ostra69 05.07.04, 19:38 czy w lubsku sa fani zuzla??? jesli tak to odezwijcie sie!!! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vratislavius Re: speedway!!! 09.07.04, 11:23 Nie wiem jak w Lubsku, ale na żagańskim forum jest przynajmniej jeden, czyli ja! Polecam artykuł z Gazety regionalnej na temat speedway'a w Żaganiu. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15718&w=11717587 O zainteresowaniu tą problematyką świadczy liczba odsłon na forum Niezależnego Portalu Miejskiego - niestety, udało mi się zainteresować problematyką forum niewielu mieszkańców miasta. Może Ty zapoczątkujesz przełom w tej dziedzinie? zagan.org/forum.php?category=10 Pozdrowienia z zapachem etanolu - vratislavius. Odpowiedz Link Zgłoś
ostra69 Re: speedway!!! 09.07.04, 11:53 obawiam sie ze w lubsku bedzie to niemozliwe. zbyt duza tu wiocha i ludzie jacys denni. fajnie by bylo zmontowac jakas wieksza grupe i smigac na mecze, no ale niestety....... pzdr dla falubazów. Odpowiedz Link Zgłoś
kolejarz_zg Re: speedway!!! 14.07.04, 22:22 Ja jestem fanem speedwaya, ale niestety nie mieszkam w Lubsku. Ale za to często tam bywam:))) pozdro Mało ludzi z Lubska jest na meczach bo strasznie długo PKS jedzie. Busy jakieś by się przydały. Odpowiedz Link Zgłoś
ostra69 Re: speedway!!! 15.07.04, 08:23 przydaly by sie, przydaly. w ogole to miasto jest odciete od swiata. swoja droga ciekawe czy mecz z bydgoszcza sie jutro odbedzie, czy przeloza go poraz 4????pogoda jakas taka nieciekawa pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kolejarz_zg Re: speedway!!! 15.07.04, 17:18 Najfajniejsze są pekaesy przez Krzywaniec. Jedzie ponad półtorej godziny. Rowerem jest szybciej jak sie sprężysz. Ja jechałem rowerkiem równo dwie godziny:)) pozdro Mecz pewnie się odbędzie. Cos słońce zaczyna świecić. Odpowiedz Link Zgłoś