patrice7 05.12.08, 20:11 ktora ma ochote jutro isc do tego Tgg? Znow caly dzien bede z Malwinka sama.Nm w pracy.. Mam ochote ja zabrac i sie powłoczyc :))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zabka11 Re: spał;) 06.12.08, 08:26 Położyłam się wczoraj wcześniej, bo padam na pysk po całym tygodniu, a w sobotni poranek, Janek i tak nie da pospać:( wstał dziś o 6.15 drań!!!! A czemu akurat do Tgg? do Sali Zabaw, tak?? Ale i tak nie mogę, tato zabiera Gosię na zabawę Mikołajkową, Jasiek do teściów, a ja do pracy:(, idę pomóc tacie w sklepie, bo brat sam zostanie. To we dwoje raźniej:) Miłego dnia...pozdrawiam Odpowiedz Link
zuzaze_78 Chetnie, ale nie dzis 06.12.08, 09:48 Pati, my sie wybierzemy chetnie, ale ten weekend nam kompletnie nie pasuje. Odpowiedz Link
patrice7 Re: Chetnie, ale nie dzis 06.12.08, 10:19 buuuuuuu a mi wlasnie chodzi o spedzenie dziesiejszego dnia:(( Nm caly dzien poza domem ja sama,chce wyjsc z 4 scian i mam ochote sie powłoczyc gdzies Odpowiedz Link
burdziaa Re: Chetnie, ale nie dzis 06.12.08, 12:04 ja tez nie moge, mielismy juz rano jechac do poznania a tu na razie ...auto w warsztacie i robią, czekamy i sie wnerwiamy- bo zamiast na Mikołaja to pojdzie na pana mechanika:(A tam na nas czekaja. Odpowiedz Link