Dodaj do ulubionych

Gajczyna???

15.12.08, 14:24
Mam kilka pytań dodtyczących tego domu weselnego. Mianowicie jak tam
jest z organizacją? Czy warci są swojej ceny? Ile osób się zmieści,
żeby nie było ścisku? Interesuję mnie również wrażenia własne,
zarówno państwa młodych jak i gości?
Obserwuj wątek
    • lenusia_5 Re: Gajczyna??? 16.12.08, 20:12
      a gdzie to jest w ogóle ?
    • kasia_z211 Re: Gajczyna??? 16.12.08, 23:56
      Byłam widziałam, niestety nie zarezerwowałam bo termin, na którym mi zależało
      był juz zajęty. Z tego co pamiętam ceny przystępne! Jezeli nie widziałas zdjeć
      sali to wejdz na stronke:) Link niżej
      www.walter-band.rdl.pl/gajczyna.html
      • blue_magi Re: Gajczyna??? 17.12.08, 11:15
        Zdjęcia widziałam, ale niestety na żywo nie miałam okazji:-(
        A jeśli chodzi o organizację wesela i jedzenie to byłaś zadowolona?
        • kasia_z211 Re: Gajczyna??? 17.12.08, 15:07
          jak pisałam wyżej, nie zarezerwowałam sali bo termin na którym mi zależało był
          juz zajęty. Więc nie moge Ci pomóc. Z tego co sie orientowałam to chyba
          wporządku. Pani bardzo miła nawet nam zespół poleciła:)
          • blue_magi Re: Gajczyna??? 17.12.08, 16:27
            A jeśli mogę spytać, to gdzie i na kiedy masz rezerwację na wesele?
            • kasia_z211 Re: Gajczyna??? 17.12.08, 21:31
              Wybraliśmy Dom Weselny Nina. Troche w ciemno bo to nowy lokal mało wesel sie
              odbyło i nie znaliśmy opinii. Ale naprawde warto sie przejsc i zobaczyc sam
              wystrój sali:) Szukaliśmy sali ponad rok wcześniej chcieliśmy sale od razu z
              jedzonkiem, więc sala w Spółdzielni odpadła. Zastanawialiśmy sie nad Gajczyną,
              Wiktorią i Niną. W Gajczynie bylo zarezerwowane, w Wiktorii pan sobie życzył
              duże wesele na 150 osób twierdził, że jak zrobimy wesele na 110-120 osób to nie
              bedzie miało uroku w jego wielkiej sali... Nio a dla mnie wesele na 100 osób to
              jest dosyć duże wesele. Mozesz jeszcze zorientować sie na Wiatraku tam ma być
              dom weselny! Fajne miejsce i dobre jedzenie:) Jak narazie to organizują tam
              tylko wesela w Karczmie a tam jest podział na dwie sale (do tańczenia i do
              jedzenia) i to mi sie nie podobało. Aha i oglądaliśmy jeszcze sale w policji
              podobno jest tam dosyć tanio tylko troche mała ta salka:(
              A nasze wesele na wiosne 2009 :)
              Życze powodzenia w poszukiwaniach
            • kasia_z211 Re: Gajczyna??? 17.12.08, 21:35
              Możesz zajrzeć jeszcze tu
              forum.krasnystaw.info.pl/
              widziałam, że są opinie o salach w Krasnymstawie:)
              • blue_magi Re: Gajczyna??? 17.12.08, 22:14
                dzięki za wyczerpującą odpowiedź, pozdrawiam i życzę powodzenia
    • lenusia_5 Re: Gajczyna??? 17.12.08, 22:08
      aaaaaaa to już po obejrzeniu zdjeć wiem gdzie to jet, byłam tam na weselu ale
      nie wiedziałam że tak się nazywa. Było trochę dziwnie a jedzenie nie za specjalne
      • start_krasnystaw_fans Re: Gajczyna??? 21.12.08, 21:41
        a ja zleciłam wesele firmie cateringowej, która "zrobi wesele tam gdzie Pani ma salę". "Nina" i jej "jelenie na rykowisku" to szczyt kiczu. Człowiek, który odpowiada w Ninie za kontakt z klientami ......... sugeruję sprawdzić samemu. Polecam moje rozwiązanie bo w zasadzie niczym nie różni się od usługi domu weselnego a imprezę można zorganizowac nawet "u babci na wsi".
        • kasia_z211 Re: Gajczyna??? 21.12.08, 23:35
          Hmm o gustach się nie dyskutuje :) Mi sie wystrój sali podoba i to moje
          subiektywne zdanie. Każdy ma prawo do własnej oceny. Co Pan nazywa kiczem mi się
          podoba:)Zastanawiam się według jakich kryteriów ocenia Pan ludzi...
          PS. Chętnie zorganizowałabym wesele u babci na wsi ale niestety jej nie mam...
          Życzę Wesołych Świąt
    • waldi_22 Re: Gajczyna??? 02.02.09, 13:55
      Gajczyna jak najbardziej ok. Miałem tam wesele i super. Obsługa na bardzo dobrym
      poziomie jedzonko też, ceny bardzo przystępne. Czego nie mogę powiedzieć o
      Wiktorii. Właściciel szkoda słów. Mało co nie odbyłboby sie moje wesle bo
      wpakował kogoś na mój termin mimo, że ja zarezerwowałem go pierwszy i juz miałem
      zespól i kamerzyste na ten termin więc sami możecie sobie wyobrazić jaki miałem
      stres a największy moja żona. Wiktorii nie polecam a Gajczynę jak najbardziej.
      Właściciel wporządku i na koniec rozlicza się ze wszystkiego. jak jedzenie
      zostaje oddaje, napoje i mniej kasy za osobę POLECAM i oczywiście zespół, który
      polecają też www.walter-band.rdl.pl
    • orbitka20 Re: Gajczyna??? 12.01.10, 16:29
      ja polecam byłam tam na kilku imprezach i bylo super ,wszystko ladnie przygotowane,czysto,dobre jedzenie,ladne otoczenie,mila obsługa super polecam!!!!!!
    • blue_magi Re: Gajczyna??? 25.02.10, 11:24
      A ktoś wie jak się kształtują ceny na rok 2011/2012?
      No i kurcze nawet własnej stronki nie mają:-( lipa
      • kasia0122 Re: Gajczyna??? 01.03.10, 20:24
        Cena wynosi około 120-130 zł/os/ + poprawiny 50 zł/os.
        Na ile osób robisz wesele? Bo tam przy 130 jest raczej ciasno.

blue_magi napisała:

> A ktoś wie jak się kształtują ceny na rok 2011/2012?
        > No i kurcze nawet własnej stronki nie mają:-( lipa

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka