mimi_mm 01.02.09, 02:18 Czy ktoraś z was ma juz sprawdzone metody??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ankas4 Olcie pytaj , Olcie ona wie najlepiej!:)) 01.02.09, 05:37 No super wątek , dawajcie tutaj przepisy, co i jak i w jakich pozycjach:). Jeszcze nie bede probowac ale jak przyjdzie czas,,,to chce wiedziec jak dziewuszke stworzyc:)..choc jakos podskornie czuje, ze bedzie nastepny chlopczyk:), Olusia wie co i jak... i inne niech sie piszą:) sciskam Odpowiedz Link
ulkadabrowska Re: planujecie płeć?? chlopczyk czy dziewczynka?? 01.02.09, 08:24 Moja chorwacka rodzina mówi, że jedną (płeć) to w butach a drugą bez butów się 'robi' :) No i my za nic nie potrafimy sobie przypomnieć, czy Brunio poczęty jest w butach, czy bez... zrobilibyśmy teraz odwrotnie. :) Odpowiedz Link
klarysa007 Re: planujecie płeć?? chlopczyk czy dziewczynka?? 01.02.09, 08:59 No co Ty? Nie znasz??? Jak ma być chłopiec to się pod łóżkiem trzyma siekierę, jak bliźniaki to kalkę :D A poza tym dziewczynki wychodzą :)) Odpowiedz Link
kristin4 Re: planujecie płeć?? chlopczyk czy dziewczynka?? 01.02.09, 10:37 No jak to? dziewczynka na stojaka (pracowite sa) chłopaka na leżaco (bo to leniuchy) :) hi hi hi, a tak na poważnie to kiedys był taki program ze jest wieksze prawdopodobienstwo w okreslone dni płodne, ale nie pamiętam, miało to związek chyba z żywotnością plemników czy cos ale naprawde nie pamietam, nie byłam tym szczególnie zainteresowana. Ja chciałam blixniaki ale kalka była zużyta:) Odpowiedz Link
zurawina100 Re: planujecie płeć?? chlopczyk czy dziewczynka?? 01.02.09, 11:11 Dziewczynki się robi przed owulacją ponoć i Dobrusia była tak robiona :) Odpowiedz Link
lilka.k Re: planujecie płeć?? chlopczyk czy dziewczynka?? 01.02.09, 11:14 Na odwrot zurawina, na odwrot ;) Odpowiedz Link
lipiec_2007 Re: planujecie płeć?? chlopczyk czy dziewczynka?? 01.02.09, 11:58 podobno dziewczynki kilka dni przed owulacja, bo plemniki "dziewczece" sa powolniejsze, ale trwalsze. chlopcow - najlepiej w dzien owulacji, bo plemniki figlarne i szybkie, ale szybko sie wykanczaja. z chlopcem nam wyszlo..;) Odpowiedz Link
agasar79 Re: planujecie płeć?? chlopczyk czy dziewczynka?? 01.02.09, 16:32 chłopca najlepiej w dzień owulacji :) My i przed owolacją i w dzień owulacji i mamy dziewczynką ;))) Teraz też bym chciała drugą córeczkę, ale tak naprawdę nie ma takiego wielkiego znaczenia ;) Odpowiedz Link
malenkie7 Re: planujecie płeć?? chlopczyk czy dziewczynka?? 01.02.09, 16:45 z tym ze przed owulacja dziewczynki, a dniu owulacji chlopczyk to i ja gdzies slyszalam... Pawel opowiadal mi a takim przypadku: malzenstwo chcialo chlopca, pierwsze dziecko dziewczynka, drugie - dziewczynka, trzecia ciaza i co? blizniaki, dziewczynki:). poprzestali na tym. Odpowiedz Link
uczula Re: planujecie płeć?? chlopczyk czy dziewczynka?? 01.02.09, 17:54 hue hue :) ja mam sasiadow co maja 4 chlopcow:)wiec wiecie... Odpowiedz Link
leluchow1 Re: planujecie płeć?? chlopczyk czy dziewczynka?? 01.02.09, 20:15 Tak tak, przed owulacją dziewczynki, w dniu owulacji chłopcy. Moje dwie dziewczynki robione przed owulacją mają na imię Mateusz i Piotruś. :-) Miałam próbować jeszcze 3 raz ale coraz mniej mi sie chce. Odpowiedz Link
