kasiab7777 04.02.14, 10:00 Robertb 2 inaczej jest nazywany B2 lub b2 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piernicyna Re: Wiadomość dla kogoś 05.02.14, 21:37 Szybkie nadejście wiosny nastąpi, gdy w lutym wiewiórki są bardzo aktywne, czyli można je w lasach zobaczyć znacznie częściej' Odpowiedz Link
joasi.a Re: Wiadomość dla kogoś 06.02.14, 23:27 kasiab7777 napisała: > Robertb 2 inaczej jest nazywany B2 lub b2 w K i H nie ma Molocha Odpowiedz Link
ginger43 jak nic... 12.02.14, 14:45 to jakiś chłopak witamina Wierz mi, że B2, K i H to jak nic witaminy, wiem bo egzamin zdałam na 5 ................................................................ Obowiązkiem każdego szczęśliwego kota jest radosne mruczenie! Mru, mru, mru... Odpowiedz Link
piernicyna Re: jak nic... 13.02.14, 22:57 dodatkowo gdy nad głowami latają zięby, to już pewny zwiastun, że wiosna jest już blisko' Odpowiedz Link
sylwe.ster2009 Re: jak nic... 15.02.14, 00:30 ginger43 napisała: > to jakiś chłopak witamina > Wierz mi, że B2, K i H to jak nic witaminy, wiem bo egzamin zdałam na 5 > > ................................................................ > Obowiązkiem każdego szczęśliwego kota jest radosne mruczenie! Mru, mru, mru.. najwięcej witaminy mają polskie dziewczyny Odpowiedz Link
ginger43 Re: jak nic... 17.02.14, 08:43 sylwe.ster2009 napisała: > najwięcej witaminy mają polskie dziewczyny Miło, że pamiętasz ale w obecnych czasach, kiedy jest takie zamieszanie w sprawach płci i czasami nie wiadomo kto jest kto, trudno już mieć 100% pewność ................................................................ Obowiązkiem każdego szczęśliwego kota jest radosne mruczenie! Mru, mru, mru... Odpowiedz Link
piernicyna Re: jak nic... 21.02.14, 09:07 Gini, "Mnie obchodzi każdy kwiat! Grzeję słońcem lepkie pąki. Budzę wiosnę, budzę świat, w przebiśniegów dzwonię dzwonki Odpowiedz Link
ginger43 Re: jak nic... 01.03.14, 15:19 piernicyna napisała: > Budzę wiosnę, budzę świat, > w przebiśniegów > dzwonię dzwonki Wiosna! Wiosna, ach to Ty! Ale mi się nic nie chce, w głowie zielono, a tyle pracy przede mną Odpowiedz Link
piernicyna Re: jak nic... 02.03.14, 17:41 ginger43 napisała: > piernicyna napisała: > > > Budzę wiosnę, budzę świat, > > w przebiśniegów > > dzwonię dzwonki > > Wiosna! Wiosna, ach to Ty! > Ale mi się nic nie chce, w głowie zielono, a tyle pracy przede mną > jutro zaczynam - zielono mi i spokojnie, bo pogoda rozśpiewana Odpowiedz Link
kasiab7777 Re: Wiadomość dla kogoś 04.03.14, 08:39 Dziadek tak zrobił, żeby obraz mentalny Roberta w kilku kopiach udawał, że z Robertem jest dobrze, dostaje wywyższenie, a w rzeczywistości jest zupełnie odwrotnie. Dziadek napuszcza bandytów, żeby znęcali się nad nim okradali go z wszystkiego. Dziadek to zbój. Należy go nie szanować, bo jest oszustem. Dziadek to ohydna istota. Odpowiedz Link
ginger43 Re: Wiadomość dla kogoś 07.03.14, 20:58 To pewnie same oszczerstwa, jak dziadek mógłby posunąć się do takich niegodziwości? Samo słowo "dziadek" kojarzy się z dobrocią w czystej postaci. ................................................................ Obowiązkiem każdego szczęśliwego kota jest radosne mruczenie! Mru, mru, mru... Mruczą już trzy Odpowiedz Link
piernicyna Re: Wiadomość dla kogoś 12.03.14, 21:59 ginger43 napisała: > To pewnie same oszczerstwa, jak dziadek mógłby posunąć się do takich niegodziwo > ści? Samo słowo "dziadek" kojarzy się z dobrocią w czystej postaci. > > ................................................................ > Obowiązkiem każdego szczęśliwego kota jest radosne mruczenie! Mru, mru, mru... > Mruczą już trzy Bywaj, Kasiu! Dziadek, 'jak wiesz, nie dał Robertowi nic, a odjął mu wszystko, odebrał mu absolutnie wszystko, co posiadał (a co, jak sam wiesz, szczęścia mu nie dało).' Odpowiedz Link
kasiab7777 Re: Wiadomość dla kogoś 12.03.14, 22:58 Dokładnie tak. Dziadek przyczyną zła, bo działa z zawiści. Ten dziadek to jakiś dzia ... Odpowiedz Link
