narttu 27.03.09, 05:48 dobrze ze weekend juz tuz tuz :) Ida spi, Mania spi, ja sniadam. Dzis w planach praca a po pracy lenistwo. A..i jeszcze sie musze przejsc do miasta z papierami Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
domatorka.amatorka Re: herbata piatkowa 27.03.09, 07:05 ja się z kawką dosiadam:) Ada z tatą poszli do przedszkola, Młodszy ogląda ukochanego Poko, Starszy chrapie aż miło, a ja się nadal budzę;) Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: herbata piatkowa 27.03.09, 08:03 Kawka wypita, starszakowa już w szkole. M pojechał na ryby i zostawił żonie samochód :-) Dobrze, że już piątek bo mam fajne plany na weekend :-) Włączam muzyczkę i ogarniam mieszkanko Miłego dnia dziewczynki Odpowiedz Link
zuzaze_78 Re: herbata piatkowa 27.03.09, 08:24 Rys konczy dzis 2 tygodnie, od poniedzialku m musi juz zaczac bywac w pracy, wiec albo sama bede zostawac z dwojka, albo wspomoge sie niania, bo jednak nie mogac podnosic jeszcze Igi, nie czuje sie calkiem pewnie. A z drugiego konca Polski wyruszaja dzis do nas z wizyta weekendowa meza ojciec i dziadek, trzeba posprzatac, cos upichcic... Pracowity weekend bedzie i szkoda, ze pogoda taka chmurna. Odpowiedz Link
patrice7 Re: herbata piatkowa 27.03.09, 08:41 Czesc dziewczynki:) Wlasnie zasiadlam z kawa,pierwszy raz tak wczesnie chyba:) Mam dzis dobry humor pomimo paskudnej pogody:) Ktora ma ochotę wpasc na ploty? Upiekę muffinki :) Odpowiedz Link
aurinko Re: herbata piatkowa 27.03.09, 09:42 Ja dziś na odwrót - najpierw śniadanie, potem kawa a to dlatego, że śniadanie było do łóżka podane :) A Maja właśnie miesza kapustę kiszoną na surówkę. Oj będzie dużo naczyń do mycia ;) Odpowiedz Link
burdziaa Zupke zjadam 27.03.09, 11:37 i zaglądam do Was, Julka połozylam czekam az zasnie i do pracy sie zabieram chociaz kusi mnie tez sie połozyc- noc miałam cięzka, jeden z tych cisnieniowych dni :( Palca mam jednak pęknietego, wsadzili mi w mini temblak ale sciagnełam to , nie da sie nic zrobic z takim usztywnieniem. Spacer i hustawki dzisiaj juz zaliczylismy. Miłego dnia! Odpowiedz Link