Dodaj do ulubionych

Halinów bez mojego kumpla

20.11.06, 01:32
Przebywam teraz w Iralndii za chlebem i nie mam czasu patrzec na ekran kompa
ale usłyszałem ,że nie dostał się na burmistrza mój ulubieniec Krzys Plebs.Oj
j oj o j oj Jaka szkoda.Taka strata.
Obserwuj wątek
    • skutiw77 Re: Halinów bez mojego kumpla 20.11.06, 16:36
      Chyba ktoś tu cierpi na rozdwojenie jaźni – maciong1 i plebs to przecież jedna i
      ta sama osoba.
      • wisteria_lane Re: Halinów bez mojego kumpla 20.11.06, 22:17
        > Chyba ktoś tu cierpi na rozdwojenie jaźni – maciong1 i plebs to przecież
        > jedna i ta sama osoba.

Tego bez wódki nie razbieriosz a i z wódką ciężko:)

• skutiw77 Re: Halinów bez mojego kumpla 22.11.06, 11:56
          Dobrze, że w wyborach na burmistrza Halinowa nie startował przedstawiciel
          komitetu wyborczego Gamonie i Krasnoludki, bo Maciąg spadłby na czwarte miejsce.
          • jazzz4 Re: Halinów bez mojego kumpla 22.11.06, 22:59
            skutiw77 napisał:

> Dobrze, że w wyborach na burmistrza Halinowa nie startował przedstawiciel
            > komitetu wyborczego Gamonie i Krasnoludki, bo Maciąg spadłby na czwarte
            miejsce
            >
            To już oznaczałoby całkowitą porażkę.
      • plebskrzysztof Re: Nie jest na pewno moim kumplem!, 26.11.06, 08:49
        skutiw77 napisał:

> Chyba ktoś tu cierpi na rozdwojenie jaźni – maciong1 i plebs to przecież
        > jedna i
        > ta sama osoba.
        Akurat bredzisz, jakaś menda podszywa się od co najmniej 2 lat pode mnie.
        Przede wszystkim nazywam się Krzysztof Maciąg!
        • jazzz4 Re: Nie jest na pewno moim kumplem!, 28.11.06, 00:06
          plebskrzysztof napisał:

> skutiw77 napisał:
          >
          > > Chyba ktoś tu cierpi na rozdwojenie jaźni – maciong1 i plebs to prz
          > ecież
          > > jedna i
          > > ta sama osoba.
          > Akurat bredzisz, jakaś menda podszywa się od co najmniej 2 lat pode mnie.
          > Przede wszystkim nazywam się Krzysztof Maciąg!

Nie wrzeszcz kuktasie!
    • jazzz4 Re: Halinów bez mojego kumpla 22.11.06, 22:58
      maciong1 napisała:

> Przebywam teraz w Iralndii za chlebem i nie mam czasu patrzec na ekran kompa
      > ale usłyszałem ,że nie dostał się na burmistrza mój ulubieniec Krzys Plebs.Oj
      > j oj o j oj Jaka szkoda.Taka strata.

Nie martw się, wystartuje za cztery lata na odsiecz parlamentarzystom! Tyle, że
      do tego czasu może zupełnie zgorzknieć, zestarzeć się i bardziej zbrunatnieć.
      • skutiw77 Re: Halinów bez mojego kumpla 23.11.06, 10:42
        Może wystartuje w wyborach na prezydenta RP? Zamiast swojego kumpla Leszka Bubla.
      • plebskrzysztof Re: Halinów bez mojego kumpla 26.11.06, 08:53
        jazzz4 napisał:

Przebywam teraz w Iralndii za chlebem i tam najlepieju nieudaczniku zostań!\
        * * *
        > Nie martw się, wystartuje za cztery lata na odsiecz parlamentarzystom! Tyle,
        że do tego czasu może zupełnie zgorzknieć, zestarzeć się i bardziej
        zbrunatnieć.\
        Wybory parlamentarne będa za 2-3 miesiące gamoniu, a gminne w Halinowie być
        może jeszcze szybciej!
        • tom2 Re: Halinów bez mojego kumpla 26.11.06, 16:20
          Tak masz rację bo zarówno parlament jak i gmina Halinów czeka na
          Plebsa.Najpierw za 2-3 miesiące zostaniesz parlamentarzystą a za 5-6 miesięcy
          radnym. Tak kilku posłów zrobiło czym ubawili pozostałych. Pozdrawiam
          marzyciela Maciąga
          • plebskrzysztof Re: Halinów bez mojego kumpla 29.11.06, 15:03
            Na pewno cię nie pozdrawiam, a wrecz przeciwnie...
            • tom2 Re: Halinów bez mojego kumpla 07.12.06, 11:04
              No trudno starałem się a może pozdrowi Pan swojego idola.
              -------Lider Polskiej Partii Narodowej Leszek Bubel został zatrzymany przez
              funkcjonariuszy ABW i przewieziony na jednorazowe badania psychiatryczne do
              szpitala w Tworkach - poinformował rzecznik prasowy białostockiej prokuratury
              okręgowej Adam Kozub.

