f3f 01.09.09, 09:27 zwariować można ;) czasem łańcuszek to kilkanaście dlaczego... a ja czasem już przy piątym muszę nieźle się napocić z odpowiedzią ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leluchow1 Re: Dlaczego? Dlaczego? Dlaczego? <...> 01.09.09, 11:14 U nas hitem jest pytanie w stylu- Co to jest? "Pies" - "Dlaczego?" Odpowiedz Link
lilka.k Re: Dlaczego? Dlaczego? Dlaczego? <...> 01.09.09, 11:16 A U NAS: - co to? - serwetnik - co to? - serwetnik - co to? - serwetik - co to? - serwetnik..... jakies 5 razy i nastepna rzecz. Odpowiedz Link
yvonne79 Re: Dlaczego? Dlaczego? Dlaczego? <...> 01.09.09, 13:49 Ha ha ha :-) U nas tak samo. Do tego dochodzi dlaczego i tysiąc innych pytań. Odpowiedz Link
maadga Re: Dlaczego? Dlaczego? Dlaczego? <...> 01.09.09, 11:36 Lilka pyta "ciemu?" Po 30min w samochodzie powiedziałam że "nie ma dziemu" i pomogło. Teraz pyta "ciemu" ja odpowiadam noramalnie a jak słyszę to ciemu tylko by powiedzieć to słowo a nie poszerzyć horyzonty to czekam a młoda sama odpowiada "nie ma dziemu? mamo oooo..." ;) Odpowiedz Link
agusiajasia Re: Dlaczego? Dlaczego? Dlaczego? <...> 01.09.09, 11:48 hehe, u nas jak u lilki :) "O! Co to?" jest powtarzane niezliczoną ilość razy dziennie :) Odpowiedz Link
kogosia Re: Dlaczego? Dlaczego? Dlaczego? <...> 01.09.09, 12:55 Filipek mówi co to?? A ja mówie nie wiesz???( jeśli zadaje pytanie któryś raz z rzędu. I na tym koniec Odpowiedz Link
disno a to?.....bo.... i..... 01.09.09, 13:09 a u nas dziecko żąda rozwiniętej wypowiedzi a to? Pani idzie do sklepu bo? bo musi kupić mleczko i... i bułeczki bo... jest głodna i chce zjeść śniadanko i... i tak dłuuuugo Odpowiedz Link
asuzi Re: a to?.....bo.... i..... 01.09.09, 13:15 niekończąca się rozmowa, u nas jest: gdzie? tu gdzie? tu? potem ja gdzie a ona odpowiada tu :) Odpowiedz Link
zorkaa Re: Dlaczego? Dlaczego? Dlaczego? <...> 01.09.09, 13:16 hehe, też czasem wymiękam:) jak już mówię "nie wiem" a on dalej swoje " a dlaczego nie wiesz?" to mi ręce opadają:P Odpowiedz Link
f3f Re: Dlaczego? Dlaczego? Dlaczego? <...> 01.09.09, 13:17 hahaha u Was też nieźle :) taki małe a stare baby przegadają :)))) Odpowiedz Link
ewlinp Re: Dlaczego? Dlaczego? Dlaczego? <...> 01.09.09, 13:54 u nas króluje - co to jest? a potem - a to? - a to? - a to? - a to? najlepsza jest babcia co niedowidzi i w książkach dziecku takie kity wciska że czasem brzuch mnie boli :))) ale Jasiek usatysfakcjonowany bo na żadne pytanie babcia nie odpowie nie wiem :D Odpowiedz Link
ja-goda1 Re: Dlaczego? Dlaczego? Dlaczego? <...> 01.09.09, 14:36 U nas identycznie, w dodatku wybiera sobie rozmówcę, szczególnie jak pyta o marki samochodów: Filip :Jak się naziwa o ten Ołaju?? Ja mówię: Mazda Filip: Mama nie mów Ołaj mów!! Mikołaj: Mazda Filip: O widziś mamo, mazda!! Lubi też zaczepiać obcych kudzi z pytaniem: Gdzie idziesz Panu?? Pan mówi do pracy. A Fil: Po cio?? Na szczęście zwykle spotykamy sie ze zrozumieniem:) Odpowiedz Link
anmroz Re: Dlaczego? Dlaczego? Dlaczego? <...> 01.09.09, 15:29 Ja to się chyba nie doczekam, mój niezbyt skory do gadki w dalszym ciągu. I wygodny na dodatek się zrobił, pokazuje palcem i takie to jest nasze gadanie:) Odpowiedz Link