kogosia 24.10.08, 12:35 www.allegro.pl/item462049177_mop_parowy_h2o_promocja_5_sciereczke_gratis.html czy sprawdza sie?? Polecacie, czy nie??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beetaa Re: macie H2o mopa?? 24.10.08, 14:53 dziwaczne ustrojstwo ;) moja tesciowa ma parowa maszyne do czyszczenia powierzchni, juz raz byla w serwisie, bo sie zepsula, ale fantastycznie czysci grzejniki, tapicerke samochodowa itp. przydaje sie tak, bez przesady raz do roku, albo z okazji wielkich remontow ;) ja osobiscie nie kupowalabym czegos takiego, a szczegolnie opcja mordowania roztocz i bakterii mnie nie przekonuje, bo wyjalawianie srodowiska do niczego dobrego nie doprowadzilo, no chyba ze masz w domu straszliwego alergika Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: macie H2o mopa?? 26.10.08, 08:32 A czy to nie jest jakaś podróba tego z tv market coś tam... tamten był dużo droższy Odpowiedz Link
a.zaborowska1 kogosia 26.10.08, 11:01 to powiem ci że to może być interesujące :-)) ciekawe jak to wykładzinki czyści kucze żebym ja to miała gdzie schować to bym chyba sobie fundnęła :-)) Odpowiedz Link