• jazzz4 Re: Halinów bez mojego kumpla 07.12.06, 18:56
                Koledze "idola" też przydałyby się, ale wielokrotne badania psychiatryczne.
                Może zamiast pozdrowień uścisną sobie dłoń w Tworkach?
              • solty5 Re: Halinów bez mojego kumpla 08.12.06, 22:42
                Tom, a Ty jeszcze żyjesz?(na tym forum - of course) Niejako zaocznie
                traktowałem Cie jako "funfla" w starciach z niejakim Plebsem - bucem z natury.
                Jak tam Twój kogut? Pozdro - i nakarm Koguta.
                • tom2 Re: Halinów bez mojego kumpla 09.12.06, 12:12
                  No dziękuje za pozdrowienia poczułem się zaszczycony. Żyję sobie elegancko,na
                  forum Sulejówka nie wchodzę gdyż administrator nagle ni z gruszki ni z
                  pietruszki wyciął mój jeden post, nikogo nie obrażający a tym bardziej
                  wielkiego redaktora, to stwierdziłem że mnie widać tam nie chcą no nie. Pogoda
                  piękna kogut lata dumnie po działce, macha ogonem i zapładnia. Pozdrawiam z
                  życzliwościa wielką.
                  • karp Re: Halinów bez mojego kumpla 09.12.06, 20:27
                    tom2 napisał:

(...)
                    > ,na
                    > forum Sulejówka nie wchodzę gdyż administrator nagle ni z gruszki ni z
                    > pietruszki wyciął mój jeden post, nikogo nie obrażający a tym bardziej
                    > wielkiego redaktora, to stwierdziłem że mnie widać tam nie chcą no nie.
                    (...)

Nie usuwam postów dla czystej przyjemności, więc coś musiało być nie w porządku...

• obserwatorka15 Re: Halinów bez mojego kumpla 09.12.06, 20:37
                      wydaje mi się, że Tom2 pisał o forum Sulejówek.net
                      Atomek również nie usuwa postów bez powodu - więc chyba coś było "na rzeczy"
                    • tom2 Re: Halinów bez mojego kumpla 10.12.06, 08:58
                      Szanowny Karpiku nie chodzi o Ciebie, nie usunąłeś mi żadnego posta, zresztą
                      nigdy nie daję ku temu powodu poprzez wpisy niezgodne z regulaminem. Mówiłem o
                      forum miejskim i zaręczam Ci że usunięto tam mój post bez żadnego
                      wytłumaczenia i bez powodu ot tak, chyba aby zakończyć dyskusję ale dyskusję
                      kończy się w inny sposób. Pozdrawiam administratora tego forum i wszystkichn
                      userów (obserwatorko nic nie było na rzeczy)
                    • plebskrzysztof Re: Halinów bez mojego kumpla 10.12.06, 19:42
                      karp napisał:
                      Nie usuwam postów dla czystej przyjemności, więc coś musiało być nie w porządku
                      > ...
                      Czyżby?!
                • plebskrzysztof Re: Halinów bez mojego kumpla 10.12.06, 19:36
                  solty5 napisał:

> Tom, a Ty jeszcze żyjesz?(na tym forum - of course) Niejako zaocznie
                  > traktowałem Cie jako "funfla" w starciach z niejakim Plebsem - bucem z
                  natury.
                  To, jazz i jak wam tam jeszcze macie abonament do Tworek i Drewnicy. Co
                  wybieracie?
                  • solty5 Re: Halinów bez mojego kumpla 11.12.06, 22:08
                    chętnie gdzieś pojadę, skoro juz tam wyrobiłes nam znajomości. A w którym
                    pokoju mieszkasz?
                  • solty5 Re: Halinów bez mojego kumpla 21.12.06, 22:12
                    Naciag(acz)u a co to mowę ci odjeło? Nie odgryzasz się, szabli nie dobywasz. Z
                    sił opadłeś cycóś? Dalej hajda na nieprzyjacioły swoje...... Nudno jakos bez
                    twojej agresywnej inwencyi ..
                    • babajaga22 Re: Halinów bez mojego kumpla 24.12.06, 01:50
                      No i okazuje się, że bez Plebsa ani rusz. A karpik jeszcze pływa, czy już
                      sprawiony? Wesołych Swiąt ! I trochę śniegu tej wiosny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka