a.tygrysica 20.11.08, 15:46 Dobija mnie ta pogoda, dobrze, że można zajrzeć na forum i od razu uśmiech na twarzy :) Jakie macie pomysły na taką pogodę? Co robić z dziećmi? Skończyły mi się pomysły.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olus-ia80 Re: Ciemno, zimno, leje... co dziś robić?? 20.11.08, 15:50 Ja wtedy idę na tzw chałupki, kawa z koleżankami lepiej smakuje Odpowiedz Link
dziunia27 Re: Ciemno, zimno, leje... co dziś robić?? 20.11.08, 16:01 o ile ma sie jakies niepracujace kolezanki;/ niecierpie takiej pogody:O normalnie depresji sie mozna nabawic;/ a wiecie co jest jeszcze gorsze? jak masz obiad prawie gotowy, a mężowi NAGLE się przypomni żeby ZADZWONIĆ DO DOMU I POINFORMOWAĆ ŻE BEDZIE PÓŹNIEJ!!! wieśniak.... wrr Odpowiedz Link
agasar79 Re: Ciemno, zimno, leje... co dziś robić?? 20.11.08, 19:25 My byłyśmy dzisiaj razem z sąsiadką i jej dziećmi w Familly Parku, dzieci się wybiegały, fajnie było :) Odpowiedz Link
lilka.k Re: Ciemno, zimno, leje... co dziś robić?? 20.11.08, 19:43 Ja założylam folie na wozek i musialam wyjsc z nimi, bo juz bylam bliska utopienia sie w wannie.. Odpowiedz Link
27agnes72 Re: Ciemno, zimno, leje... co dziś robić?? 20.11.08, 20:04 To jest to! Mój M zadzwonił, że wróci dziś później o pół godziny i wrócił później o dwie i pół! Dopiero pozmywałam po jedzeniu i dojadaniu.Stasiu zasmarkany i kupa jakaś taka nieciekawa! Lubię sprzątać jak jest tak nijak bo nie widać kurzu a okien myć się nie da to jedno z głowy. Dzisiaj głównie czytałam książeczki a Stasiu siedział o dziwo jak zaczarowany! Odpowiedz Link
kamamama2 Re: Ciemno, zimno, leje... co dziś robić?? 20.11.08, 20:26 Ja właściwie od tygodnia siedzę w domu, bo najpierw Rupert chory, teraz Rozalka zakatarzona, a ja mam taką chrypę, że sama siebie nie słyszę.... ale dziś z koleżanką i jej córką pojechałyśmy do Factory - to dla nas przez całą Warszawę wyprawa, ale opłacało się :) Mimo kłopotów z opanowaniem dzieci kupiłam Rupertowi świetne skórzane ocieplane buty przecenione ze 179zł na..49 ! pojechałam specjalnie po buty i udało się, kupiłam jeszcze jak zwsze świetne skarpert dla smyka w calcedonii no i humor się poprawia. Ja zawsze wychodzę na dwór nawet jak koszmarna pogoda, pod warunkiem, ze nie chore, bo bym chyba oszalała i wieczora nie doczekała... Odpowiedz Link
klarysa007 Re: Ciemno, zimno, leje... co dziś robić?? 20.11.08, 21:36 U nas też lało kolejny dzień :( A ja nawet na krok sie z domu ruszyć nie mogłam, bo w taką pogodę Babcia gorzej sie czuje. No i Tuśka nienawidzi folii na wózku. Kurde, niech przestanie wreszcie padać! Odpowiedz Link