lilka.k 30.09.08, 17:31 Musze rano do Patrycji podjechac, potem lece do pasazu :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borowka78 Re: kino, jutro? ja juz na bank będę ;) 30.09.08, 17:50 fajnie Wam...a my poznanianki zgrac sie nie mozemy...porazka jakas, co nie? a lilka zdradz mi prosze tajemnice, jakie pyszne herbaty Burdzia serwuje ?;-) Odpowiedz Link
lilka.k Re: kino, jutro? ja juz na bank będę ;) 30.09.08, 17:52 A nie wiem, nie byłam jeszcze u niej, ale zawsze pisze w wątku kawowym, ze pije jakies pyszne, wiec wnioskuje, ze ma całą szafkę pachnącą :) Odpowiedz Link
borowka78 Re: kino, jutro? ja juz na bank będę ;) 30.09.08, 17:56 aaaaaa...myslalam, ze juz jestes po degustacji ;-) chyba wroce na nowo do picia herbatek...marzy mi sie jakis fajny herbaciany zestaw...moze komus prezent na 30stke podrzuce? :-) Odpowiedz Link
burdziaa Re: kino, jutro? ja juz na bank będę ;) 30.09.08, 18:34 to super Sylwia, to my tez przyjdziemy, pewnie po kinie na lodzika :) Odpowiedz Link
lilka.k Re: kino, jutro? ja juz na bank będę ;) 30.09.08, 18:40 Moge cie potem odprowadzic i dasz mi te gazetki..daleko mieszkasz od pasazu? Odpowiedz Link
burdziaa Re: kino, jutro? ja juz na bank będę ;) 30.09.08, 18:57 Blisko :) tak 25 minut spacerkiem- tylko nie wiem, czy po lodach nie pojade na Krasinskiego bo musze umowe podpisac o prace, jutro sie zobaczymy to sie okaze, czekam na telf od pani :) Ale tych gazetek to sporo jest- nie wiem czy Ci sie do wozka zmieszcza! Odpowiedz Link
lilka.k Re: kino, jutro? ja juz na bank będę ;) 30.09.08, 18:59 Aha, no to jutro jakos dogramy to, zobaczymy jutro :) Odpowiedz Link
maryjka60 Re: kino, jutro? ja juz na bank będę ;) 30.09.08, 21:29 nas nie będzie bo samochód się naprawia, bardzo żałuję (zwłaszcza, że film chciałam zobaczyć) i pozdrawiam serdecznie całą "wrocławską mafię" Odpowiedz Link
chanastel Nasza trójka też będzie:) 30.09.08, 22:08 Ale tylko w kinie bo Tosia już nie śpi i potem jazda bez trzymanki. Rano muszę pojechać do pracy i badanie na glukozę zrobić błeee. Ale sobie kinem odbiję. Jak dobrze będzie Was zobaczyc. Blanka a Ty będziesz? Odpowiedz Link
lilka.k Re: Nasza trójka też będzie:) 30.09.08, 22:17 OOo, liczylam na ciebie Hania..ale super :), wreszcie cię zobaczę :) Odpowiedz Link
zabka11 Re: My też będziemy:) 01.10.08, 08:42 Witajcie :) my też sie pojawimy, wprawdzie nie wiem, czy mój podopieczny Dawid wytrzyma, ale damy radę:) Dziś Was tyle będzie, że muszę wykorzystać okazję, żeby Was poznać:) Mam tylko dylemat czy się zmieszczę do windy kinowej z tak szerokim wózkiem, chyba będę musiała składać;) Ja będę już ok, 11tej, pochodzę po pasażu i przed 12tą będe przy kasie kinowej. Podwójny, granatowy wózek;),na dużych rowerowych kołach, nie da sie nie zauważyć, to mi machnijcie, że to Wy, ok? Bo będe pytać każdej mamy, z wózkiem, czy z forum Lipcówek;) Pozdrawiam i do zobaczenia:) Odpowiedz Link
blanka0 ja pier*&^% 01.10.08, 13:27 wyjechalam z domu z zapasem, a na wojnowie utknelam w takim korku ze od 1 swiatel do 2 jechalam 20 minut a do przejechania kawal drogi, mala zasnela w foteliku a ja stalam i stalam az stwierzdzilam ze nawet na koniec seansu nie zdarze wiec zawrocilam jak przenosilam mala do lozeczka rozbudzila sie i kolejne 40 min usypialam NIECH SZLAG TAFI WROCLAW I EURO 2012 Odpowiedz Link
lilka.k Re: ja pier*&^% 01.10.08, 13:30 ja pierdole tez....przepraszam...zapakowalam dzieci do auta, zapakowalam krzeselko do karmienia, bo patrycja mi sprzedala na allegro, zapakowalam 3 torby, siostre do auta, po czym wozek wlozylismy i kur....zamek sie popsul w bagazniku, nie moglismy zamknąć...wiec wypakowalismy wszystko, ja sie poryczalam, ze znowu jak ten kocmoluch w domu i dupa. Zamek naprawiony przed chwila i moge sobie jechac..do pacanowa. mam kuzwa dosc..chcialam sie wyrwac z tej wsi pieprzonej...mam dosc, dosc, dosc.. Odpowiedz Link
lilka.k Re: ja pier*&^% 01.10.08, 13:32 siostra zawiedziona, musiala wrocic do domu...przeliczylismy sie z bagazem w bagazniku..o wozek sie ten zamek rozpierdzielil.. Odpowiedz Link
patrice7 Re: ja pier*&^% 01.10.08, 13:33 Korki teraz to masakra:(( Studenci wrocili i ostatnio ode mnie przez plac grunwaldzi do placu bema jechalam ponad 40 min!!!!!!!!! Odpowiedz Link