patrice7 Re: planujecie płeć?? chlopczyk czy dziewczynka?? 01.02.09, 20:40 Malenkie ja sluszalam podobna tyle ze znajoma ,znajomej miala 1 dziewczynke,potem druga i trzecia. a BARDZOOOOOO chcieli chlopca no i ustalili ostatni "strzal" ,no i wyszly blizniaki-dziewczynki :D Odpowiedz Link
dorka3078 Re: planujecie płeć?? chlopczyk czy dziewczynka?? 01.02.09, 20:47 u nas to powiedzieli mojemu wtedy przyszłemu mężowi jak był w wojsku i służył w przeciwlotniczych na radarach że będzie miał same dziewczynki bo napromieniowany mocno został no i co mamy dwie dziewuszki jaki wniosek na radary chłopów jak chcecie dziewczynki hihi, jeszcze mu powiedzieli że będzie łysy i też jest hihihihi Odpowiedz Link
mimi_mm Re: planujecie płeć?? chlopczyk czy dziewczynka?? 01.02.09, 21:47 zaraz zaraz..... a u mnie na wsi wmawiali mi ze siekiera pod lozkiem to na dziewuche ....... to bym sie wpedzila w maliny..... :))))))) Odpowiedz Link
zorkaa Re: planujecie płeć?? chlopczyk czy dziewczynka?? 01.02.09, 21:57 gwoli ścisłość: siekiera pod łóżkiem jest na złe demony. kawałek deski od trumny to antykoncepcja. ale ni jak nie mogę sobie przypomnieć co miałam pod łóżkiem jakeśmy tymka tworzyli:) Odpowiedz Link
aga415 Re: planujecie płeć?? chlopczyk czy dziewczynka?? 02.02.09, 14:37 a ja wiem ze taletki z oleju wiesiołka są na chłopca stabilizują śluz podobno, u nas się sprawdziło. Odpowiedz Link
ulkadabrowska Re: planujecie płeć?? chlopczyk czy dziewczynka?? 02.02.09, 18:29 www.edziecko.pl/ciaza_i_porod/1,79331,5834928.html Odpowiedz Link
dagi.ww Re: planujecie płeć?? chlopczyk czy dziewczynka?? 02.02.09, 23:20 Hahaha, ale mnie rozbawiłyście!!! U mojego dziadka od strony mamy mieli synów, więc w końcu przestali się starać o dziewczynkę; a teraz nadrabiamy, bo wszyscy z rodziny mają dziewuszki ;)) Ja też szukam przepisu na chopcyka, więc pilnie śledzę wątek ;)) Odpowiedz Link
mimi_mm Re: planujecie płeć?? chlopczyk czy dziewczynka?? 02.02.09, 23:40 jezeli chcesz to moge do ciebie przeslac skan ksiazki ktora mam na ten temat. Jeszcze nie probowalam przedstawionych tam metod ale zawsze moge sie podzielic tym co juz mam. Odpowiedz Link
lipiec_2007 Re: planujecie płeć?? chlopczyk czy dziewczynka?? 02.02.09, 23:44 ja to wolalabym sprawdzone metody, bo eksperymenty sa absolutnie wykluczone. nie mam juz na nie czasu. Odpowiedz Link
mimi_mm Re: planujecie płeć?? chlopczyk czy dziewczynka?? 02.02.09, 23:58 moze warto spytac na forum kto testowal te metody. Ksiazka ma tytul "chlopak czy dziewczynka, dzis masz wybór" Odpowiedz Link
patrice7 Re: planujecie płeć?? chlopczyk czy dziewczynka?? 03.02.09, 00:20 Mnie sie wydaje ze to loteria i tyle. Odpowiedz Link
ankas4 a teraz na powaznie:) 03.02.09, 07:47 Ale teraz na powaznie napisze WAM, ze przeciez naukowo jest udowodnione, ze przed owulacja to dziewuszki sie robi , a w owulacje i po to chlopak, tylko ,ze to ciezko jest wysledzic dokladnie, trzeba chyba skorzystac z testow owulacyjnych...ale tutaj tez latwiej jest zrobic chlopaka, bo jak test pokaze owulacje to wtedy do dziela i po owulacji to tez do dziela :) a z dziewuszka gorzej... bo nie wiadomo kiedy przestac uprawiac milosny proceder zeby nie wstrzelic sie( upss takie slowo pasuje najlepiej:)) w okres tuż przedowulacyjny i owulacyjny, z wielu badan wynika, ze dziewczynki sa najczesciej z wpadek , bo ... wydawalo sie danej parze, ze zdarza jeszcze przed owoulacja i ,ze jest bezpiecznie...a tutaj psikus...:) i ja chcialabym takiego psikusa w postaci dziewuszki;)) Pozdrawiam Odpowiedz Link
