narttu 23.07.09, 06:06 i byle do piatku a potem weekend.. Milego dnia zycze Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilka.k Re: kawa/herbata czwartkowa 23.07.09, 08:18 Zgadzam się. Kawę piję z pracy. Licze dni do konca, potem urlop. Jeszcze tylko dzis i jutro 6 h w pracy/ Nie jest zle. Odpowiedz Link
zabka11 Re: kawka czwartkowa 23.07.09, 09:08 Dzień dobry:) Wrócili we wtorek wieczorem, a dopiero ostatnie pranie wstawiłąm....dobrze, że ciepło to schnie;) Rodzinnie jest superowo, ale nie powiem, samej teź mi dobrze było;) Dzis w planie co zwykle, spacer, zakupki, wieczorem praca, dobrze, że obiadek jest, m wczoraj zrobił gołąbki, to mammy zgłowy;) Pozdrawiam i życzę wszystkim miłego dnia:) PS: jutro idę do Open Finance, pogadać o wysokości kredytu i takie tam;) i myśle i myślę, nowe mniejsze (3p), czy w wieżowcu więkasze (4p)? Odpowiedz Link
zuzaze_78 Re: kawka czwartkowa 23.07.09, 09:17 Dzieci bawia sie - kazde w swoim pokoju, co za rozkosz, sluchac ich zajetych glosow :) Jem sniadanie - tosty z ZOLTYM SEREM i pomidorem - tak, tak, jem juz wszystko, a Rys jest piekny i gladki :))) Zaraz idziemy na spacer, w poniedzialek ma dojsc nasz nowy podwojny wozek, wiec wreszcie bede mogla wybrac sie sama z nimi gdzies dalej. Wazylam sie, waga poigowa juz osagnieta, teraz schodze dalej, zeby dojsc do przeddzieciowej, brakuje 5 kg. No i czyz zycie nie jest piekne??? Zabka, tak jak rozmawialysmy ostatnio - zeby kazde dziecko mialo swoj pokoj, a Wy przeciez i o 3. cicho myslicie. Ja bym wziela 4 pokoje, w wiezowcu bedzie tez pewnie lepsza lokalizacja, nowe w takich sa zawrotnie drogie. Powodzenia z kredytem! Milego dnia! Odpowiedz Link
anula_82 Re: kawka czwartkowa 23.07.09, 09:27 z kawką i lodami :))) Zuzia, a jaki wkoncu wózek zakupiłaś?? no i ile chcesz ważyć? zabka, ja też bym brała 4 pokoje, mam 2 i jest mi z tym faktem ciężko :)))) marzę o conajmniej 4 pokojach powodzenia. Odpowiedz Link
agusiajasia Re: kawa/herbata czwartkowa 23.07.09, 09:15 witam z kawką i kawałkiem tortu rubinowego z wczoraj, obżeram się niestosownie i liczę fałdki na brzuchu, hehe :) piękny dzień :) dziś wybieramy się do mojej siostry, pohasają trochę dzieci po ogródku. no to miłego dnia :) Odpowiedz Link
burdziaa Re: kawa/herbata czwartkowa 23.07.09, 09:24 szybki łyk herbatki- Goscie juz od rana jadą z daleka, denerwuje sie,zeby szczesliwie dotarli-obiad , pranie, pucowanie i jeszcze forum na raz ! Odpowiedz Link
agusiajasia Re: kawa/herbata czwartkowa 23.07.09, 09:25 Burdzia! Dobrze będzie, napewno wszystko świetnie zorganizowałaś :) Don't worry! Odpowiedz Link