qwoka 14.02.09, 19:55 Pytam pod kątem i zlotu majowego i mniejszego regionalnego spotkania:) Kto jest z Lublina lub okolic i ma ochotote się spotkać niech się wpisuje! Jest pare fajnych miejsc gdzie można by pójsć z dzieciakami.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anmroz Re: LUBLIN i okolice, jest ktoś? 14.02.09, 20:36 Nie mam całkiem blisko do Lublina, ale chętnie umówię się na spotkanie. Będzie okazja pojechać do stolicy województwa :)Jestem z Włodawy. Odpowiedz Link
anutka25 Re: LUBLIN i okolice, jest ktoś? 15.02.09, 11:22 Jestem, jestem!!! Jeszcze mieszkam w Lublinie, ale już za roczek będę pod Lublinem:) A spotkanko jak najbardziej! Odpowiedz Link
nika1201 Re: LUBLIN i okolice, jest ktoś? 15.02.09, 13:24 Ja się dołączam, kiedyś mieszkałam, teraz jestem weekendowa, u dziadków. Z chęcią się spotkam Odpowiedz Link
anajs Re: LUBLIN i okolice, jest ktoś? 16.02.09, 01:29 My bardzo chętnie, Jestesmy z Lublina, Czuby Odpowiedz Link
qwoka Re: LUBLIN i okolice, jest ktoś? 16.02.09, 07:56 to widze troche sie zebrało-super:) To piszcie jaki termin Wam pasuje? Mi na tygodniu pasuje własciwie tylko piatek od ok 16ej, bo albo mam angielski po pracy, abo zawoze/odbieram małą od mamy:/ Piszcie czy lepszy byłby weekend, czy na tygodniu i w jakich orientacyjnie godzinach. Odpowiedz Link
anmroz Re: LUBLIN i okolice, jest ktoś? 16.02.09, 08:11 U mnie odpada środa i piątek, pracuję od 9-20, w inne dni mogę wziąć wolne, żeby do Was dojechać. Weekendy wolne, jak najbardziej. Odpowiedz Link
anajs Re: LUBLIN i okolice, jest ktoś? 18.02.09, 03:08 Dla mnie nie ma znaczenia dzień tygodnia, tylko w robocze wolałabym po 16. Wyjdzie coś? Odpowiedz Link
qwoka a najblizsza sobota? 18.02.09, 08:22 no mam nadzieje... A mozę najblizsza sobota ok godz 10ej? Proponuje sale zabaw na globusie przy ul. Zana(nie moge znalesc stronki www, ale to centrum, dobry dojazd, parking) Byłam tam w zeszły weekend i jest naprawde fajnie.Jest wydzielona strefa dla dziecie poniżej 3 lat, są stoliki, można wypić kawkę. Troche drogo, bo 14zł za godzine.. Jesli to za dorgo to na ul. Nałęczowskiej jest tez kraina zabaw www.krainazabaw.pl/ i jak kiedys pytałam to dzieci do 2 lat wchodza gratis, ale nie wiem czy to jeszcze obowiązuje i na pewno jest tam gorzej niż na globusie. No w każdym razie co do miejsca to ja się dostosuje. Piszcie co Wam pasuje, co nie pasuje, bo ciezko mi samej cos ustalić ;) Odpowiedz Link
joasia83m Re: a najblizsza sobota? 18.02.09, 08:32 ooo, widzisz a jak ja probowalam zorganizowac spotkanie, to bylysmy we 3:)) masz zdolnosci ;) ja w sobote raczej tak! jesli jakies nieporzadane chorobsko sie nie wykluje. no i na Globus!! tyle slyszalam pozytywnych opinii o tej sali zabaw, ze musze zobaczyc, tu jest stronka, ale nie pelna... www.kids-club.com.pl/ p.s. Qwoka, a Ty wiesz ze w sobotni wieczor siedzimy same w domach, bo chlopaki juz podobno na piwo umowieni... Odpowiedz Link
qwoka joasia83m 18.02.09, 08:56 słucham??? chodzi mi o sobote wieczór, bo ja wychodze do caxmafe (wiadomo to od miesiaca) na impreze przebieraną i mielismy iść razem z moimi znajomymi, ale że jestesmy pokłócenie to pewnie pójde sama i myslałam, ze on zostanie z małą...no to super! no nic koniec prywaty, wracamy do spotkania lubelskiego;) Odpowiedz Link