zurawina100 Re: a teraz na powaznie:) 03.02.09, 20:49 Przed owulacją 2 dni raz , ew, dwa razy się "robi", a potem już nic... - w drugim miesiącu próby zaszłam w ciążę i jest dziewuszka. Odpowiedz Link
dagi.ww Re: planujecie płeć?? chlopczyk czy dziewczynka?? 03.02.09, 12:38 Być może i prawdopodobieństwo jest duże, ale ja i tak uważam, że to kwestia przypadku... Odpowiedz Link
dagi.ww mimi 03.02.09, 12:40 Ale książkę możesz mi podesłać, jak będziesz miała chwilkę, bo przeczytam z czystej ciekawości ;)) Proszę na: dagi.ww@poczta.fm Dzięki! Odpowiedz Link
mimi_mm Re: mimi 03.02.09, 12:54 oczywiscie ze moge. Bardzo chetnie sie podziele. e-mail za chwile bedzie u Ciebie na skrzynce. Odpowiedz Link
ab_78 Re: planujecie płeć?? chlopczyk czy dziewczynka?? 03.02.09, 13:01 nasz Vincent byl calkowicie zaplanowany i tak robiony by byl chlopak i jest. Nastepnym razem bedziemy robili dziewczynke. Odpowiedz Link
lipiec_2007 Re: planujecie płeć?? chlopczyk czy dziewczynka?? 03.02.09, 13:13 no to ja wam powiem, ze nam z synem sie udalo. teraz moj maz chcialby dziewczynke, ale niestety w domu bywa tylko w weekendy, no a owulacja wiadomo nie poczeka. wydaje mi sie, ze chyba "przedobrzylismy" i wyjdzie drugi chlopak. a to sie okaze juz wkrotce. Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Nam sie udało chłopaka zmiajstrować ;-) 03.02.09, 13:51 z testami owulacyjnymi jak test owulacyjny wyszedł to czekaliśmy 12 godz. i potem to już ciągle ;-) Odpowiedz Link
ankas4 a.zaborowska mnie rozwaliła:):):) 04.02.09, 06:28 uuu ale sie usmialam z tego;".... i potem to już > ciągle ;-)" sciskam :) Odpowiedz Link
a.zaborowska1 ankas4 05.02.09, 08:39 ale ja piszę serio :-) chyba pierwszy raz w życiu mój M stwierdził że sexu ma dość (mogłam go gdzies nagrać) a ciągle dlatego że przez dwa miesiące wcześniej nic nie wychodziło :-/ Wiesz jak kobieta się uprze to nie ma siły :-) Odpowiedz Link
yvonne79 Re: planujecie płeć?? chlopczyk czy dziewczynka?? 05.02.09, 01:13 My przed owulacją zaszaleliśmy i jest dziewczynka :-) Wydaje mi się, że z chłopakiem ciężko się wstrzelić. Zobaczymy. Może dane mi będzie sprawdzić ;-) Odpowiedz Link
lipiec_2007 Re: planujecie płeć?? chlopczyk czy dziewczynka?? 05.02.09, 09:10 no i udalo sie! metoda nam sie sprawdzila! a moze to zwykly przypadek?... Odpowiedz Link
lilka.k Re: planujecie płeć?? chlopczyk czy dziewczynka?? 05.02.09, 11:29 Ja dzieci na razie nie planuję, to znaczy niedawno chciałam jeszcze jedno, ale już mi się odechciało..mój mąż wierzy, że jak moze kiedys wprowadzimy się do domu jakiegos to zmajstrujemy dziecko. On marzy teraz o córeczce. Zanim zaczelismy działać chciał syna, więc ma dwoch, teraz pewnie się trafią 2 dziewczyny ;) Odpowiedz Link
asuzi Re: planujecie płeć?? chlopczyk czy dziewczynka?? 05.02.09, 20:48 po prośbach koleżanek piszę: rano poddać się emocjom ;). Nie wiem który dzień cyklu, poprostu jakos sie zapomnieliśmy :) Odpowiedz Link