andrzejusa 17.11.05, 14:03 czy ktos moze wie ile kosztuje taki test i czy mozna go zrobic w gorzowie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zg Re: testy DNA na ustalenie ojcostwa IP: *.ztpnet.pl 17.11.05, 14:42 Chyba taki test robi sie w Szczecinie lub Poznaniu. Nie chce cie zmartwic ale.... Moj znajomy nie chcial uwiezyc ze to jego dziecko. Zrobili test DNA, wyszlo ze to jednak jego (bieeeedaj) dlatego on zaplacil za ten test. KWOTA: 2000 tys. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzejusa Re: testy DNA na ustalenie ojcostwa IP: *.e.strato-dslnet.de 17.11.05, 14:51 dzieki zg nie jest tak zle jak przyszla matka jes corka szefa rady nadzorczej duzej firmy , czy te 2000 zl to pewne ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: testy DNA na ustalenie ojcostwa IP: *.ztpnet.pl 17.11.05, 14:54 Nie wiem czy to pewnie. Opisze Ci sytuacje sprzed ponad 3 lat. Sprawa w sadzie o ustalenie ojcostwa, zale, zarcie sie, brudy itp. sad wydaje decyzje o ustalenie ojcostwa. Jesli dziecko nie bylo by jego ona placi za badania jesli jego on. Pamietam jakby to bylo 2000 tys ale nie jestem pewnien wsumie. Jesli ktos sam chce sprawdzac to nie wiem jak jest. Tak czy inaczej te badania nie sa tanie:) PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
pablos05 Re: testy DNA na ustalenie ojcostwa 17.11.05, 23:22 Juz mnie tak korcilo i korcilo,az nie wytrzymalem: 2000tys,czyli to kosztuje wg Ciebie dwa tysiace tysiacow zl??:) Pozdro PS Troche duzo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agave Re: testy DNA na ustalenie ojcostwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 23:30 Ale masz pewność na całe życie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bono Re: testy DNA na ustalenie ojcostwa IP: *.stat.adsl.xs4all.be 17.11.05, 15:10 bono Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzejusa Re: testy DNA na ustalenie ojcostwa IP: *.e.strato-dslnet.de 17.11.05, 15:17 jeszcze raz dzieki zg widac ze tematach facetow jestes rowny gosc ten przypadek z corka szefa rady nadzorczej to niestety nie moj mam tylko nadzieje ze 3 lata temu bylo drozej Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: testy DNA na ustalenie ojcostwa 17.11.05, 15:40 teraz powinno być około 1000 zł. Co jakiś czas media przypominają temat. Podobno 10 % dzieci - nie sa dziećmi swych biologicznych ojców. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzejusa Re: testy DNA na ustalenie ojcostwa IP: *.e.strato-dslnet.de 17.11.05, 15:54 dzieki calama 1000 zl to kupa forsy ale to tylko polowa z 2000 zl w sumie jest juz lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: testy DNA na ustalenie ojcostwa 17.11.05, 19:06 > Podobno 10 % dzieci - nie sa dziećmi swych biologicznych ojców. Czyli 10% dzieci, nie są dziećmi ojców, którzy je spłodzili? Co autor mial na mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?????????? Re: dzieworództwo? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 01:16 w przypadku Witolda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuj.. [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 01:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: testy DNA na ustalenie ojcostwa 17.11.05, 19:19 "...10 % dzieci - nie sa dziećmi swych biologicznych ojców..." A jakich? Może masz na mysli "dzieci z probówki"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :((( Re: testy DNA na ustalenie ojcostwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 00:26 dzieci z próbówki już nie będzie...... premier nie pozwoli Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: testy DNA na ustalenie ojcostwa 18.11.05, 00:30 "...premier nie pozwoli..." no nie bez przesady - premier będzie egzekwowal prawo "primum nocere"? Moze wyznaczy jakichs "pelnonocników" - sam nie da rady... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: testy DNA na ustalenie ojcostwa 18.11.05, 00:35 Ius primae noctis - oczywiście... choć primum non nocere w tym przypadku miąłoby ciekawa wykładnie - komu "nie szkodzic"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calama Re: testy DNA na ustalenie ojcostwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 00:40 miło,że nie tylko ja się mylę :P Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: testy DNA na ustalenie ojcostwa 18.11.05, 00:45 '...nie tylko ja się mylę..." ty calama nie bądź taka szelma... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calama Re: testy DNA na ustalenie ojcostwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 00:46 lubię być szelmą :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: testy DNA na ustalenie ojcostwa IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 17.11.05, 20:43 Hey calama, A Twoim tatusiem to kto jest????? Pozdrawiam he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calama Re: testy DNA na ustalenie ojcostwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 00:07 Gość portalu: Bernard napisał(a): > Hey calama, > A Twoim tatusiem to kto jest????? > Pozdrawiam he he he Pomyliłam się, a ty się od razu czepiasz mojego ojca. Nieładnie. Miłego wieczoru panie nieomylny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: testy DNA na ustalenie ojcostwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 00:10 nie daj sie!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calama do xyz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 00:18 nie chce mi się z nimi gadać ;) ciekawa jestem czy swoim dzieciom robili testy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: do xyz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 00:23 nie robili pod pretekstem, technologia nie byla tak rozwinieta;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: do xyz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 00:24 nie masz tam gg, bo chcialem cos zapytac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calama Re: do xyz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 00:44 mam, ale nie dla gości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: testy DNA na ustalenie ojcostwa 18.11.05, 00:38 "...A Twoim tatusiem to kto jest?????" twoje pochodzenie za to nie budzi watpliwości - łoś kanadyjski.... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Taniej? 17.11.05, 19:18 "....nadzieje ze 3 lata temu bylo drozej..." czy ty widziales aby u nas cos stanialo? oprócz jajek na wiosne... no ale tu nie o takie jajka chodzi... Kamień przeciwko twoim jajkom ze zdrozało.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzejusa Re: Owszem,staniało. Twój dowcip synuBERTY. IP: *.e.strato-dslnet.de 17.11.05, 20:39 rita75 po prostu pytalem ile taki test kosztuje i czy mozna go zrobic w gorzowie pewnie mam w tym jakis interes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agave Re: Owszem,staniało. Twój dowcip synuBERTY. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 20:56 Trzeba było kliknąć: www.testdna.pl/testdna_placowki#5 To nieważne gdzie go "robią", nie każde laboratorium robi. Chodzi o pobranie próbki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Owszem,staniało. Twój dowcip synuBERTY. 17.11.05, 21:07 agave bardzo dziekuje za konkretne namiary mam juz adres i tel. innym ktorzy probowali mi pomoc rowniez dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzejusa Re: Taniej? IP: *.e.strato-dslnet.de 17.11.05, 20:42 e_werty mysle ze to powinno taniec a jak jest naprawde napisze Ci jak sie dowiem na pewno Odpowiedz Link Zgłoś