jestem.zajebista 24.05.05, 23:58 Kto ze współczesnych Zgierzan jest najpopularniejszy, zrobił największą karierę albo miał najwyższą posadę? Czyżby nasz vice Kwiatkowski jako sekretarz premiera sięgnął szczytu? Był albo jest ktoś jeszcze wyżej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jestem.zajebista Re: Karierowicze ze Zgierza 25.05.05, 00:02 aa i jeszcze Justysia Mospinek chyba zarządziła trochę Odpowiedz Link Zgłoś
border_zgierz Re: Karierowicze ze Zgierza 25.05.05, 00:05 no i jeszcze Tomek Kłos pojawia sie w gazetach bardzo często napewno więcej niz kwiatek. Odpowiedz Link Zgłoś
booloo Re: Karierowicze ze Zgierza 25.05.05, 00:05 no właśnie zależy jak definiowac ten szczyt... nie zapominaj o Tomku Kłosie, to tez w pewien sposób szczyt... Odpowiedz Link Zgłoś
jestem.zajebista Re: Karierowicze ze Zgierza 25.05.05, 00:10 no tak on był chyba najbardziej swiatowy zanim trafił do Wisły Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak Re: Karierowicze ze Zgierza 25.05.05, 01:30 Bandzior pseudo "Jędrzej" topowy typ... Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiassss Re: Karierowicze ze Zgierza 25.05.05, 06:58 A słynny pan Grabek nie jest Zgierzaninem? Nawet jeśli nie, to "karierę" zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: Karierowicze ze Zgierza 25.05.05, 11:26 hehe...sylwiassss....Grabek zgierzaninem nie jest...obecnie <jeszcze> mieszka w warszaffce....a interes rozkrecał nie tylko tu u nas...ale i w innych miastach...sese <znam jedno z nich bardzo dobrze.....do tej pory strasza tam ruiny niedokonczonej fabryki..."najwiekszej na cała Polske" > a znany ktos...nio np. ten aktor...K.... <nie pamietam..ale grał jaroszego w "M jak Miłość" :P > hehe...wyrzucali go i ze staska i z traugutta....a chyba borute skonczył..... Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiassss Re: Karierowicze ze Zgierza 25.05.05, 11:50 Kozłowski - chłopak z Kuraka Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: Karierowicze ze Zgierza 25.05.05, 12:11 hehehe...no własnie...Kozłowski.... nie wiedziałam ze z Qraka :/ Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak Re: Karierowicze ze Zgierza 26.05.05, 03:31 --- Mam gdzies zdjecie jakiegos rocznika Budowlanki i on tam jest. Popytam skad sie tam wziol.. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiassss Re: Karierowicze ze Zgierza 30.05.05, 17:09 A może nie trzeba pytać tylko pomyśleć. Uczył się tam. Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: Karierowicze ze Zgierza 25.05.05, 13:41 Raz czterej sławni uczeni ze Zgierza wymyślili sposób na strzyżenie jeża po czym rozeszli się wszyscy do domu sposób ten nie przydał się na nic nikomu. ... Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw_m Re: Karierowicze ze Zgierza 06.06.05, 09:15 starzy widzowie powinni pamiętac ś.p.jerzego mrzygłoda ,komentatora skoków narciarskich z czasów matti nykennena i piotra fijasa, pochodził z nowotki ulicy,dzis piłsudskiego, bardzo go lubiłem słuchać Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak Re: Karierowicze ze Zgierza 07.06.05, 05:56 taak, to również moja ulica, wcześniej Sienkiewicza i Stodólniana... a także długo Nowotki... A teraz Marszałka... Historia się kołem toczy ... Odpowiedz Link Zgłoś