andreas.007 29.03.13, 10:16 Zdrowego, radosnego, rodzinnego... Święta! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piernicyna Re: Alleluja! 29.03.13, 21:05 Niech Wam Jajko smakuje a Zajączek szczęście wyczaruje! Ps. Ну, заяц, погоди Odpowiedz Link
joasi.a Re: Alleluja! 01.04.13, 23:52 andreas.007 napisał: > Nas nie dogonyat! > sniek na ladoniach Odpowiedz Link
piernicyna Re: Alleluja! 04.04.15, 07:53 "Wiosna na nas zza firanek zerka, a pstrokate pisanki chcą tańczyć oberka. Wpuśćmy wiosnę. Niech słońcem zabłyśnie nad stołem w wielkanocne świętowanie jak wiosna wesołe!" ZDROWYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY! Odpowiedz Link
piernicyna Re: Alleluja! 17.04.17, 21:16 Więc już zmartwychwstał Jezus przede mną i stanął pośrodku i rzekł do mnie – Pokój wam mówię – i ręce pokazał i bok bolesny Rano pod niebem zobaczył siebie w gęstym mroku Uradowali się uczniowie ujrzawszy Pana A Jezus rzeki im: widziałem światło pod głazem Tchnął w nich Ducha Świętego Od rana byli z nimi płakali razem Inni widzieli przed powrotem Cienia wcześniej – płaczące kobiety jak przed grobem stały Dwóch Aniołów w pobliżu Marii Magdaleny tam gdzie leżało światło w mrocznych skałach które milczały… /Mieczysław Jastrun/ Odpowiedz Link