asuzi 06.08.08, 15:55 chciałam ugotować zupkę dla Zuzi, dobrze że nie dodałam warzyw, kurcze a wyglądało jak kurczak, będzie sos :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrice7 Re: Ugotowałam ... schab 06.08.08, 15:57 a na schabie nie mozna gotowac zupki dla małej?:) Odpowiedz Link
asuzi Re: Ugotowałam ... schab 06.08.08, 16:02 chyba można, ale potem zle sie miksuje, są paseczki, a Zuzia nadal je gładką zmiksowaną zupkę. Odpowiedz Link
lilka.k Re: Ugotowałam ... schab 06.08.08, 16:08 dlaczego twoja mała jeszcze nie gryzie? Odpowiedz Link
a.zaborowska1 ja gotuję 06.08.08, 16:11 schab z warzywami i miksuje. Mały zjada i na szczęście zaczyna gryść :-)) Odpowiedz Link
borowka78 Re: Ugotowałam ... schab 06.08.08, 21:23 miksuj schab, kilka "paseczkow" nie zaszkodzi, a Mala moze zalapie gryzienie:) Szym tez woli gladkie zupy, ale takowe dostaje od swieta;) najchetniej podjada jedzenie tacie-kotlet schabowy to jest to:DD Odpowiedz Link
bobimax Re: Ugotowałam ... schab 06.08.08, 22:59 Dziewczyny mają rację. Jeżeli ona jeszcze nie je takich w kawałeczkach to potem będziesz miała problem. Dawaj jej takie zmiksowane ale nie na papkę. Ja w tej chwili to makaron i warzywa rozgniatam widelcem. Odpowiedz Link
lee_a Re: Ugotowałam ... schab 07.08.08, 07:15 pyszna jest zupka na schabiku, Ania lubi. A jeszcze bardziej lubi takie cos a'la sos bolonski z makaronem wlasnie na schabie zrobione. Odpowiedz Link