burdziaa 22.05.09, 07:37 Juz piątek :) jak sie ciesze - piekny poranek, o 5.30 słonce swieciło tak jasno- zupka juz ugotowana, sniadanie zjedzone, krecik w tle a ja dopijam herbatke z Wami. Miłego dnia ! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zabka11 Re: Dla mnie kawka:) poproszę 22.05.09, 07:44 Właśnie popijam, zdrowe śniadanko już zjadłam, dzieciaki też:0) Upał sie dziś szykuje, ale nie szkodzi, schowamy się w cieniu parkowych drzewek:) Dziś mimo, że piątek i powinnam być jakaś padnięta, jak zawsze po tygodniu, a czuje sie rewelacyjnie. Zresztą wczoraj też. Jednak ..... działa cuda, trzymam za siebie kciuki i poproszę o Wasze;0) Pozdrawiam i życzę wszystkim miłego dnia:) Odpowiedz Link
burdziaa Re: Dla mnie kawka:) poproszę 22.05.09, 07:47 Zabko co to za cudowny lek Kochana .. :)? Odpowiedz Link
zabka11 Re: Miłośc Asiu, miłość.....;) 22.05.09, 07:59 ...i coś jeszcze, dla duszy, żaden lek,.... bardziej decyzja i trzymanie się jej:) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link
dorka3078 Re: Dla mnie kawka:) poproszę 22.05.09, 08:06 zbożowa oczywiście ,dzisiaj wolne mam ,mam tyle zaległości że pewnie jak zwykle nic z tego nie wyjdzie ,natłok obowiązków mnie przytłacza a nerwowe wstawanie przez moją starszą córkę kompletnie do wszystkiego zniechęca ,o ale cóż dobrze że chociaż słońce świeci bo miało padać Odpowiedz Link
lilka.k Re: Piątkowa herbatka i kawa 22.05.09, 08:16 Ja kawę popijam w pracy, kolezanka mnie ciasteczkiem poczęstowała, wiec słodkosci juz mialam. Dzis pakowanie, jutro nurkowanie :). MIlego dnia. Odpowiedz Link
lilka.k Re: Lilka 22.05.09, 08:21 Głębiej. W jeziorze Niesłysz. Jedziemy cała rodziną :) Piotr na pewno będzie nurkował, on mial juz 2-godzine szkolenie na basenie ze sprzętem. Ja laik, ale moe sie załapię ;) Odpowiedz Link
ulkadabrowska Re: Piątkowa herbatka i kawa 22.05.09, 08:18 No pewnie, że miłość cuda działa! Zarówno ta przez małe, jak i wielkie 'M' :) Dzisiaj piekę drugi tort w życiu :) Trzymajcie kciuki, żeby wyszedł. Odpowiedz Link
anmroz Re: Piątkowa herbatka i kawa 22.05.09, 08:28 Tosty z twarożkiem, rzodkiewką i pomidorkiem zajadam. Michał wyjada mi wszystko, co czerwone :)Za oknem byle jak, pewnie zaraz będzie lało. Chyba spacer na później odłożę. A za chwilę kawka z koleżanką. Odpowiedz Link
qwoka Re: Piątkowa herbatka i kawa 22.05.09, 08:29 Dosiadam się z herbatką, mam nadzieje że mnie pobudzi chociaż troche. Wczoraj byłam na juwenaliach, grał Dzem i Kult i stwierdzam, że ja juz się nie nadaje na takie imprezy, bo ciągle mi cos przeszkadzało:] To ktos mnie popychał, to ktoś mi zasłaniał, to do WC kilometrowe kolejki ehhh nie ten wiek juz chyba ;) Jeszce tylko pare min. na forum i prace trzeba zacząć:/ Dobrze ze juz piatek, bo strasznie chce mi się weekendu. Odpowiedz Link
olus-ia80 Re: Piątkowa herbatka i kawa 22.05.09, 08:46 Ja równiez się dosiadam z kawką. Dziś czeka mnie pakowanie , bo jedziemy do rodziców. Robimy imprezę na dzień matki i dziecka. Aniu cieszę się że tak wszystko idealnie. Buziaki dziewczyny i miłego dnia. Odpowiedz Link
