narttu 16.04.09, 06:56 zdecydowanie nie moj dzien i marze o powrocie do lozka. Zanim skoncze prace musze jeszcze przeczytac i przeformatowac moj artykul bo go mi w koncu nie przyjma... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anmroz Re: herbata 16.04.09, 07:29 U mnie wreszcie słońce, ostatnie dni było brzydkie i ponure.Wyruszam zaraz na spacer z Michałem, bo w południe do pracy. Wcześniej oczywiście kawa :) Odpowiedz Link
dmgr Kawa, kawa 16.04.09, 08:00 Nie wyspałam się strasznie, jakoś mnie boli szyja jakbym sobie gdzieś przewiała do tego plecy mnie nawalają a dzisiaj na 9 mam pierwszą jazdę samochodem (robię prawko) normalnie stresa mam. U nas pogoda ostatnio ciągle super, oby jak najdłużej. Dzisiaj pewnie też spędzimy prawie cały dzień na spacerach. Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: Kawa, kawa 16.04.09, 08:25 dmgr trzymam kciuki za pierwsze jazdy Pamiętam jak ja się bałam przed a po wróciłam podekscytowana jak w skowronkach :-) U nas starszakowa już wygnana do szkoły, kawka wypita. Uśmiałam się z samego rana. Szczeniaki wychodza juz z posłania i się strasznie rządzą. Jeden poszedł do łazienki Andżela się poszła myć a ten na nia warczy i szczeka :-)))))) Chyba ten 500 gr. samiec terytorium sobie zajął hi hi hi Odpowiedz Link
zabka11 Re: Kawa, kawa 16.04.09, 08:47 Dzień dobry:) Już 2 kawkę dopijam, i zbieram się do roboty, to paskudne Allegro, musze powystawiać, bo wczoraj to tylko poprasować zdążyłam...część:( A jeszcze fotki, opisy....kurde szkoda mi pogody. Wczoraj odebrałam Gosię szybcuej z zerówki i poszliśmy do rynku. Janek szalał zdziwiony pod fontanną, fotek troszkę napstrykałam:) Dziś też gdzieś pójdziemy, może do parku:) No i stało się...ide moją córcie zapisać do 1 klasy. Niby nic, ale ....no właśnie, ale.....taka już duża ta moja córcia...ech. Pamiętam jak braliśmy z m kredyt na mieszkanie, i obliczaliśmy sobie, że spłacimy go, jak Gosia bedzie szła do 1 klasy..., ale kiedy to będzie, ...a to już...minęło:( Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkim miłego dnia:) Odpowiedz Link
patrice7 Re: Kawa, kawa 16.04.09, 10:24 Witajcie;)) Ale pięknie jest od rana! Az chce się życ! Planów mnóstwo. Dużo energii dla wszystkich! Odpowiedz Link
ulkadabrowska Re: herbata 16.04.09, 09:01 można się tym jakoś podzielić? tą energią? chcecie trochę? jestem hiperaktywna od rana :) Znowu! Wczoraj na moich zajęciach z gimnazjalistami: Szymon: Ej! Proszę Panią! ja: Szymon! Szymon: ... errr... Proszę Pani?!? ja: (produkuję się po ang gestykulując magicznie :) ) Alex: ... errr... Mamy chyba zły dubbing... UWIELBIAM MOJĄ PRACE!!! Odpowiedz Link
beetaa Re: herbata 16.04.09, 09:04 pije herbate, Mlody jezdzi swoim pojazdem po mieszkaniu, w koncu zalapal o co chodzi ;) pogoda sie zepsula, dzisiaj ma padac, wiec nie wiem jak wytrzymam z nim caly dzien. Ale i tak jest pieknie, lato w pelni. Odpowiedz Link
narttu Re: herbata 16.04.09, 10:32 jakie lato?? U mnie +1 (!).. dluga ta zima w tym roku Odpowiedz Link
zabka11 Re: Oj ...narttu:) 16.04.09, 11:25 Współczucia kochana, u nas cieplutko, z 20 st się szykuje, a w słoneczku to skwarek, że Janek lata w krótkim rękawku, i sandałkach, na placu zabaw:) Mam nadzieje, że i do Was choć wiosna przyjdzie prędziutko:) Pozdrawiam ciepło z Wrocławia Odpowiedz Link
burdziaa Re: Oj ...narttu:) 16.04.09, 12:29 fakt cieplutko w słoncu ale wiatr chyba z Finlandii zimny :) my tez po spacerze, dalszy ciag prania poświątecznego mnie czeka i robienie projektów grafik, no i forum :) i obiad jeszcze :) Odpowiedz Link