Dodaj do ulubionych

chcialam sie przywitac:)

05.06.09, 18:47
wlasnie znalazlam to forumsmile o czym tu piszecie?
Obserwuj wątek
    • exman Re: chcialam sie przywitac:) 05.06.09, 18:53
      Piszemy, bo nam pan Ordynator ciągle zadaje.
      • 17lipiec1976 Re: chcialam sie przywitac:) 05.06.09, 18:56
        ordynator? o to super, trafilam na swoje klimatybig_grin
        • andreas.007 Re: chcialam sie przywitac:) 05.06.09, 19:25
          Tak, bardzo tu klimatycznie...
          szczególnie, jak lokalny Palacz dorzuci do pieca!
          • beatrix13 Re: chcialam sie przywitac:) 05.06.09, 20:39
            recepty pana orynatora podrabiamy
            • exman Re: chcialam sie przywitac:) 05.06.09, 23:38
              Siostra Bea obsługuje psychicznych więc mała poprawka...
              • ginger43 Re: chcialam sie przywitac:) 06.06.09, 00:22
                Z tego co wiem, siostra Bea leży obecnie w izolatce...
                ................................................................
                Nic się nie dzieje przypadkowo, zawsze jest jakaś przyczyna i
                konieczność. Platon
                • alex-0_0 Re: chcialam sie przywitac:) 06.06.09, 11:52
                  O! proszę!
                  zamiast siedzieć na zajęciach grupy AA
                  to szwendają się po oddziale ...

znaczy, nie będzie zaliczenie z ćwiczeń wink
              • beatrix13 Re: chcialam sie przywitac:) 06.06.09, 14:47
                exman napisał:

> Siostra Bea obsługuje psychicznych więc mała poprawka...

.......................
                właśnie aktualizuję kartę chorobową chorego, któremu wydaje się,że
                jest kotłowym
                • 17lipiec1976 Re: chcialam sie przywitac:) 06.06.09, 14:55
                  nadal nie wiem co to za forum? smile
                  to jakis zaklad psychiatryczny?
                  • e-okto Re: chcialam sie przywitac:) 06.06.09, 18:26
                    czasami lepiej nie wiedzieć tongue_out
                  • alex-0_0 Uwaga! Normalny na OZ 06.06.09, 19:42
                    17lipiec1976 napisała:

> nadal nie wiem co to za forum? smile
                    > to jakis zaklad psychiatryczny?

Siostro! kaftan plizzzz!
                    • exman Re: Uwaga! Normalny na OZ 06.06.09, 21:15
                      Ktoś mi znowu podpierdolił szuflę !!! Oddawać !!!
                      • gosia.43 Re: Uwaga! Normalny na OZ 06.06.09, 21:26
                        Ma oddziale ma byc porządek, a nie zeby się jakieś łopaty pod
                        łóżkiem ( tej cycatej ) znajdowały , no któż to widzial ...!
                        smile
                        gosia

• exman Re: Uwaga! Normalny na OZ 06.06.09, 22:12
                          Jako przedstawiciel klasy robotniczej oświadczam, że nie życzę sobie
                          fetyszyzowania narzędzi pracy !!! Oddawać mi szuflę, bo jak sam ją znajdę nawet
                          pan Ordynator mnie nie powstrzyma od rzezi.
                          • andreas.007 Re: Uwaga! Normalny na OZ 06.06.09, 22:16
                            skalpele zabezpieczone sa w sejfie... wink
                            Nie bedzie mnie tu Palacz latał po oddziale
                            wymachujac zakrwawionym narzedziem pracy chirurga.
                          • gosia.43 Re: Uwaga! Normalny na OZ 06.06.09, 22:17
                            Oj dobrze , dobrze , żeś z tym fetyszyzowaniem wyszedl , bo
                            myslalam , ze chłopy - robotnicy rozum postradali przy łóżku tej
                            cycatej blondyny i wszelkie "sposoby" zostawiają , na wszelki
                            wypadek wink
                            A oni nie są świadomi , ze ona już sześciu mężow wykończyła i na
                            siódmego poluje...boże uchroń , co za wiedzma wink
                            gosia
                  • andreas.007 ja tez nie wiem - i nie chce wiedziec! 06.06.09, 22:04
                    Ja tez nie wiem i nie chce wiedziec co to za oddział!

