maciong1 20.11.06, 01:32 Przebywam teraz w Iralndii za chlebem i nie mam czasu patrzec na ekran kompa ale usłyszałem ,że nie dostał się na burmistrza mój ulubieniec Krzys Plebs.Oj j oj o j oj Jaka szkoda.Taka strata. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skutiw77 Re: Halinów bez mojego kumpla 20.11.06, 16:36 Chyba ktoś tu cierpi na rozdwojenie jaźni – maciong1 i plebs to przecież jedna i ta sama osoba. Odpowiedz Link
wisteria_lane Re: Halinów bez mojego kumpla 20.11.06, 22:17 > Chyba ktoś tu cierpi na rozdwojenie jaźni – maciong1 i plebs to przecież > jedna i ta sama osoba. Tego bez wódki nie razbieriosz a i z wódką ciężko:) Odpowiedz Link
skutiw77 Re: Halinów bez mojego kumpla 22.11.06, 11:56 Dobrze, że w wyborach na burmistrza Halinowa nie startował przedstawiciel komitetu wyborczego Gamonie i Krasnoludki, bo Maciąg spadłby na czwarte miejsce. Odpowiedz Link
jazzz4 Re: Halinów bez mojego kumpla 22.11.06, 22:59 skutiw77 napisał: > Dobrze, że w wyborach na burmistrza Halinowa nie startował przedstawiciel > komitetu wyborczego Gamonie i Krasnoludki, bo Maciąg spadłby na czwarte miejsce > To już oznaczałoby całkowitą porażkę. Odpowiedz Link
plebskrzysztof Re: Nie jest na pewno moim kumplem!, 26.11.06, 08:49 skutiw77 napisał: > Chyba ktoś tu cierpi na rozdwojenie jaźni – maciong1 i plebs to przecież > jedna i > ta sama osoba. Akurat bredzisz, jakaś menda podszywa się od co najmniej 2 lat pode mnie. Przede wszystkim nazywam się Krzysztof Maciąg! Odpowiedz Link
jazzz4 Re: Nie jest na pewno moim kumplem!, 28.11.06, 00:06 plebskrzysztof napisał: > skutiw77 napisał: > > > Chyba ktoś tu cierpi na rozdwojenie jaźni – maciong1 i plebs to prz > ecież > > jedna i > > ta sama osoba. > Akurat bredzisz, jakaś menda podszywa się od co najmniej 2 lat pode mnie. > Przede wszystkim nazywam się Krzysztof Maciąg! Nie wrzeszcz kuktasie! Odpowiedz Link
jazzz4 Re: Halinów bez mojego kumpla 22.11.06, 22:58 maciong1 napisała: > Przebywam teraz w Iralndii za chlebem i nie mam czasu patrzec na ekran kompa > ale usłyszałem ,że nie dostał się na burmistrza mój ulubieniec Krzys Plebs.Oj > j oj o j oj Jaka szkoda.Taka strata. Nie martw się, wystartuje za cztery lata na odsiecz parlamentarzystom! Tyle, że do tego czasu może zupełnie zgorzknieć, zestarzeć się i bardziej zbrunatnieć. Odpowiedz Link
skutiw77 Re: Halinów bez mojego kumpla 23.11.06, 10:42 Może wystartuje w wyborach na prezydenta RP? Zamiast swojego kumpla Leszka Bubla. Odpowiedz Link
plebskrzysztof Re: Halinów bez mojego kumpla 26.11.06, 08:53 jazzz4 napisał: Przebywam teraz w Iralndii za chlebem i tam najlepieju nieudaczniku zostań!\ * * * > Nie martw się, wystartuje za cztery lata na odsiecz parlamentarzystom! Tyle, że do tego czasu może zupełnie zgorzknieć, zestarzeć się i bardziej zbrunatnieć.\ Wybory parlamentarne będa za 2-3 miesiące gamoniu, a gminne w Halinowie być może jeszcze szybciej! Odpowiedz Link
tom2 Re: Halinów bez mojego kumpla 26.11.06, 16:20 Tak masz rację bo zarówno parlament jak i gmina Halinów czeka na Plebsa.Najpierw za 2-3 miesiące zostaniesz parlamentarzystą a za 5-6 miesięcy radnym. Tak kilku posłów zrobiło czym ubawili pozostałych. Pozdrawiam marzyciela Maciąga Odpowiedz Link
plebskrzysztof Re: Halinów bez mojego kumpla 29.11.06, 15:03 Na pewno cię nie pozdrawiam, a wrecz przeciwnie... Odpowiedz Link
