edzia.79 18.09.08, 12:07 bo ja mam dwa.jeden fajny na polarze i tak sobie mysle ze w tym roku chyba nie bede go uzywac bo mala wybrudzi go w srodku butami. chyba bede musiala kupic ochraniacz do wozka bo nasza spacerowka nie ma takiego w komplecie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrice7 Re: macie spiworki z zeszlej zimy??? 18.09.08, 12:10 Nie mam i wlasnie sie zastanawiam co robic. Mala nie zmiesci mi sie i w kombinezonie i w spiworku w wozku. I co tu zrobic? Odpowiedz Link
lilka.k Re: macie spiworki z zeszlej zimy??? 18.09.08, 12:17 Przykryc kocem? Ja mam, ale wlasnie sprzedaje, bo sa strasznie grube, nie wejda mi dzeici do wozka w spiworze i kombinezonach.. I nie uwazam, zeby byly strasznie nam potrzebne. Gdy bedzie bardzo zimno, to bedziemy wychodzic na chwile pobiegac by sie poruszali, gdy nie bedzie super zimno, to kombinezony wystarczą. Moje i tak duzo w wozku nie siedzą. Najwyzej godzine dziennie. Reszta to bieganie po placu zabaw i trwanikach. Odpowiedz Link
lilka.k Re: macie spiworki z zeszlej zimy??? 18.09.08, 12:20 aha, ja mam do wozka oslonki na nozki, ale przeciez zawsze mozecie jak jest zimno i wiatr zalozyc folie przeciwdeszczową. Ja zakladalam jak by wiatr w tym roku. Odpowiedz Link
edzia.79 Re: macie spiworki z zeszlej zimy??? 18.09.08, 12:32 no wlasnie mam na mysli oslonki do wozka bo rzeczywisicie w kombinezonie i spiworku bedzie ciasno. no nic bede musiala kupic,na allegro uniwersalne kolo 50zl. aaa Ola duzo w wozku siedzi Odpowiedz Link
patrice7 lilka.k 18.09.08, 12:45 Ta przykryc kocem ehhe U mnie koc ląduje ZAwSZE pod zwozkiem ,plącze sie pod kołami i wogóle. Malwa z uporem maniaka go wywala. A sądze ,ze sam kombinezon to za mało będzie. No ale Malwa w wózku spędza bardzo dużo ,bo ja ją ciągam wszędzie :) Odpowiedz Link
edzia.79 Re:pati 18.09.08, 12:49 www.allegro.pl/search.php?string=okrycie&category=17304&buy=0&new=0&pay=0&personal_rec=0&from_showcat=1&country=1 ja tez nie Odpowiedz Link
edzia.79 Re:pati 18.09.08, 12:57 a najgorsze jest to ze dwa tyg temu byly po 30zl wrrrr Odpowiedz Link
aurinko Re: macie spiworki z zeszlej zimy??? 18.09.08, 13:26 Śpiworek używałam tylko w gondoli i już go dawno nie mam. Raczej nie będę używała śpiworka ani osłony na nóżki, tylko grubą kurtkę, ocieplane spodnie i buty. Ew. folię przeciwdeszczową bo można ją używać nawet w minusowych temperaturach. Odpowiedz Link
maadga Re: macie spiworki z zeszlej zimy??? 18.09.08, 14:07 www.allegro.pl/item439638142_efik1_duzy_spiworek_do_wozka_3w1_polar_110cm.html Właśnie kupiłam taki bo na mój wózek nie mam okrycia na nóżki. Babcie będą wychodziły z małą na spacery a one są przewrażliwione na punkcie zimna więc kupiłam żeby było wygodnie. Odpowiedz Link
babajagaa Re: macie spiworki z zeszlej zimy??? 18.09.08, 15:36 Ja nie mialam w ogole spiworka,przykrywalam malego kocem i na to przypinalam ochraniacz na wozek gleboki,teraz w wozku spacerowym tez mamy ochraniach a pod spod kocyk,jak bezie strasznie zimno to przykryje folia przeciwdeszczowa.Mlody nigdy jeszcze nie mial kataru a ni kaszlu,nigdy go nie przegrzewalam ani na dworze ani w domu,spi pod cienkim kocem Odpowiedz Link
edzia.79 maadga 18.09.08, 18:38 wlasnie taki podobny mam z zeszlego roku i mysle ze nie bardzo sie nadaje,mala bedzie chodzic,ubloci buty i polar w srodku bedzie caly brudny. Odpowiedz Link
maadga Re: maadga 19.09.08, 08:54 Czy masz dokładnie ten model? Bo on właśnie ma odpinany dół i mogą być nóżki na zewnątrz, jakbym odpieła ten dół z którego robi się torbę. A poza tym z doświadczenia wiem, że jeśli będą spacerować zimą to raczej na podwórku koło domu więc nie będzie potrzebny wózek. A jak do wózka to raczej bez chodzenia w razie czego zawsze można odpiąć dół i nózki z brudnymi butkami będą dynadać. Odpowiedz Link
maadga Re: maadga 19.09.08, 11:17 Na forum wózkowym dziewczyna dała link do zdjęć w realu tego śpiworka 3w1 od efik1. Dziś chyba będę go miała w weekend przetestuję i dam znać czy się sprawdził. Odpowiedz Link
edzia.79 Re: maadga 19.09.08, 14:40 nie,to nie taki sam. u mnie nie odpina sie dolu a szkoda bo to fajny patent. moj jest taki podobny,caly na polarze w srodku,bardzo cieply no i niestety wlozyc zablocone,zamarzniete buty do cieplego spiworka to bedzie jedna wielka breja :( Odpowiedz Link
kamila_m_g śpiworek 19.09.08, 15:03 My nigdy nie mieliśmy śpiworków, był kocyk i osłonka do wózka. Szczerze mówiąc późno się dowiedziałam co to są te śpiworki. Odpowiedz Link
smolineczka Re: macie spiworki z zeszlej zimy??? 19.09.08, 22:21 mamy wózek uniwersalny z ochraniaczem - w tamtym roku jeździliśmy w gondolce (dodatkowo przykrywaliśmy dziecko kocykiem), a w tym roku w wersii spacerowej Odpowiedz Link
maadga Re: macie spiworki z zeszlej zimy??? 22.09.08, 09:15 Dostałam ten śpiworek. Super jest, byliśmy na spacerku w sobotę butki wystawały dołem śpiworka Lili było cieplutko i przyjemnie. Jestem bardzo zadowolona z jego wykończenia i kolorystyki, naprawdę przyjemna. W trakcie spacerku młoda przysnęła więc w domciu ją tylko delikatnie rozsunełam śpiworek i młoda do wyjęcia a nie tak jak to było z kocykami, gdzie bardzo często podczas odkrywania dziecko mi się wybudzało. Jestem zadowolona. Odpowiedz Link