asienka185 21.10.08, 14:28 Dzisiaj mamy z mężem drugą rocznicę ślubu. Ach jaki to był piękny dzień;-)))) A dzisiaj to mam wrażenie jakbyśmy byli ze sobą od zawsze. Jestem szczęśliwa i cały czas zakochana:-))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzia.79 Re: Dzis 2 rocznica;-)!!!!! 21.10.08, 14:43 wszystkiego najlepszego Asiu ja tez mam dzis druga rocznice tylko...poczecia Oli :) Odpowiedz Link
klaudia020707 Re: Dzis 2 rocznica;-)!!!!! 21.10.08, 15:00 wszystkiego najlepszego my mamy jutro 3 rocznice, przecudowny dzien, pelen wrazen pogoda przesliczna, zlota polska jesien Odpowiedz Link
babajagaa Re: Dzis 2 rocznica;-)!!!!! 21.10.08, 17:00 ale jaja my jutro mamy 3 rocznice tak jak klaudia. A Tobie zycze wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link
klaudia020707 babajaga 21.10.08, 17:43 to my jutro bedziemy romantycznie obchodzily swoje rocznice slubu:) żeby było śmieszniej mój M jest z Częstochowy a ja okolic:) Pamiętasz tę piękną złotą jesień??? Odpowiedz Link
babajagaa klaudia 21.10.08, 21:27 Nooo yasne,cudny pazdziernik byl,ja z golymi plecami,a nie to co teraz.Czyli jutro romantycznie. A gdzie mieliscie slub i wesele?? Odpowiedz Link
dagi.ww Re: Dzis 2 rocznica;-)!!!!! 21.10.08, 22:45 Gratulacje wielkie - ja też uwielbiam nasze rocznice! Odpowiedz Link
klaudia020707 babajaga 21.10.08, 22:48 trochę się "wepchnęłyśmy" w wątek;) asienka pewnie swietuje wiec sie nie obrazi wesele mieliśmy w miejscowości Mokra (za Kłobuckiem), super zorganizowane, kelnerzy robili dużą furrorę w szkockich strojach-nie mieliśmy wtedy planów wyjazdowych, a jednak jakiś "duszek" rzucił nas do Szkocji, ot zrządzenie losu:) a Wy gdzie mieliście? Oglądałam kiedyś fotki na ukrytym, pięknie wyglądałaś:) Odpowiedz Link
babajagaa Re: babajaga 21.10.08, 23:05 My mielismy wesele zaraz za Czestocowa we Wrzosowej,nie wiem czy wiesz gdzie to jest,w strone katowic przy trasie dom weselny La Torre.A wy na stale w szkocju,przyjezdzacie czasem do PL? Odpowiedz Link
klaudia020707 Re: babajaga 21.10.08, 23:21 Na stałe nie chciałabym tu zostać, jeszcze kilka lat i do domku:) Czas pokaże jak to nam się poukłada, chcemy mieć tu jeszcze jedno dziecko a potem wrócić. Do Pl staramy się latać 2 razy w roku, ostatnio byliśmy w sierpniu (4 tyg ale minęło jak jeden dzień). Chciałabym teraz przylecieć w kwietniu-maju, ale muszę znależć pracę w przyszłym roku, więc może w styczniu uda nam się wyrwać:) Odpowiedz Link