blanka0 lilka 01.10.08, 13:39 i tak nie wiadomo czy przez wojnow bys przejechala takiego korka/u jeszcze nie bylu tu a na jedynce w wyborczej napisali ze nie dadza kasy na nasza obwodnice bo euro maja a hu%$# z euro wrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link
lilka.k Re: lilka 01.10.08, 13:49 ale przez dobrzykowice bysmy jakos wlekli sie..my po 10 juz wyjezdzalismy Odpowiedz Link
blanka0 Re: lilka 01.10.08, 14:01 a ja sie wpierdzielilam na zakazie na wojnow i dupaaaaa ale jestem zła Odpowiedz Link
chanastel Ja byłam 01.10.08, 17:06 Ja byłam film bez rewelacji tylko szkoda że nie było Was i dzieci:( Była zabka i moja sąsiadka z lipcoweczką 2008 ale ja się źle czuję po tym wypadzie. Miałam robić glukozę przy okazji ale Tosia pół nocy nie spała i nie miałam serca budzić jej o 7 rano. I tak ani glukoza nie zbadana ani się z Wami nie spotkałam:((ani się Tosia nie wyspała bo tylko pół godz w aucie. No szlag jak nic Odpowiedz Link
blanka0 Re: Ja byłam 01.10.08, 17:18 no bo ta 12 a to taka dupiana godzina pora snu wiekszosci maluchow lena tez sie nie dospala i marudzi zmowmy sie na jakas sobote w bla bla magda pewnie tez by dotarla Odpowiedz Link
lilka.k Re: Ja byłam 01.10.08, 17:35 moje tez o 12 spią...ta godzina wlasnie beznadziejna. nie pisze znowu, ze bede w sobote, ale jak bede to bede...juz nic nie planuje, bo mi kuzwa nic nie wychodzi. Odpowiedz Link
lilka.k Re: Ja byłam 01.10.08, 18:04 jest, jutro chyba ide sie zapytac ile sie czeka i w ogole..swiruje juz w domu! Odpowiedz Link
blanka0 Re: Ja byłam 01.10.08, 18:06 pytaj pytaj i zdaj relacje a chcialabys wrocic do Pr.... Odpowiedz Link
lilka.k Re: Ja byłam 01.10.08, 18:13 Nie, raczej nie. Grafika komputerowa to branza, w ktorej trzeba siedziec non stop..ja mam juz 2-letnią przerwe. Za dlugo. A poza tym w tej firmie siedze 6 rok..wypalilam sie chyba. Odpowiedz Link
lilka.k Re: Ja byłam 01.10.08, 18:15 Aha, jak bede cos wiedziec ze zlobkiem, to dam znac. Ty jestes w gminie Jelcz? Chyba nie.. Bo nie wiem czy ci przysluguje? Odpowiedz Link
zabka11 Re: Ja byłam 01.10.08, 18:55 Film faktycznie nie rewelacja, nawet nie wiem jak sie skończył,trwał z 2 godziny, a ja wyszłam przed końcem, bo autobus, by mi zwiał. Obeszłam grycjana dookoła, bo myslałam, że gdzieś siedzicie, ale jak widać WAs nie było:( Szkoda, bo mi ta sobota odpada, bo ide na przyjęcie weselne szwagierki, a chętnie bym to bla bla zwiedziła:) Może następnym razem:) Pozdrowienia Odpowiedz Link
burdziaa I ja tez byłam :) 01.10.08, 21:30 i tez obeszłam wszystko , a ze telefon mi sie rozładował to nie mogłam do Hani zadzwonic, no i musiałam za to zjesc w miłym towarzystwie mojego synka ogromne pyszne ciastko/ A Lilka miałam dla Ciebie 2 reklamowki Zwierciadel, myslałam ze podwozie mi w wozku nie wytrzyma :) Odpowiedz Link
lilka.k Re: I ja tez byłam :) 01.10.08, 21:33 Ojej Burdzia, jaka szkoda, ze musialas to targac, przepraszam cie najmocniej...jak zapewne czytalas, juz bylam jedną nogą w pasazu... No nie wiem, pecha mam jakiegos strasznego Odpowiedz Link
burdziaa Re: I ja tez byłam :) 01.10.08, 21:42 no co Ty, nie dzwigałam- Jasiek mi wsadzil rano do woza i pchałam :) nastepnom razom- bede zbierac nowe numery dla Ciebie Odpowiedz Link
lilka.k BURDZIA 01.10.08, 21:44 sluchaj, bede we wroclawiu długo w piątek..bede u Pati, bo mamy interesy małe, mozemy wtedy do ciebie podejsc po te gazetki, zebys juz ich nie musiala targac? Odpowiedz Link
burdziaa Re: BURDZIA 01.10.08, 21:54 Piatek mam duzo spraw bo dzisiaj jednak nie podpisalam tej umowy i wlasnie na piatek sie umowilam na Krasinskiego, a o 15 ide na wernisaż do rynku- wiec napisz mi o ktorej Ty bedziesz to sprobujemy sie zgrac. Odpowiedz Link
lilka.k Re: BURDZIA 01.10.08, 21:56 Aha, no moze uda nam sie zgrac jakos na miescie, albo pod twoim domem cię szybko zlapiemy, co? :) Odpowiedz Link
burdziaa Re: BURDZIA 01.10.08, 22:44 tak, moj numer 600402565- a Ty bedziesz w jakich godzinach? zdzwonimy sie, mozemy tez na miescie jak Ci wygodniej- i tak sie wybieram do Rynku. Odpowiedz Link
lilka.k Re: BURDZIA 02.10.08, 07:34 Zaraz sobie zapisze..bede tak chyba od okolo 11 do moze 16... Odpowiedz Link