joasia83m Re: joasia83m 18.02.09, 09:04 no wieczor, wieczor :) ale wiesz, ja to jednym uchem slyszalam jak Andrzej mowil do mojego M. o Twoim i jescze jednym- K. wiec pewnie przekrecilam, moze nie sobota, tak mi sie ubzduralo, wiec nie krzycz na swojego przeze mnie:))) Odpowiedz Link
qwoka Re: joasia83m 18.02.09, 09:14 spokojnie, nie rozmawiamy ze sobą wiec krzyczeć na pewno nie będę;) zresztą zaraz zadzwonie do mamy i powiem jej że podrzuce małą na wieczór (bo w sumie wczesniej tak planowalismy) wiec nie ma problemu;) Odpowiedz Link
anutka25 Re: anmroz, anutka,nika,anajs 18.02.09, 14:58 Ja bym bardzo chciała w sobotę, ale jesteśmy chore!!! I to obydwie, mnie położyło w poniedziałek, a Julkę dzisiaj wzięło choróbsko. Tak więc leżymy z gorączką. W następnym terminie mamy nadzieję się z Wami spotkac. Odpowiedz Link
anmroz Re: anmroz, anutka,nika,anajs 18.02.09, 21:51 W piątek między 17-18 napiszę Wam, czy będę- mąż ma wizytę lekarską w tym dniu w Zamościu,jeśli nie zostanie w szpitalu to będziemy na pewno.Bardzo chcę się spotkać. Napiszcie mi tylko co to za obiekt ten GLOBUS? Odpowiedz Link
joasia83m Re: anmroz, anutka,nika,anajs 18.02.09, 22:04 Aniu, we wlod. nie mozemy sie spotkac, to moze w lublinie:)) globus jest kolo mnie:) na LSMie. wiesz gdzie jest ZUS, albo Media Markt?- to te okolice. Globus to taka duza hala widowiskowo- sportowa, obok jest stok narciarski;) Przyjedz!!! Odpowiedz Link
anmroz Re: anmroz, anutka,nika,anajs 18.02.09, 22:10 Dzięki, no, no Asiu, już ja się postaram. A co tam będziemy się w dziurze umawiać :)Tylko o której ? Odpowiedz Link
qwoka Re: anmroz, anutka,nika,anajs 19.02.09, 09:26 ja zaproponowałam godz. 10tą nie wiem czy wszystkim pasuje? ale pomyslałam, że wiekszość dzieciaczków spi pewnie koło południa, wiec lepiej umówić się w miare rano. Ale jak ktos woli inna godzine to niech pisze. Odpowiedz Link
anmroz Re: anmroz, anutka,nika,anajs 19.02.09, 10:10 Najwyżej spóźnię się z pół godziny, mam nadzieję, że ślisko nie będzie, bo ja mam kawałek drogi. A w Globusie to jest jakieś konkretne miejsce, w który mamy się spotkać? Bo nie wiem, gdzie mam Was szukać. Odpowiedz Link
qwoka Re: anmroz, anutka,nika,anajs 20.02.09, 08:28 chyba lepiej od razu w tej sali zabaw sie spotkać, bo pewnie nie kazdy będzie punktualnie:) Jak sie stoi przodem do globusa, to trzeba obejść go z prawej strony (po tej stronie co stok narciarski) i tam są takie metalowe schody, trzeba zejsc na sam dół i tam bedzie na poczatku jakis chyba klub fitness a potem ta sala zabaw-bedzie widac przez szyby. Jakbyś nie mogła trafić to dzwoń do mnie: 505 044 531. Odpowiedz Link
anajs Re: anmroz, anutka,nika,anajs 20.02.09, 17:55 To my tez bedziemy, jesli mozna. Mam chyba głupie pytanie: A jak sie poznamy? Odpowiedz Link
qwoka anajs 20.02.09, 18:32 nie tyle można co trzeba! jakoś się poznamy ;) Ja mam okulary, długie proste, ciemne, włosy (pewnie związane), wzrost sredni, waga lekka. Znam joasie83m, wiec dwie nieduże baby z półtorarocznymi dziecmi to my :D Odpowiedz Link
nika1201 Re: anajs 20.02.09, 20:22 Czześć dziewczyny, ja się niestety nie mogę dołączyć, bo akurat rodzice M. z Lublina jutro do nas przyjeżdżają. Żałuję, ale do następnego spotkania, pozdrawiam, Monika Odpowiedz Link
joasia83m zdjęcia 28.02.09, 11:19 sorki, ze tak pozno, ale nie mialam kiedy powklejac. bylo swietnie, ta sala zabaw jest genialna. no i poznalam "na zywo" 2 nowe swietne lubelskie lipcowki:D dzieki za spotkanko i do nastepnego! fotoforum.gazeta.pl/5,2,joasia83m.html Odpowiedz Link