ania210487 25.10.10, 14:05 czy ktoś miał na swoim ślubie może panią Adrianę Tokarczyk z Bestwiny, jako fotografa? Proszę o wasze opinie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fotowizjon Re: Adriana Tokarczyk Afekt Studio 28.10.10, 22:43 Bardzo dobry, solidny fotograf. Osoba której warto powierzyć ważną chwilę, ponieważ wydobędzie z niej piękno. Moja koleżanka, ale także mocna konkurencja- szczerze polecam. Pozdrawiam Sylwia Odpowiedz Link
faith2004 Re: Adriana Tokarczyk Afekt Studio 02.11.10, 08:28 Ada robiła zdjęcia na naszym ślubie 25.09.2010 i mogę jej wystawić tylko najwyższą ocenę. Pełen profesjonalizm połączony z przesympatycznym kontaktem, co jest bardzo ważne w tym dniu pełnym stresu:) Sesja zrobiona błyskawicznie (na czym nam bardzo zależało), a efekt przeszedł nasze najśmielsze oczekiwania. Polecam w 150%:) Odpowiedz Link
stolaris Re: Adriana Tokarczyk Afekt Studio 09.05.11, 13:47 Polecam z całego serca, uczestniczyłam w warsztatach prowadzonych przez Adę, pełen profesjonalizm, sama poleciłam ją znajomym na to, by uwieczniła ten najważniejszy moment w ich życiu :) Odpowiedz Link