a090707 Re: Piątkowa herbatka i kawa 22.05.09, 09:02 Ja juz po kawie, zaraz na spacer wychodzimy, bo przestalo padac. anmroz - moj je tylko zielone :) qwoka - zazdroszcze pobytu na koncertach ! Odpowiedz Link
a_beatle Re: Piątkowa herbatka i kawa 22.05.09, 09:06 Herbata w pracy (muszę MUSZĘ ograniczyć zaglądanie na forum w pracy), po porannej przygodzie w niemiłosiernie wyjącym alarmem w naszym aucie:-( Oj nerwowo zaczął się dzień, oby dobrze zakończył. Weekend nadchodzi, tradycyjnie u nas będzie zimno. Brrr.....Nie cierpię.... Coraz częściej zaczynam myśleć o przeprowadzce. Zimno mi w tym Gdańsku. Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: Piątkowa herbatka i kawa 22.05.09, 09:44 U nas bieganina piątkowa jak co tydzień. I jak co piatek w planie długi spacer z Andżelą na zajęcia. Obiad z wczoraj, kawka wypita,,, zabka miłość hmmmm jest "piękna" tylko ona przez ostatnie dni pozwala mi jeszcze pozytywnie patrzeć na ten świat :-) a to piosenka dla ciebie :-) www.youtube.com/watch?v=Ti-lt2RKhGA&feature=related Odpowiedz Link
klaudia020707 Re: Piątkowa herbatka i kawa 22.05.09, 11:18 Az gorąco zrobiło sie na forum od tej Miłości:) Dopijam herbatkę i zaraz biore się za obiad. Dzisiaj u nas jak zwykle pogoda szkocka, było słońce a już ciemne chmury się pojawiły. Ja chyba ngdy nie przyzwyczaje się do takich widoków jak wczoraj, pada rzęsisty deszcz i mocno swieci słońce, tęcza była tak ogromna i tak piękna, że omal z ronda nie wypadłam (wracałam z pracy do domu samochodem o 20:30). Nigdy w życiu nie widziałam takiej tęczy w Polsce, była 3 razy większa i tak bardzo kolorowa że az mnie zatkało:)))a góry to już totalna bajka, nadal zalega w nich śnieg, śłońce oświetla tylko pewne partie przedzierając sie przez gęste chmury........ach dla tych widoków warto tu żyć:))) Odpowiedz Link
beetaa Re: Piątkowa herbatka i kawa 22.05.09, 11:30 przysiadam z herbatka :) Odpoczynek mi sie nalezy, bo polozylam podloge pod schodami. M sprzata, Mlody spi, a ja chwile odsapnac i obiad ugotowac. Mam syna aniola, jak nie rozrabia, pozwolil polozyc 10m2 paneli, a w tym czasie bawil sie grzecznie w wozku, normalnie nienormalne. A wczoraj przezylismy burze, chcielismy uczcic dzien ojca ogladaniem turnieju jezdzieckiego, ale kiedy tylko przyjechalismy zaczela sie burza i zmoklismy do ostatniej suchej nitki. Jonek nie poogladal zbyt wielu konikow, ale co roku scenariusz sie powtarza ;( Ale bylismy na lodach w naszej ulubionej wloskiej lodziarni :) Tak pysznych lodow waniliowych nie robia nigdzie, tego smaku nie da sie opisac. Odpowiedz Link
lipiec_2007 Re: Piątkowa herbatka i kawa 22.05.09, 11:36 ja tez siadam z kawa, kofeinowa. lekarz kazal pic, zeby chociaz troche podniesc niskie cisnienie. oprocz tego kazal siedziec w domu i oszczedzac sie do samego rozwiazania. a ja mialam inne plany... juz prawie tydzien jestem sama w domu. dzis mam w planie lezec, lezec i jeszcze raz lezec. czytajac i chce obejrzec sobie w koncu film "mamma mia" - moj prezent bozonarodzeniowy. Odpowiedz Link