda nie przestanie mnie budzić w nocy to jeszcze trochę i padnę całkiem :( Odpowiedz Link
latortura Re: Kawa. 21.07.08, 09:00 ja juz tez pije - w pracy, z włoskiego expresu, z ubitym na piankę mleczku ;) mmmmmmm....najpiękniejsza czesc dnia w pracy ;) ale zamarzyła mi sie taka podana do łózka, w piekny słoneczny poranek, w oddali słychac szum morza... ech... ;) Odpowiedz Link
aga_n20 Re: Kawa. 21.07.08, 09:02 Ja już też zrobiłam sobie kawę, pogoda okropna, wiatr i deszcz:((mały często sie budził w nocy a ja położyłam się późno spać Odpowiedz Link
burdziaa herbatka 21.07.08, 10:03 w końcu zeszła mi prawie opuchlizna i mogłam napic sie herbatki/ sprzatania mam,ze ho ho i jeszcze wiecej- a pogoda nieciekawa, noc spokojna- miłego dnia! Odpowiedz Link
m_k8 Dokładam ciacho :-0 21.07.08, 14:31 kruche z wiśniami. Miam... Właśnie zjadam kolejny kawałek, bo już w domu jestem i zbieram siły na starcie z ciuchami Hani... Odpowiedz Link
lilka.k Re: Dokładam ciacho :-0 21.07.08, 14:34 Ty juz po pracy a ja mam wrazenie, ze dzis nic nie zrobilam w domu..troche popsrzatalam ale nadal czuje ze sie obijam ;) Odpowiedz Link