yvonne79 15.11.08, 16:05 Jeszcze dzisiaj do południa byłam blondynką (farbowaną na jasny blond), a teraz mam ciemne włosy. Czuję się fantastycznie :D Mężuś też zadowolony. Ach, jak zmiana fryzury i koloru poprawia samopoczucie :) Dobrze mi :D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maniulka_25 Re: Zmiana :D 15.11.08, 16:14 Ale fajnie ! Ja jestem na etapie powrotu do naturalnych włosów. Mam ciemny blond, a przez ostatnie 8 lat farbowałam się na jasny blond. Mam okropne odrosty, ale latem już będę miała swój naturalny kolor. Odpowiedz Link
patrice7 Re: Zmiana :D 15.11.08, 16:18 No wieez co zawiodłas mnie! Prosze dac nam tu jakies zdjęcie:) jak to tak mówić bez pokazywania;))) Odpowiedz Link
kogosia Re: Zmiana :D 15.11.08, 18:29 Iwonka pokaż się. Jakoś nie mogę sobie Ciebie wyobrazić w ciemnych włosach Odpowiedz Link
yvonne79 Re: Fotki 15.11.08, 18:55 Tutaj we włosach blond: fotoforum.gazeta.pl/3,0,1555842,2,1.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,1555843,2,2.html A tutaj po zmianie: fotoforum.gazeta.pl/3,0,1555844,2,3.html Odpowiedz Link
bobimax Re: Zmiana :D 15.11.08, 19:02 Świetna ta nowa fryzura. Bardzo Ci w niej do twarzy. Odpowiedz Link
lynettes a jaka farba 15.11.08, 19:37 bardzo Ci ładnie; ja jestem naturalną blondynką, latem słońce rozjaśnia mi bardzo włosy, zimą robie baleyage (o balejaż chodzi rzecz jasna :-); mam pytanko o roadzj i kolor farby, kilka miesięcy temu też chciałam je zmienić na ciemne, całe życie w jasnych i znudziło mi się ale na moich rozjaśnonych włosach nic nie chciało sie trzymać, wyszedł taki biszkopt, fajny ale nic radykalnego i jeszcze szybko się zmył, jutro ide do koleżanki fryzjerki i może bym znowu spróbowała je przyciemnić ale czym żeby się trzyamło? Odpowiedz Link
yvonne79 Re: a jaka farba 15.11.08, 20:12 Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję za tyle miłych słów :) Jest mi bardzo miło i cieszę się, że nie tylko mnie podoba się nowa fryzurka :D Lynettes, moje naturalne włosy to ciemny blond. Kilka miesięcy temu postanowiłam je rozjaśnić i robiłam balejaż z dwóch odcieni blondu. Ten dzisiejszy kolor to coś pomiędzy ciemnym blondem a ciemnym brązem. Niestety, nie zwróciłam uwagi na numer ani nazwę koloru, ale mogę zapytać w poniedziałek mojej fryzjerki i Ci powiem. Jestem pewna, że farba była z firmy L'Oreal. Ten kolor będzie długo się trzymał na moich włosach dopiero po trzecim farbowaniu, aż włosy po blondzie nim nasiąkną. Tak mi mówiła fryzjerka. Odpowiedz Link
joaska_29 BOSKO! 16.11.08, 11:05 Ja się boję takich odważnych zmian, ale mnie kusi. Kiedyś podawałyście linka do takiej fajnej strony, pamięta go któraś? Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: Zmiana :D 15.11.08, 20:16 bardzo fajna zmiana:-)) mi się podoba :-)) ha ja po porodzie juniora z czarnych na jasne poszłam :-) i też jestem zadowolona Odpowiedz Link
domatorka.amatorka Re: Zmiana :D 15.11.08, 20:51 uwielbiam takie radykalne zmiany szczególnie,gdy efekt jest tak piorunujący jak u Ciebie-zyskałaś na tej zmianie-jakaś aura tajemniczości Cię owiewa;) Odpowiedz Link
kristin4 Re: Zmiana :D 15.11.08, 21:00 Szok dwie różne osoby, ale w blondzie też bardzo ładnie i jesteś podobna w blondzie do Meg Rayan (nie wiem jak sie to pisze). Odpowiedz Link
zabka11 Re: Zmiana :D 15.11.08, 21:23 Niesamowita ta zmiana, ale zazdroszczę, bo slicznie Ci i blondzie jaki i ciemnych:) Gratulacje dla fryzjerki, zna sie na rzeczy:) A co do polepszania samopoczucia zmianą fryzurki, to wiem cos o tym , bo sama tydzień temu ściełam włosy:), a teraz myśle nad kolorkiem. Pozdrawiam mocno:) Odpowiedz Link
silvii zapytałam męża ;P 15.11.08, 22:25 jak zwykle w takich sytuacjach :P mąż stwierdził, że dla niego w ciemnych włosach jesteś "cool"!!! i wyglądasz dużo młodziej niż w blond wersji... ;))) a ja się z tym zgadzam :P Silvii & Dan Odpowiedz Link
patrice7 Re: zapytałam męża ;P 15.11.08, 22:33 Iwonko nie wracaj do blondu. W ciemnych wygladasz BOSKO!!! Naprawde.Czadowo ,pieknie widac Twoje rysy twarzy i wygladasz faktycznie mlodziej. Prześ;licznie. Sory za literowki- pilam;P Odpowiedz Link
lipiec_2007 Re: Zmiana :D 15.11.08, 21:36 po prostu pieknie, bez zadnego kadzenia. baaardzo korzystna zmiana. Odpowiedz Link
klarysa007 Re: Zmiana :D 15.11.08, 22:31 Jakby się patrzyło na dwie różne osoby. Obie ładne :) Odpowiedz Link
gosia_4 Re: Zmiana :D 16.11.08, 11:01 Toż mnie zainspirowałaś.... ja się czaję i czaję ze zmianami i już podejmuję decyzję, a jak przychodzi co do czego to kończy się jak zwykle - blond i blond...jestem pod wrażeniem. Super. Odpowiedz Link
joasia83m Re: Zmiana :D 16.11.08, 11:34 ładnemu we wszystkim ładnie:)) ale zmiana faktycznie jest cool, masz w tym kolorku bardzo wyraźne rysy twarzy, a w blond wygladasz tez fajnie, bo jak Meg Ryan:)) Odpowiedz Link
pati_poznan Re: Zmiana :D 16.11.08, 11:47 Bomba! jak dla mnie rewelacja SERIO... O wiele korzystniej wyglądasz tak świeżo i wydaje mi się że ubyło Ci z 5 lat ;) POZYTYWNA ZMIANA Odpowiedz Link
agatka_1979 Re: Zmiana :D 16.11.08, 11:45 Bardzo ładnie wyglądasz w tym kolorze i fryzurce! nie dziewię się że jesteś taksa zadowolona ze zmiany :-) jest się czym chwalić ;-) Odpowiedz Link