narttu 15.02.09, 07:43 Maz i Mania poluja. My z Ida lenimy sie- Ida oglada film przyrodniczy. A po 16 mam wychodne i ide na kawe (ups herbate) i do kina z kolezanka :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilka.k Re: herbatka niedzielna 15.02.09, 08:13 Kawy poproszę. Dużo. Spałam 2 godziny. Z pubu wrócilismy o pólnocy, ale zasnelam o 4. Bolal mnie brzuch, bo na kolację wypiłam 4 drinki zjadłam pestki dyni. Bylismy z kolegą, ktory nie pije w ogóle, więc zawiózł nas autem nad staw, bo jeszcze bylo za wczesnie do domu. I nas policja spisała za to, ze siedzielismy w aucie. Jeju, jak za szczeniackich czasów. Uśmiałam się, dziś mnie boli glowa i mi nie do smiechu. Odpowiedz Link
f3f Re: herbatka niedzielna 15.02.09, 08:46 ja już po kawie i szykuje się leniwa niedziela :) narrtu - gratulacje - czytała, czytała ma jakos się nie dopisałam :) Odpowiedz Link
zabka11 Re: herbatka niedzielna 15.02.09, 09:14 Witajcie:) Ja też w trakcie kawki. Starsza już na basenie z dziadkiem, a Jasiek jeszcze śpi, biedaczek, kolejna noc z gorączką za nami:( Okłady, wachlowania, czopki i nie spanie. Ale dziś już przynajmniej było 39st, a nie 40! Zastanawiam się czy to dlatego ma tak długo utrzymującą się gorączkę, (w sumie 3 doby- środa, czwatrek-nie, potem piątek, sobota - łącznie z nocami), że ma tego pneumokoka i organizm zaszczepiony z nim walczy, czy co? W ulotce pisało o gorączce, ale nie pisało ile będzie trwać?! Pozdrawiam wszystkich i życzę miłej niedzieli:) PS: dziewczynki mam dziś ochotę na kino "Ciekawy przypadek Benjamina Buttona", może któraś wieczorkiem, by się ze mną wybrała? W grupie raźniej, jestem mobilna, to mogę w jakimkolwiek kinie, choć wolę Heliosy, i mooę po kogoś nawet pooodjjeeechać!!!:):):) Odpowiedz Link
klarysa007 Re: herbatka niedzielna 15.02.09, 09:54 KAWA!!!! Za mną kolejna denna noc. Młoda ma gorączkę, płacze, marudzi. Na dziób padnę jak to się nie skończy. Na szczęście wygląda na to, że to "tylko" zęby ale i tak daje do wiwatu. Ona plus cała reszta świata... Odpowiedz Link
blanka0 lila 15.02.09, 10:05 hahaha a co to w samochodzie nie wolno siedziec? czy byliscie agresywni? Odpowiedz Link
lilka.k Re: lila 15.02.09, 10:11 My? Agresywni? No co ty :)..tylko siedzieliśmy i gadaliśmy. Policja się zawsze tam kręci, spisali nas na wszelki wypadek chyba ;). Nawet sobie pogadaliśmy z nimi chwilkę ;). Odpowiedz Link
a090707 kawa 15.02.09, 10:32 Ja nie lubie herbaty i kawe druga wlasnie koncze. Moj tez w nocy obudzil sie z duza goraczka, nad ranem dostal kolejnego czopka i bylo lepiej. Teraz spi juz 1,5 godz. Odpowiedz Link
ulkadabrowska Re: herbatka niedzielna 15.02.09, 11:02 praca praca praca... Wczoraj pisałam do północy, dzisiaj też już od rana. Także kawki chętnie się napiję. M właśnie pojechał podrzucić Brunka teściom a potem finalizować niespodziankę dla mojej mamy - korzysta z faktu, że mama pojechała na weekend do mojej siostry (czyli nie ma jej w domu) i podmienia :) telewizory (tzn kupiliśmy jej nowy plus DVD, bo na jej starym 15letnim już jakość nie ta sama, co kiedyś, no i bajek Brunek nie ma na czym oglądać). Uwielbiam robić niespodzianki :) Po obiedzie znowu idziemy na śnieg. Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: herbatka niedzielna 15.02.09, 15:12 U naj lajcikowy dzień nie robię obiadu dojadamy to co jest :-) Starsza się rozchorowała i młody ma już oczka zaszkolone :-/ kuźwa. My wczoraj z M spędzilismy miły wieczór walentynkowy mimo trudów rodzinnych. Wieczorem wyszliśmy na papierosy a dzisiaj mamy kaca i że my na prowincji mieszkamy to na policje się nie napatoczyliśmy :-) Odpowiedz Link
burdziaa no to ja koktajl pije 15.02.09, 16:10 z owoców lesnych na deser poobiedni/ Lilka ale numer, faktycznie jak za studenckich czasów :) fajnie sie bawiliście! Ulka- wspaniała niespodzianka dla Mamy- napisz jak wroci,czy od razu zauwazy roznice :) Nartuu relaksujj się....:) Odpowiedz Link
ulkadabrowska Re: no to ja koktajl pije 15.02.09, 18:55 Mam dzwoniła niedawno, powiedziała, że początkowo nie zauważyła, ale było jej tak jakoś 'jaśniej' (poprzedni telewizor był czarny, teraz ma szary, dwa razy większy). Bardzo się ucieszyła. Niestety jest bystre oko natychmiast zauważyło też brak porcelanowego słonika, którego M stłukł niechcący :) w sumie może i dobrze, że go stłukł... ;) Odpowiedz Link
lilka.k Re: no to ja koktajl pije 15.02.09, 18:59 2 x większego tv nie zauważyła od razu, ale brak słonika od razu się rzucił w oko..he he, dobre.. Brunek doceni bajeczki ;) Odpowiedz Link
burdziaa Re: no to ja koktajl pije 15.02.09, 21:22 słonik to na szczescie :) piękny prezent! Odpowiedz Link