lilka.k Re: jakich używacie szamponów 19.11.08, 12:03 Tylko elseve firmy loreal..uwielbiam go, odzywki tez :). Bede mu jeszcze długo wierna :) Odpowiedz Link
eminence Re: jakich używacie szamponów 19.11.08, 12:14 ja też Elseve szampon, ale odkryłam jakieś pół roku temu odżywkę Gliss Kur- Liquid Silk Gloss jest s u p e r- w sprayu nie trzeba spłukiwać i nadaje extra połysk i miękkość Odpowiedz Link
yvonne79 Re: jakich używacie szamponów 19.11.08, 12:17 Używam szamponu Clear. Odżywki do włosów kupuję u fryzjera. Jedną nakładam po myciu i spłukuję. Drugą przed rozpoczęciem modelowania i suszenia, bo chroni włosy przed temperaturą z suszarki. Odpowiedz Link
patrice7 Re: jakich używacie szamponów 19.11.08, 12:25 Juz dlugi czas jestem na etapie poszukiwania dobrego .I jakos wszystkie mnie rozczarowuja. A juz szczegolnie Fructis ,który może ładnie pachnie ,ale włosy tak "miętoli" ze szok. Ale uwielbiam szampony Herball Essences, za to ze wspaniale i dlugo pachna, oraz odzywaka gliss Kur w sprayu bez spłukiwania albo plynny jedwab,albo ekspresowa odzywka. www.hipernet24.pl/prodinfo.php?item_id=9391&pkt_id=&pro_id=&char_id= Z niej nigdy nie zrezygnuję. Odpowiedz Link
margaritka27 Re: jakich używacie szamponów 19.11.08, 22:09 patrice7 napisała: > A juz szczegolnie Fructis ,który może ładnie pachnie ,ale włosy tak "miętoli" ze szok. ooo wlasnie a ja zmienilam ostatnio na fructis ale tez robilam balejage i sie zastanawialam ze to pewnie od farby mam takie fatalne wlosy i koszmar rozczesac :-/ A zadowolona zawsze bylam z dave i phanten prov(do kreconych wlosow) Odpowiedz Link
shemreolin Re: jakich używacie szamponów 19.11.08, 12:48 Herbal Essence, kocham ten zapach! Muszę teraz kupić sobie szampony do włosów farbowanych i suchych, bo używam często prostownicy, a w ziemie na dodatek jest jeszcze gorzej, bo jest przesuszone powietrze w domu. Odpowiedz Link
kogosia Re: jakich używacie szamponów 19.11.08, 13:02 www.allegro.pl/item481885100_211_matrix_loreal_szampon_color_smart_1500ml_wlosy.html ja używałam ostatnio tego co w linku Szampon i odżywka i jestem bardzo zadowolona, ale na razie szkoda mi na to kasy. Chciałam coś tańszego i też dobrego. Odpowiedz Link
dorka3078 Re: jakich używacie szamponów 19.11.08, 13:53 Ja ostatnio Pregaine z apteki bo strasznie włosy mi wypadają ,fajny bo długo są świeże,Vichy przeciwkowypadanio może i dobry ale wysusza skórę głowy więc ogólnie nie polecam, próbowałam też profesjonalną serię BIOSILK dostepną od niedawna w Rossmannie ale mi po nich włosy sie szybko przetłuszczają Odżywki różnie teraz NIvea ostatnio gliss kur zawsze ułatwiające prostowanie bo inaczej to bez kija do mnie nie podchodź Odpowiedz Link
dorka3078 Re: jakich używacie szamponów 19.11.08, 14:05 Kogosia ale ten co ty wkleiłaś to olbrzymi więc nie wiem czy tej wielkości kupisz coś tańszego i dobrego ,jak twoim włosom odpowiada to ja bym odżałowała,pewnie na bardzo długo wystarcza Odpowiedz Link
agasar79 Re: jakich używacie szamponów 19.11.08, 14:22 mój ulubiony szampon to elseve - pomarańczowy, ale jak za długo uzywam to włosy juz nie są takie ładne, więc muszę kupić na miesiąc- dwa coś innego. Obecnie mam nivea i też jest ok :) bardzo wiele szamponów już wypróbowałam, dużo różnych kupywałam z apteki. A propo fruktisa to jak ostatnio kupiłam to myślałam że sie zadrapie na smierć, szybko musiałam zmienić, chyba ostatnio sie popsuł, bo wcześniej tak nie miałam. Odpowiedz Link
zuzaze_78 Re: jakich używacie szamponów 19.11.08, 18:23 A ja od dluzszego czasu head&shoulders do delikatnej skory glowy (z piorkiem na butelce) - nie, zebym cierpiala na lupiez, ale to jeden z nielicznych, po ktorym nie mam uczulenia (strasznie swedzacej glowy). Odpowiedz Link
izoola mam identycznie 19.11.08, 19:43 po innych glowa mnie zaraz swedzi. po szamponie uzywam jeszcze maske do wlosow albo dove albo pantene, wlosow potem nie musze rozczesywac Odpowiedz Link
blanka0 Re: mam identycznie 19.11.08, 20:25 www.allegro.pl/item481885343_48_loreal_szampon_volume_do_cienkich_1500_ml.html drogi ale starcza mi na pol roku odzzywki tez sa extra czasem jakas maska na wlosy Odpowiedz Link
kogosia Re: blanka 19.11.08, 20:31 no właśnie ten matrix to też loreal. Miałam ten szampon jest rewelcyjny, uwielbiam go:)) Odpowiedz Link
joasia83m Re: jakich używacie szamponów 19.11.08, 22:59 ja tez head& shoulders z piorkiem:) bardzo go lubie i tyle.. a odzywke Vax do wlosow ciemnych(kupuje sie w aptece)- baaardzo dobra i wydajna, polecona przez fryzjerke, nakladam po umyciu wlosow, na glowe czepek foliowy, na to recznik i trzymam ok 30-40 min. a potem zmywam, o ile Dawid na taka pielegnacje pozwala, czyli wychodzi srednio raz na 2 tygodnie;)) Odpowiedz Link
domatorka.amatorka Re: jakich używacie szamponów 19.11.08, 23:26 ja uwielbiam serię Dove-większość moich kosmetyków właśnie z tej firmy pochodzi i z każdego jestem super zadowolona Odpowiedz Link
dagi.ww Re: jakich używacie szamponów 20.11.08, 03:46 Ja kiedyś używałam Fructis, ale zmieniłam na Elseve, z którego byłam w miarę zadowolona. Teraz stosuję Head&Shoulders i nie zmienię go za żadne skarby świata na inny! A odżywkę mam świetną litrową z mleka koziego, kupowaną u mojej fryzjerki - włosy mięciuteńkie i pafną przepięknie wanilią. Odpowiedz Link
aga_n20 Re: jakich używacie szamponów 20.11.08, 08:09 ja nie mam ulubionego, przerabiam po kolei szampony, nie chcę ich przyzwyczajać do jednego:), fructis jest okropny, teraz mam schaume (czerwoną do włosów farbowanych) i jest fajna, właśnie się zastanawiam jaki mam sobie kolejny kupić:), Mężowi kupuje schaumę albo head shoulders jest super:) czasami też myję nim włosy:) Odżywkę hmm, uwielbiam maskę z avonu, i właśnie skończyła mi się podobna z dove. Moj włosy po umyciu są nie do rozczesania, po tych maskach włosy rozczesuję palcami:)) Odpowiedz Link