Obawiam sie jednak, ze duzo gorzej, bo to urojenia...
                    • gosia.43 Re: ja tez nie wiem - i nie chce wiedziec! 06.06.09, 22:19
                      OMAMY.... o mamy !
                      smile
                      gosia
                      • exman Re: ja tez nie wiem - i nie chce wiedziec! 06.06.09, 22:25
                        O mamy Blue smile
                        • gosia.43 Re: ja tez nie wiem - i nie chce wiedziec! 06.06.09, 22:47
                          ...i czy te oczy mogą kłamać ... ,
                          a oddziałjest taki jaki jest , jak komuśpo drodze- zjebkę zawsze
                          moze dostac , a jak nie po drodze - niech się buja....
                          p.s.
                          zaznaczam , że na zjebke tez trzeba sobie tu zasłużyć smile
                          gosia

-
                          trudną choć wielką sztuką jest umieć cieszyć się tym , co człowiek
                          posiada...

<*>
                          • exman Re: ja tez nie wiem - i nie chce wiedziec! 06.06.09, 22:59
                            z oczami jest mały problem, bo nie mamy okulisty...na razie p.o. jest okultysta smile
                            • gosia.43 Re: ja tez nie wiem - i nie chce wiedziec! 06.06.09, 23:01
                              Ale magię odprawia niezłą , więc zawsze można chwilowo smile
                              gosia
                              • exman Re: ja tez nie wiem - i nie chce wiedziec! 06.06.09, 23:04
                                Co chwilowo ? !!! Salowa już najebana jak stodoła a tu cisza wyborcza jeszcze.
                                • e-okto Re: ja tez nie wiem - i nie chce wiedziec! 06.06.09, 23:06
                                  ale średni personel jeszcze żyw
                                  • exman Re: ja tez nie wiem - i nie chce wiedziec! 06.06.09, 23:09
                                    średni jak podrośnie to pogadamy a na razie trzeba się dostać do gabinetu, w
                                    szafie pancernej (o kurwa, co za nazwa) są dwa litry spirytu do odkażania.
                                    Poodkażajmy sobie bracia i siostry smile
                                    • e-okto Re: ja tez nie wiem - i nie chce wiedziec! 06.06.09, 23:17
                                      howk... dżizes, na co mi przyszło
                                      • gosia.43 Re: ja tez nie wiem - i nie chce wiedziec! 06.06.09, 23:21
                                        Nie martw się Okto smile Znasz powiedzenie : " wyzej sra niż dupe ma " ?
                                        upsss smile
                                        gosia
                                        • e-okto Re: ja tez nie wiem - i nie chce wiedziec! 06.06.09, 23:23
                                          znam, uuuupsss smile
                                • gosia.43 Re: ja tez nie wiem - i nie chce wiedziec! 06.06.09, 23:08
                                  Po gożdzika nie mam ambicji juz , a jak Ty , palacz jesteś
                                  taki "pierwszorzędny" - to się łap i spadaj ...
                                  gosia
                                  • exman Re: ja tez nie wiem - i nie chce wiedziec! 06.06.09, 23:12
                                    Jak Ordynator się skuma, znaczy że sypnęłaś. A wtedy ... pokroimy cię w cienkie
                                    (to jedyne co mogę dla Ciebie zrobić) plasterki smile
                                    • gosia.43 Re: ja tez nie wiem - i nie chce wiedziec! 06.06.09, 23:18
                                      On nawet gdyby chcial - to tego nie pojmie , :"ciag " ma od paru
                                      dni , musi więc pare dni "wychodzić " moge więc śmiało sobie hasać
                                      i bóg jeden wie - jaki burdel w gabinecie mnie czeka...
                                      Nieladnie spiskować za plecami , nieładnie wink
                                      gosia
                                      zagłosuje za Ordynatora - zdecydowalam sie !
                                      salowa
                                      • exman Re: ja tez nie wiem - i nie chce wiedziec! 06.06.09, 23:21
                                        PiS = Pan ordynator i Salowa ?
                                        • gosia.43 Re: ja tez nie wiem - i nie chce wiedziec! 06.06.09, 23:23
                                          Rzecz w tym , że bardzo mi PISuary nie po drodze ...wiesz ,
                                          rozumiesz ?
                                          Zatem jeden głos więcej ( dwa głosy )
                                          smile
                                          gosia
                                          • exman Re: ja tez nie wiem - i nie chce wiedziec! 06.06.09, 23:25
