atomb 27.04.07, 09:31 Dziewczyny, jesli ktoś ma jakąś wiedzę na ten temat bedę bardzo wdzięczna! Czy brać pieluszki, kosmetyki dla malucha, ciuszki itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruda_val Re: co zabrać do Św.Rodziny? 27.04.07, 16:50 Witaj, Nic nie zabieraj. W szpitalu dają ubranka, sami przewijają i kąpią. Ja będąc w jedynce sama przewijałam i wtedy dopiero korzystałam ze swoich pieluch, kremów i chusteczek. Na wyjście przygotuj ubranka Odpowiedz Link Zgłoś
truscaffka Re: co zabrać do Św.Rodziny? 27.04.07, 18:23 potwirdzam to co pisze ruda_val...Nic nie potrzebujesz dla dzieca A dla siebie polecam zabrać - papierowe ręczniki do suszenia rany i wkładki do stannika) Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_val Re: co zabrać do Św.Rodziny? 27.04.07, 21:44 Witam, Rzeczywiście dla siebie to nawet wkładek nie trzeba bo dają Polecam jeszcze kilka butelek z wodą niegazowana Odpowiedz Link Zgłoś
atomb Re: co zabrać do Św.Rodziny? 28.04.07, 12:35 jak rozumiem miałaś wykupioną jedynkę, i co? warto? ja też się zastanawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_val Re: co zabrać do Św.Rodziny? 28.04.07, 18:47 ja nie żałuję - uważam że to pozwoliło mi przetrwać. Do szpitala trafiłam w nocy z niedzieli na poniedziałek a wyszłam w kolejną niedzielę bo miałam cc. Pamietaj, że w jedynce mozna przyjmować gości nawet jak się ma maluszka i jest to jedyna okazja by ojciec dziecka też miał mozliwośc przebywać ze swoja kruszynka i żoną. Odpowiedz Link Zgłoś
ladybird16 Re: co zabrać do Św.Rodziny? 30.04.07, 19:38 Napewno wodę mineralną i papier toaletowy, o resztę bym się nie martwiła bo wszystko dla dzidziusia jest na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
gomama Re: co zabrać do Św.Rodziny? 30.04.07, 22:35 dla malucha nic nie będziesz potrzebowała. dla siebie to co wspomniały poprzedniczki plus może jakieś przekąski (chrupki, jabłka, biszkopty, sok jabłkowy), przydadzą się własne sztućce, kubek i herbata którą lubisz i sprawi ci przyjemność (choć ziółka są dostępne ogólnie). Niektórym dziewczynom przydaje się laktator (różnie pojawia się nawał pokarmu). Innym środki na hemoroidy (wysiłek powoduje ich wypchnięcie). Jakaś gazeta. Koniecznie cienka koszula nocna (z możliwością łatwego wydostania piersi do karmienia), bo w salach jest baaaardzo gorąco. Kółeczko do siadania. ... Odpowiedz Link Zgłoś