olus-ia80 16.09.08, 08:05 To dla Ciebie moje maleństwo odeszłeś zanim się pojawiłeś Zapalcie świeczkę mojemu dziecku to 9 lat już mineło , a ja nigdy nie przestałam myśleć i nigdy jeszcze nie zapalałam mu światełka [*]*] Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.zaborowska1 Re: [*] 16.09.08, 08:40 (*) (*) (*) Twoje maleństwo pewnie biega z moją Adą po chmurkach ... przytulam Odpowiedz Link
malenkie7 [*][*][*] 16.09.08, 09:21 bardzo współczuję takiego przeżycia i ściskam mocno. Odpowiedz Link
zabka11 Re: [*] 16.09.08, 09:14 Olu... aż mnie mocno w gardle ścisnęło:( bardzo mi przykro kochana , że to Cię spotkało:( i domyślam się, że niezależnie ile czasu upłynie, będziesz pamiętać. A ja postaram się pamietać z Tobą. Zapalam światełko dla Twojego Aniołka(*)(*)(*) Odpowiedz Link
burdziaa Re: [*] 16.09.08, 10:01 Olusia przytulam i wspolczuje- Twoje malenstwo gdziekolwiek jest opiekuje sie rodzenstwem. Odpowiedz Link
27agnes72 [*] 16.09.08, 11:36 Byliśmy tylko blisko tego uczucia- czekaliśmy dwa tygodnie na bijące serduszko i te dwa tygodnie do następnego USG (z terminem porodu w książeczce) były dla nas najgorszymi dniami w życiu.Współczuję każdej mamie która straciła dzieciątko... Odpowiedz Link
olus-ia80 Re: [*] 16.09.08, 13:01 Dziękuje dziewczyny , za tyle światełek i pomogło mi to że JESTEśCIE Czasem przychodzi dzień że nie mogę zapomniec ze wraca ten ból . Zastanawiam się jakby wyglądał i czasem dlaczego się tak stało medycznie nie było problemu , poprostu przestało bić serduszko zasnął i to mnie tak boli wiem , że mam dzieci, które były zaplanowane i bardzo oczekiwane, przede wszystkim zdrowe ,ale strach towarzyszył mi cały czas -czy tym razem się uda , ale cieszę się i dziękuje Bogu że mam dzieci, które są dla mnie całym światem że moglam doświadczać tego cudu macierzyństwa Odpowiedz Link
beetaa [*] 16.09.08, 15:13 doskonale wiem, co czujesz, i niestety tego bolu sie nie zapomina i trzeba z nim zyc do konca... chyba nikt tego nie zrozumie, kto nie przezyl. przytulam Odpowiedz Link
chanastel [*] [*] [*] 16.09.08, 15:30 ściskam ciepło i modlę się za duszyczkę Twojego Aniołka Odpowiedz Link