                                            SLD = (aż strach pisać) Salowa liże D ...
                                            • gosia.43 Re: ja tez nie wiem - i nie chce wiedziec! 06.06.09, 23:27
                                              PO - to jedyne na co mnie stac , chociaz ostanio coraz bardziej
                                              mnie wkurwiaja tez smile
                                              gosia
                                              • e-okto Re: ja tez nie wiem - i nie chce wiedziec! 06.06.09, 23:29
                                                płukanie odbytu... taka praca wink
                                                • gosia.43 Re: ja tez nie wiem - i nie chce wiedziec! 06.06.09, 23:30
                                                  lewatywa ? no przed porodem......smile
                                                  A co , Wy z innej "bajki " , czy jak ?
                                                  gosia
                                                  • e-okto Re: ja tez nie wiem - i nie chce wiedziec! 06.06.09, 23:31
                                                    my z bajki o krasnoludkach, kóre nie istnieją smile
                                                • e-okto Re: ja tez nie wiem - i nie chce wiedziec! 06.06.09, 23:30
                                                  POdcieranie ewentualnie.. ale wiesz, czasem człowiek musi, inaczej
                                                  się udusi wink
                                                  • gosia.43 Re: ja tez nie wiem - i nie chce wiedziec! 06.06.09, 23:35
                                                    ..ja się wcale nie chwalę , ja po prostu mam talent....smile
                                                    gosia
                                                  • e-okto Re: ja tez nie wiem - i nie chce wiedziec! 06.06.09, 23:36
                                                    taaa... muśnięcie skrzydeł motyla smile
                                                  • gosia.43 Re: ja tez nie wiem - i nie chce wiedziec! 06.06.09, 23:41
                                                    nieikarowskich smile
                                                    gosia
                                                  • e-okto Re: a ona tylko chciała 06.06.09, 23:49
                                                    się przywitać, chciała, chciała.... ciekawe czy chce nadal? wink
                                                  • gosia.43 to jej sprawa..... 06.06.09, 23:52
                                                    może ją przyjmiemy , jak się nada smile Jak nie przegryzie tego wątku -
                                                    to może lepiej niech sobie głowy nie zawraca...wink
                                                    gosia
                                                  • e-okto Re: to jej sprawa..... 06.06.09, 23:53
                                                    myślisz, że na glebogryzarce zajedzie? kurde...
                                                  • gosia.43 Re: to jej sprawa..... 06.06.09, 23:58
                                                    to sie już znudziło , musimy inne warianty rozpatrzyć smile
                                                    gosia
                                                  • e-okto Re: to jej sprawa..... 07.06.09, 00:01
                                                    biały rower!
                                                    /biały rower bardzo chciałbym mieć/ pitolę, spadam big_grin paa
                                                  • exman Re: to jej sprawa..... 07.06.09, 12:52
                                                    Rozmawia dwóch lekarzy :
                                                    - Wiesz co, Zenek? Ta nasza nowa pielęgniarka oddziałowa jest tak zakręcona, że
                                                    trzeba ją cały czas pilnować. Wszystko robi na odwrót.
                                                    - To znaczy?
                                                    - No na przykład wczoraj jej powiedziałem, żeby aplikowała pacjentowi spod
                                                    czwórki pyralginę... 1 tabletkę co 10 godzin... a ona mu zaaplikowała 10
                                                    tabletek w godzinę! Facet mało się nie przekręcił... ledwo go odratowaliśmy!
                                                    W tym momencie słychać z jednej z sal straszny skowyt, a po chwili szpitalem
                                                    wstrząsa głośna eksplozja. Drugi z lekarzy blednie.
                                                    - Jezus Maria!!! Roman!!! Godzinę temu kazałem jej robić lewatywę pacjentowi
                                                    spod dwójki... RAZ NA 24 GODZINY!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka