burdziaa 20.08.08, 08:54 czy przegapiłam? ja juz pije druga herbatke , zaraz zabieram sie za obiadek- mam szpinak, cos wymysle/ Miłego dnia! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilka.k Re: Kawa była dzisiaj ? 20.08.08, 09:01 Nie spalam cala noc, Antek ma zapelenie ucha, Franek katar, do tego Antek wymiotowal dzisiaj 3 razy i 3 skonczyly mi sie przescieradla, nareszcie zasnął, Franek jeszcze spiewa. Jestem wykonczona. Zawsze tak musi byc, ze jak wypoczne to akumulatory musza sie w ciagu 2 dni wyczerpac? Odpowiedz Link
aurinko Re: Kawa była dzisiaj ? 20.08.08, 09:02 Ja też mam dziś szpinak na obiad :-) Będę robić naleśniki ze szpinakowym nadzieniem, zapiekane z serem. Siedzę przy drugiej kawie, bo wstałam o 6, na 7 rano miałam rezonans a teraz czekam na kuriera z podręcznikami i fachowca od piecyka gazowego (może wreszcie wykąpię się w ciepłej wodzie). Odpowiedz Link
anula_82 Re: Kawa była dzisiaj ? 20.08.08, 09:16 jap osłabej małej akwce tez juz. Dzis ide na spotkanie z jedną sierpniówką... wkońcu z kimś będę mogła pogadac niz tylko z dzieckiem i mężem :)))) Odpowiedz Link
joasia83m Re: Kawa była dzisiaj ? 20.08.08, 09:19 na razie herbatka sie parzy, kawa bedzie potem, jak Dawid pojdzie spac. nie mam pojecia co zrobic na obiad, zeby sie nie narobic, goscie beda... Odpowiedz Link
a090707 Re: Kawa była dzisiaj ? 20.08.08, 10:26 Ja tez niedawno wypilam kawke, bo rano musialam w koncu wybrac sie na pobranie krwi- wczoraj w nocy zemdlalam, jestem przemeczona, wychudzona i na nic nie mam sil. Moje dziecko nie daje mi chwili wytchnienia, a musze dodac, ze babcia jest na urlopie i strasznie duzo mi pomaga- co to bedzie jak zostaniemy sami :( Dom sie remontuje strasznie powoli, zamiast po wakacjach wprowadzimy sie pewnie na Wigilie, ale czekam niecierpliwie. Odpowiedz Link
burdziaa Dziewczyny 20.08.08, 11:34 a090707 Jejku koniecznie zrób badania! Lilka szkoda mi Ciebie i chłopaków,ze musiało sie coś przyplątac. ((daj znac jak po wizycie! Odpowiedz Link
asiak_83 Re: Kawa była dzisiaj ? 20.08.08, 13:48 A ja kończe dopijać chyba 5 herbate dzisiaj... W pracy siedzę, a nie chce mi się, jeszcze 42 minuty i do domu <jupi> Gardło mnie coś pobolewa, oby tylko małej nie zarazić... Odpowiedz Link