maniulka_25
06.10.08, 21:25
Cześć Dziewczyny !
Nie wiem na jaki wózek się zdecydować. Mam fajny Emmaljunga gondolę w stanie bdb - dzidzia będzie nim jeździć do lata.
Dla Julki miałam 2 wózki, jeden też Emmaljunga 3 funkcyjny, duży, ciepły, fajny do spania i cholernie ciężki. Dzisiaj właśnie zauważyłam że latają kółka. Pan w serwisie rowerowym powiedział, że jest do wyrzucenia :( Ale powiedział też żeby zaryzykować i kupić kółka. Może to pomoże.
Drugi wózek Julki to chicco. Lekka spacerówka, niestety śpiworek zginął mi podczas kontroli bagażowej, a teściowa rozwaliła nam daszek. Tak szarpała, że połamała metalowe pręty. Był nowy a teraz niestety nie nadaje się do użycia. Na zimę jest zbyt lekki.
Błagam Dziewczynki ! Doradźcie mi. Na lato chcę kupić podwójną spacerówkę Maclaren. Ale co na zimę ? Nie potrzebuję podwójnego wózka, ponieważ od połowy listopada będę mieć nianię. W styczniu urodzi się moje drugie dziecko. Chcę żeby chodziła na spacery oddzielnie z każdym. A latem będą dziewczyny mieć Maclarena !
Kupić kółka czy wózek dla Julki na zimę. Może znacie kogoś kto chce się pozbyć tanio wózka ?