piernicyna Re: Wiadomość dla kogoś 13.03.14, 20:08 kasiab7777 napisała: > Dokładnie tak. Dziadek przyczyną zła, bo działa z zawiści. Ten dziadek to jakiś > dzia ... Serwus Kasiu! 'Na nas teraz. Prawdopodobnie 'nie możesz wiedzieć, jak błogosławione jest zdumienie, a i niewygoda, a i lęk, a i zgroza, które Ktoś w Tobie zasiewa. 'Ktoś, kto tego nie przeżył, nie może wiedzieć o czym, o jakim pozasłowiu się tu słowami śpiewa.' Odpowiedz Link
ginger43 Re: Wiadomość dla kogoś 14.03.14, 16:11 piernicyna napisała: 'Na nas teraz. > Prawdopodobnie 'nie możesz wiedzieć, jak błogosławione jest zdumienie, a i niew > ygoda, a i lęk, a i zgroza, które Ktoś w Tobie zasiewa. 'Ktoś, kto tego nie prz > eżył, nie może wiedzieć o czym, o jakim pozasłowiu się tu słowami śpiewa.' Ło matko jedyna, nic z tego pozasłowia nie rozumiem, ale skoro tak umiesz gadać "od rzeczy" kwieciście, to idziesz za mnie zdawać egzamin z filozofii - zwracam koszt dojazdu, nakramię też jak należy Odpowiedz Link
piernicyna Re: Wiadomość dla kogoś 16.03.14, 20:56 a w jakim języku należy zdać takowy bo ja mogę też np. po rosyjsku Odpowiedz Link
ginger43 Re: Wiadomość dla kogoś 19.03.14, 10:46 O! Aż takowych oczekiwań nie mam, wystarczy po polsku, ale nie wiem czy faktycznie chciałabym pozbywać się satysfakcji osobistego zaliczenia (oczywiście na 5 ). Znajomość języków przydaje się, oj przydaje i miło je znać, właśnie mi procentuje A rosyjski... oby nie był nam znów potrzebny choć też mi nie obcy. ................................................................ Obowiązkiem każdego szczęśliwego kota jest radosne mruczenie! Mru, mru, mru... Odpowiedz Link
piernicyna Re: Wiadomość dla kogoś 22.03.14, 23:50 A rosyjski lepiej niech przydaje się nam w hotelach, restauracjach, na dworcach, w bankach, firmach, w szpitalach, na wycieczkach, w książkach, w szkole i w ...piosenkach daj znać jak zdałaś tenże rzadko bywałam piątkowa Odpowiedz Link
ginger43 Re: Wiadomość dla kogoś 24.03.14, 15:30 Rosyjski to faktycznie w piosenkach, ba! balladach Rosjanie, to muzykalny naród. Dam znać, jeszcze nie znam terminu, ale czuję oddech na plecach Ja tam piątkowa muszę być, bo dziecko mnie kontroluje i tylko czeka na potknięcie, żeby palec w oko wsadzić. Teraz nogami przebieram przed patofizjologią i socjologią ale dam radę, nie mam wyjścia. ................................................................ Obowiązkiem każdego szczęśliwego kota jest radosne mruczenie! Mru, mru, mru... Odpowiedz Link
ginger43 Piernicynko idziemy oblewać :) 27.03.14, 21:15 Byle z umiarem, bo to szkodzi dwie 5 przynoszę ................................................................ Obowiązkiem każdego szczęśliwego kota jest radosne mruczenie! Mru, mru, mru... Odpowiedz Link
piernicyna Re: Piernicynko idziemy oblewać :) 27.03.14, 22:34 a ja na to jak na latobardzo bardzo mnie cieszą takie wiadomościa umiar mam Odpowiedz Link
ginger43 Re: Piernicynko idziemy oblewać :) 28.03.14, 12:36 No to jesteśmy prawie umówione, jakiś sponsor by się przydał, bo jestem deczko spłukana ................................................................ Obowiązkiem każdego szczęśliwego kota jest radosne mruczenie! Mru, mru, mru... Odpowiedz Link
piernicyna Re: Piernicynko idziemy oblewać :) 31.03.14, 21:37 no nie bój nic - sama jestem sponsorem (prawie) i stawiam - jeśli mnie nauczysz wystawiać te języki Odpowiedz Link
piernicyna Re: Wiadomość dla kogoś 27.04.14, 00:19 Te krzaki bzu jak pozdrowienie z przeszłości twej, gdzie same cienie. Te krzaki bzu rozchybotane proszą, by wejść w rześki poranek. Mając przed sobą może milę, zatrzymaj się przy bzach na chwilę. /Jan Huszcza/ Odpowiedz Link
kasiab7777 Re: Wiadomość dla kogoś 16.03.14, 14:13 Dziadek to najohydniejsza istota dla wszystkich ziemian, bo załamał system religijny. Odpowiedz Link