narttu 09.12.08, 06:11 ida dosypia, mania tez. Ja sie budz nad kawa , maz nad sudoku. Dzis dzien w biurze Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilka.k Re: kawa na dobry dzien 09.12.08, 07:34 Co noc to samo. Juz nie wiem co jest grane. ANtek sie co oc budzi i histeria dopoki go na rece nie wezme.. jak go wezme, to siedze z nim, ale on nie zaspia, oczy jak spodki, wiec odkladam, bo juz sił nie mam..i znowu histeria i tak w kółko. Mąż potrafi go uspokoic, ale ja nie umiem. A nie budzilam wcozraj go, bo pozno przyszedł, zasnął jak kamien, nie slyszal. Kawe juz pije. pewnie na jednej sie nie skonczy. Odpowiedz Link
qwoka herbata expresowa 09.12.08, 07:49 Czeka mnie strasznie pracowity dzień, juz od wczoraj młyn straszny i cały tydzień nie zapowiada się lepiej :/ Dotkliwie brakuje mi czasu na forum.. Odpowiedz Link
burdziaa Re: herbata expresowa 09.12.08, 08:34 no to ja się dosiadam do expresowej herbatki, Julek dojada kanapeczki z serkiem kozim - ciekawe czy i kiedy mi przyśnie :) bo muszę zrobic dokumentacje zdjęciową nowych prac. Obiadek to chyba gwizdany dzisiaj będzie ! Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: herbata expresowa 09.12.08, 09:38 kurde mały ma jakis stan podgorączkowy :-/ i chrypkę nie da sobie zmierzyc temperatury. Także przejdzie nam bokiem bilans córki w szkole. Nie wiem kto mi ją odbierze. Kurde kurde wszystko przez tą poj... pogodę. No nic spróbuję potraktować go eurespalem a jak nie no to lekarz :-/ dobrze, że mam obiad z wczoraj Odpowiedz Link
dorka3078 Re: herbata expresowa 09.12.08, 09:45 a u nas dziś w nocy troch ę lepiej ,m nie wynosił się na kanapę,po wyprawieniu m i Klaudii jeszcze się położyłam ,szok,już dawno tak długo nie pospała Odpowiedz Link
ulkadabrowska Re: kawa na dobry dzien 09.12.08, 09:53 a u nas... aż mi głupio pisać... wszystko super! Bruno spał do 7.30, mąż odbiera dzisiaj nagrodę, a ja mam tylko dwie godziny lektoratu ;) Herbatę piję Owoce Sadu Herbapolu - jest booooska. Odpowiedz Link
ulkadabrowska Re: Ulka! 09.12.08, 10:11 za Akademię Muzyczną w Katowicach, robił to z Koniorem. Odpowiedz Link
ulkadabrowska Ulka! 09.12.08, 10:14 www.architeria.eu/index.php?p=p_258&sName=Nagroda-Roku-SARP-2007&sLang=pl a tu wcześniej o moim M: miasta.gazeta.pl/katowice/1,72935,3827250.html Odpowiedz Link
a090707 hetbatka 09.12.08, 10:54 Ja inaczej niz zwykle- siedze z grzancem :)Maly spi, pranie zrobione, zupa sie gotuje. Moj synek tez mial ciezka noc, ale to dlatego, ze wczoraj bylismy na USG u kardiologa i nie dal sie przebadac, plakal i wyrywal sie. Mam przyjsc za jakis czas, jak maly bedzie spokojniejszy... Odpowiedz Link
burdziaa Re: Ulka! 09.12.08, 12:15 Super,ze trafił na taki zespół- gratuluję raz jeszcze i zycze ciekawych pomysłów i mozliwosci ich realizacji- bo widze po swoim środowisku z ASP,ze niestety dużo wspaniałych talentów nie ma szans zaistnieć. Wspaniały to jest zawód :) Odpowiedz Link
klaudia020707 Re: kawa na dobry dzien 09.12.08, 11:45 Dopijam kawę. Pospałyśmy z Klaudia do 9. U nas też nocna histeria i pchanie się do naszego łózka, ostatnio 4 godz płaczu i odkładania do łóżeczka a teraz odpuściłam i biorę ją do siebie:( Śnieg popruszył, znowu zrobiło się biało i zimno. Zrobiłam wieczorem gołąbki więc dzisiaj odpuszczę sobie zupe bo to ulubione danie Klaudii. Odliczam czas do wyjazdu do Polski, jeszcze 6 tyg a mnie sie tak bardzo tęskni:( Odpowiedz Link