typowy_januszek 02.08.05, 21:04 Skończyłem technikum łączności, a ballest chce mi zabrać dyplom ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ballest Re: Jaką szkołę skończyłem 02.08.05, 21:08 Nie mysl, ze w Technikum Lacznosci nie bylo blenderow, a wela ich bylo. Tam uech poznou, ze osoby z dobrom retoryka nic nie umiom! Odpowiedz Link Zgłoś
typowy_januszek Re: Jaką szkołę skończyłem 02.08.05, 21:10 bo ty zawsze byłeś skromny i do 15 roku życia nie wypoiwedziałeś ani słowa ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
olab1 Re: Jaką szkołę skończyłem 03.08.05, 09:22 A co to znaczy, że jesteś lepszy? Buuuuahaha, Januszku, nie rozśmieszaj mnie, w dzisiejszych czasach chwalić sie technikum ;-) A wiesz, że Ballest też to skończył? Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Jaką szkołę skończyłem 03.08.05, 12:24 no właśnie , olab1 - on to wie i dlatego chwali się tym technikum. nigdzie jednak nie napisał (jak dotąd), że na tym zakończył edukację. co innego ksiaze, któremu żadnego papierka nikt nawet sprzedać nie mógł, bo odrazu byłoby widać , że to lewizna... ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
olab1 Re: Jaką szkołę skończyłem 03.08.05, 12:26 SSS, proszę. Książę to książę i już. Nic nie musi udawadniać. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Jaką szkołę skończyłem 03.08.05, 12:29 fakt, jego wątki mówią wszystko. ale dlaczego akurat nam ? Odpowiedz Link Zgłoś