narttu 23.09.08, 07:08 ja juz pracuje, Ida wlasnie staje na glowie a Mania wrocila do spania po spacerze Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zurawina100 Re: kawki? 23.09.08, 07:10 ja też juz pracuję, jak na razie piję czekoladę gorącą, by sobie dzień osłodzić:) Odpowiedz Link
f3f Re: kawki? 23.09.08, 07:27 oj kawki mi potrzeba... młody od 3.40 do 5 uskuteczniał "niespanie" i zawodzenie - w rezultacie zasnął mi na rękach po 10 minutach lulania, zeby siakieś czy inny czort?? a ja teraz w pracy - czuję się jak na kacu... Odpowiedz Link
lilka.k Oj, kawki, a raczej wiadra kawy 23.09.08, 07:35 Frankowi na bank idą zeby, mlaskal i budzil sie co 10 minut do polnocy wczoraj..az wiecie co musialam zrobic? wyciagnelam jego materac z lozeczka, polozylam na podlodze i polozylam sie obok neigo. U nas w lozku nie umieją spac, wiec sie tak ratowalam. No i dalam panadaol, ktory zadziałal, bo spal do rana... Koszmar jak on sie meczy... Odpowiedz Link
a.zaborowska1 ach te zęby 23.09.08, 07:43 u nas idzie ostatnia czwórka. Młody co chwila wyje. Noc jako tako ładna ale pobudka 6.30 łeb mnie napier...la rany mam nadzieję że znowu się nie skończy na zapaleniu zatok Odpowiedz Link
a090707 Re: ach te zęby 23.09.08, 08:59 Ach te czworki, mojemu wyszly juz dwie i kolejne go mecza :( Ja poprosze kawki, maly sciaga ksiazki z polki i ciagle mowi-DAJ TO... Odpowiedz Link
burdziaa południowa herbatka 23.09.08, 12:04 Julek zasnal, ide cos zrobic na obiadek- wlasnie pieczone miesko w piekarniku z warzywami, purre z kalafioram, pieczone ziemniaczki- moze kasze sobie ugotuje- na razie siedze na forum a czas ucieeeeekkaaa Odpowiedz Link