tom2 Re: Halinów bez mojego kumpla 07.12.06, 11:04 No trudno starałem się a może pozdrowi Pan swojego idola. -------Lider Polskiej Partii Narodowej Leszek Bubel został zatrzymany przez funkcjonariuszy ABW i przewieziony na jednorazowe badania psychiatryczne do szpitala w Tworkach - poinformował rzecznik prasowy białostockiej prokuratury okręgowej Adam Kozub. Odpowiedz Link
jazzz4 Re: Halinów bez mojego kumpla 07.12.06, 18:56 Koledze "idola" też przydałyby się, ale wielokrotne badania psychiatryczne. Może zamiast pozdrowień uścisną sobie dłoń w Tworkach? Odpowiedz Link
solty5 Re: Halinów bez mojego kumpla 08.12.06, 22:42 Tom, a Ty jeszcze żyjesz?(na tym forum - of course) Niejako zaocznie traktowałem Cie jako "funfla" w starciach z niejakim Plebsem - bucem z natury. Jak tam Twój kogut? Pozdro - i nakarm Koguta. Odpowiedz Link
tom2 Re: Halinów bez mojego kumpla 09.12.06, 12:12 No dziękuje za pozdrowienia poczułem się zaszczycony. Żyję sobie elegancko,na forum Sulejówka nie wchodzę gdyż administrator nagle ni z gruszki ni z pietruszki wyciął mój jeden post, nikogo nie obrażający a tym bardziej wielkiego redaktora, to stwierdziłem że mnie widać tam nie chcą no nie. Pogoda piękna kogut lata dumnie po działce, macha ogonem i zapładnia. Pozdrawiam z życzliwościa wielką. Odpowiedz Link
karp Re: Halinów bez mojego kumpla 09.12.06, 20:27 tom2 napisał: (...) > ,na > forum Sulejówka nie wchodzę gdyż administrator nagle ni z gruszki ni z > pietruszki wyciął mój jeden post, nikogo nie obrażający a tym bardziej > wielkiego redaktora, to stwierdziłem że mnie widać tam nie chcą no nie. (...) Nie usuwam postów dla czystej przyjemności, więc coś musiało być nie w porządku... Odpowiedz Link
obserwatorka15 Re: Halinów bez mojego kumpla 09.12.06, 20:37 wydaje mi się, że Tom2 pisał o forum Sulejówek.net Atomek również nie usuwa postów bez powodu - więc chyba coś było "na rzeczy" Odpowiedz Link
tom2 Re: Halinów bez mojego kumpla 10.12.06, 08:58 Szanowny Karpiku nie chodzi o Ciebie, nie usunąłeś mi żadnego posta, zresztą nigdy nie daję ku temu powodu poprzez wpisy niezgodne z regulaminem. Mówiłem o forum miejskim i zaręczam Ci że usunięto tam mój post bez żadnego wytłumaczenia i bez powodu ot tak, chyba aby zakończyć dyskusję ale dyskusję kończy się w inny sposób. Pozdrawiam administratora tego forum i wszystkichn userów (obserwatorko nic nie było na rzeczy) Odpowiedz Link
plebskrzysztof Re: Halinów bez mojego kumpla 10.12.06, 19:42 karp napisał: Nie usuwam postów dla czystej przyjemności, więc coś musiało być nie w porządku > ... Czyżby?! Odpowiedz Link
plebskrzysztof Re: Halinów bez mojego kumpla 10.12.06, 19:36 solty5 napisał: > Tom, a Ty jeszcze żyjesz?(na tym forum - of course) Niejako zaocznie > traktowałem Cie jako "funfla" w starciach z niejakim Plebsem - bucem z natury. To, jazz i jak wam tam jeszcze macie abonament do Tworek i Drewnicy. Co wybieracie? Odpowiedz Link
solty5 Re: Halinów bez mojego kumpla 11.12.06, 22:08 chętnie gdzieś pojadę, skoro juz tam wyrobiłes nam znajomości. A w którym pokoju mieszkasz? Odpowiedz Link
solty5 Re: Halinów bez mojego kumpla 21.12.06, 22:12 Naciag(acz)u a co to mowę ci odjeło? Nie odgryzasz się, szabli nie dobywasz. Z sił opadłeś cycóś? Dalej hajda na nieprzyjacioły swoje...... Nudno jakos bez twojej agresywnej inwencyi .. Odpowiedz Link
babajaga22 Re: Halinów bez mojego kumpla 24.12.06, 01:50 No i okazuje się, że bez Plebsa ani rusz. A karpik jeszcze pływa, czy już sprawiony? Wesołych Swiąt ! I trochę śniegu tej wiosny. Odpowiedz Link