djo4 21.04.06, 12:18 szukaja tam kasjera juz kolejny raz w ciagu 6 miesiecy co sie satlo? tak malo placa? moze ktos cos wie? a ponoc bezroboie jest spore w zgierzu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
more.words Re: kasjer w plus GSM?? na Armi Krajowej 21.04.06, 12:31 hmm... ja zainteresowana tym nie jestem.. mam inne pytanie.. bo ja nie kojarze.. gdzie na Armii Krajowej jest salon plusa ?? Odpowiedz Link Zgłoś
niaguska Re: kasjer w plus GSM?? na Armi Krajowej 21.04.06, 13:06 Na przeciwko Mc Donalda, w budynku gdzie jest pizzeria i fitness club. Moja znajoma szukala tam na poczatku pracy jako pracownik dzialu obslugi klienta. Kant. Najpierw pracowala 2 tygodnie za 200 zl. Pozniej jakas smieszna umowa ze smieszna pensja chyba nizsza niz krajowa. Odpowiedz Link Zgłoś
djo4 Re: kasjer w plus GSM?? na Armi Krajowej 21.04.06, 13:28 tak malo!!!! nic dziwnego ze szukaja tak dlugo hi hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: kasjer w plus GSM?? na Armi Krajowej 22.04.06, 16:11 Zastanawiam sie po co w sygnaturce masz adres strony jak: Profil który chcesz przeglądać nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
djo4 a w AIGO tez kasjerow chca. 21.04.06, 13:30 tam tez beda kasy i to chyba dwie jetsem ciekawy ile beda tam placic??? Odpowiedz Link Zgłoś
djo4 Re: kasjer w plus GSM?? na Armi Krajowej 19.10.06, 10:38 patrze dzis a na salonie plusa znow wisi kartka, ze szukaja kasjera:) czy ktos wie o co chodzi? czy wszyscy siedza w UK czy slabo placa? Odpowiedz Link Zgłoś
julia1976 Re: kasjer w plus GSM?? na Armi Krajowej 19.10.06, 22:23 A ja myślę,że niektórym właścicielom nadal się wydaje,że jesteśmy mieszkańcami Korei Płn. i będziemy pracować za miskę ryżu. PORAŻKA. Odpowiedz Link Zgłoś
djo4 Re: kasjer w plus GSM?? na Armi Krajowej 20.10.06, 11:33 piszesz tak ogolnie o sytlacji na rynku pracy? czy moze znasz dokladnie jak wyglada sprawa w plusie? bardzo prosze o odp.:) Odpowiedz Link Zgłoś
djo4 Re: kasjer w plus GSM?? na Armi Krajowej 21.11.06, 15:03 przepraszam Was bardzo jak marudze ale oni znow wywiesili kartke, ze szukaja no kogo? Pewnie ze tak! Kasjera. Z tego co udalo mi sie ustalic to proponuja 1300 netto to nie malo. Kartka wisiala przez tydzien pozniej znikla i teraz patrze znow wisi. Mnie cholernie ciekawi dlaczego tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś