patrice7 06.06.09, 14:18 miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35771,6690842,Fontanna_wystrzelila_w_gore__fajerwerki_w_tlum.html Na dole film. Dzis pokaz.Czy ktoras Wroclawianka ma ochote sie wybrac? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
burdziaa Re: Co nam miasto wybudowało za grube pieniadze.. 06.06.09, 14:36 o której jest Pati pokaz? Pewnie poźno..:( Odpowiedz Link
patrice7 Re: Co nam miasto wybudowało za grube pieniadze.. 06.06.09, 15:08 Tak pózno o 22 jak ciemno jest. Pokaz jest z wykorzystaniem mulimedii.Potem juz takich pokazow nie bedzie tylko od wielkiego dzwonu. Odpowiedz Link
zabka11 Re: Co nam miasto wybudowało za grube pieniadze.. 06.06.09, 15:27 No ale bomba, poszłabym ale pewnie już trzeba wyjśc, nie;0) Jak takie tłumy były:) Mam nadzieję, że całe lato będa te pokazy i uda mi sie na któryś załapać:) Odpowiedz Link
patrice7 Re: Co nam miasto wybudowało za grube pieniadze.. 06.06.09, 15:47 No wlansie Ania nieo bedzie :(( Pokazy sa strasznie drogie i tak jak pisalam beda tylko na WIELKIE opkazje. Tylko teraz z okazji otwarcia sa od czwartku 4 dni pod rzad. Odpowiedz Link
asuzi Re: Co nam miasto wybudowało za grube pieniadze.. 06.06.09, 17:27 super, ale atrakcja.Szkoda że daleko bo bym się wybrała Odpowiedz Link
ewlinp Re: Co nam miasto wybudowało za grube pieniadze.. 06.06.09, 17:40 świetnie na tym filmiku to wygląda, chętnie bym zobaczyła taki pokaz na zywo... Pati pozycz siedmiomilowych butów! :) Odpowiedz Link
uczula Re: Co nam miasto wybudowało za grube pieniadze.. 06.06.09, 18:36 zajebiste :) kurde do euro sie szykuja, jak nic :D zazdroszcze cos takiego na zywo ogladac. Odpowiedz Link
patrice7 Re: Co nam miasto wybudowało za grube pieniadze.. 06.06.09, 20:34 Jeszcze na zywo nie widzialam,ale coś podobnego widzialam kiedys Barcelonie! BAJKA!!!! normalnie wodne show do muzyki! Odpowiedz Link
lilka.k Re: Co nam miasto wybudowało za grube pieniadze.. 06.06.09, 23:28 A ja byłam dzisiaj :) I polecam, bo świetnie to zrobili. Wow normalnie ;) Odpowiedz Link
azi81 Re: Co nam miasto wybudowało za grube pieniadze.. 06.06.09, 23:32 No ja wlasnie dzis bylam i bylo super normalnie ekstra fantastycznie :) Ale jutro znow jedziemy bo dzis nie bardzo bylo jak porobic fotek Odpowiedz Link
burdziaa Re: Co nam miasto wybudowało za grube pieniadze.. 07.06.09, 12:48 żałuje,ze nie zobaczę :( nie ma kto nam z Julciem zostac- może Jasio sam sie wybierze, buuu zazdroszcze Wam. Odpowiedz Link
azi81 Burdzia.. 07.06.09, 13:24 No Julka do wózka męża pod pache i juz :) My dzis zabieramy na pokaz Oliwie :) zeby pokazc jej te cuda najwyzej zasnie w wozku :) Powiem ci ze wczoraj widzialam na pergoli na tym pokazie bardzo zudo maych dzieci i to mnijszych od naszych Odpowiedz Link
dmgr Re: Burdzia.. 07.06.09, 18:25 Super. Jak kiedyś będę we Wrcku mam nadzieję, że się załapię na jakiś pokaz. Odpowiedz Link
anula_82 Re: Co nam miasto wybudowało za grube pieniadze.. 07.06.09, 20:56 widziałam takową fontanne kilka lat temu w Hamburgu...extra przeżycie. Odpowiedz Link
olcia.kaktus Re: Co nam miasto wybudowało za grube pieniadze.. 07.06.09, 21:12 a na jakie okazje będą pokazy? można się wcześniej gdzieś dowiedzieć? Odpowiedz Link