azbestowestringi Re: Północccc 02.12.08, 00:03 u mnie dopiero 23.00 musze jeszcze sprawdzic, czy ubrania w suszarce wyschly, bo na jutro znowu potrzebuje zestawu 5warstw cieplych ciuchow do kolejnych krow... po dzisiejszym dniu mam takie pecherze od metalowych strzykawek i nozyczek, ze jutro pewnie nimi nie bede mogla nic robic ;( Odpowiedz Link
ankas4 Re: Północccc 02.12.08, 00:03 Asia co Ty spaccc?:)) wolne zawody dopiero zaczynaja zycie :) sciskam Odpowiedz Link
burdziaa Re: Północccc 02.12.08, 00:12 he :) Asia, to juz nie te czasy- siedze nad ikoną ale juz mi się pędzle mylą ze zmęczenia- sciskam! Azbestowa dobry masaz by się przydał palców :) Odpowiedz Link
nika1201 Re: Północccc 02.12.08, 20:23 dziewczyny, ja tak dzisiaj patrzę i jestem w szoku. Ja już idę spać, bo jestem nieprzytomna ze zmęczenia. Podziwiam Was. Jedyne moje usprawiedliwienie to fakt, że o 7.15 zaczynamy lekcje w mojej szkole Odpowiedz Link
burdziaa Re: Północccc 02.12.08, 20:28 ja tez wczenie zaczynam dzien- 6 -7 rano, no ale co robić- trzeba pracowac i nie tylko, dnia brakuje:) Odpowiedz Link
nika1201 Re: Północccc 02.12.08, 20:49 Kurczę, to ja dalej szukam usprawiedliwienia: Miłek jeszcze trochę pośpi i budzi się i dalej wisi na cy już do rana. W zasadzie jeszcze żadnej nocy nie przespałam w całości. Ale to tylko taka polemika, bo jestem i tak pełna podziwu dla Ciebie;) Odpowiedz Link
patrice7 nika 02.12.08, 21:20 zaczynajac prace o 7 tez pewni chodzilabym spac wczesniej;))) o ktorej wstajesz? Ja jestem nienormalna spac chodze ok 1 ostatnio nawet 2 a o 7;30 jak budzik dzwoni blagam o pomoc:))) Odpowiedz Link
nika1201 Re: nika 03.12.08, 20:24 Wczoraj to już nic nie napisałam, bo spanko. Do pracy mam na szczęście dość blisko, i to na wichurze, więc bez korków, ale wstaję po 6. Do ostatniej chwili Milek jeszcze ma cy, cy. Zawsze sobie obiecuję, że wstanę wcześniej to jakiś makijaż, ale zazwyczaj chodzę zapuszczona i to mnie wkurza, bo wszystkie uczycielki, jak mawia mój M. odpicowane, ale każda minuta w łóżku cenna Odpowiedz Link
burdziaa Re: nika 03.12.08, 21:28 Nika to ja Cie podziwiam :) ja moge przynajmniej przez pół dnia w domu w pizamie chodzić, chociaz wczesnie wstaje i poźno sie kłade to jednak nie musze rano wychodzic z domu, chyba,ze mam jakies spotkanie etc.)No i cyc obowiązkowo! Odpowiedz Link