narttu 24.09.08, 07:54 juz serwuje.. Praca mnie wciagnela i zapomnialam o forum. Mialam dzis wybrac urlop, ale, jak bywa ostatnio, nie da sie bo za duzo roboty :/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilka.k Re: spozniona kawa 24.09.08, 07:57 Dosiadam sie. Dzis noc cala przespana...myslalam, ze jeszcze nie wylazla ta czworka, musze zajrzec w paszczę. Kawa mi za szybko stygnie, ale jeszcze ja wypije. Glodna jestem jak wilk. Odpowiedz Link
dorka3078 Re: spozniona kawa 24.09.08, 08:19 ja też sie dosiadam do całkowicie zimnej ,bo jak zrobiłam to się okazało że dzisiaj ja odprowadzam Klaudię na gimbusa i teraz juz zimna,u nas w końcu dzisiaj wyjrzało słońce,może uda mi się wyprać ten brudny wózek,już nie mogę na niego patrzeć Odpowiedz Link
a090707 Re: spozniona kawa 24.09.08, 08:56 Ja zaraz ide robic kawke, przyjechala do mnie kuzynka z niespelna 3 -miesiecznym synkiem. Wiktor patrzy zazdrosnie jak biore maluszka na rece. Oddaje jej kilka ubranek i nie moge uwierzyc, ze moj niedawno byl taki malutki, ach jak ten czas leci... Odpowiedz Link
m0nalisa hej dziewczynki 24.09.08, 10:37 przylaczam sie, ja tez siorbie kawke, mati bawi sie w salonie, michaś jeszcze spi. a ja w miare luzik mam Odpowiedz Link
burdziaa koktajl malinowy pije 24.09.08, 10:47 pyszny ze swiezych malinek, rozpusta :) wykonczona jestem , cycki mnie bola pogryzione, budzilam sie w nocy, niewyspana i zamiast teraz drzemac z Julkiem to ja tu siedze na forum głupia Odpowiedz Link