soredia 03.09.09, 20:49 Pomocy! Kto z was miał wesele w Zanderze? Planuje swoje przyjęcie właśnie tam zorganizować, ale niewiele o tym miejscu wiem. Jakieś wrażenia/opinie??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tanera Re: restauracja Zander 08.09.09, 19:25 ja miałam przyjęcie w tej restauracji na górze w środkowej sali, właściwie do anszej dyspozycji była cała góra, jedzenie super, niesposób było tego przejeść, wszystkiego było dużo... ogólnie wszystko ok pozostało jakieś może niemiłe wrażenie z tego, że na dole było drugie wesele o czym dowiedzieliśmy się dzień przed ślubem i muzyka z jednej imprezy przenikala sie z naszą imprezą czasem nie wiadomo było do jakiej muzy tańczyć... nie mieliśmy też własnego muzyka, gdyż mielismy tylko przyjęcie i muza miała być z restauracji puszczana z płyt i również dzień przed ślubem dowiedzileiśmy się że oni nie mają żadnej muzy, więc na szybko organizowalismy płytki we własnym zakresie Jesli chodzi o jedzonko i obsługe to wszytsko super :) Odpowiedz Link
soredia Re: restauracja Zander 12.09.09, 20:16 a co z cenami? korkowe i ceny za soki, bo to mnie najbardziej mnie przeraza :-/ Odpowiedz Link
foto-marwex POLECAM TEGO FOTOGRAFA 14.09.09, 02:06 Cześć! Jeśli szukałabyś fotografa-to mogę ci polecić firmę, która nam robiła zdjęcia z całego ślubu i film. Zdjęcia wyszły naprawdę przepieknie a film nie jest nudny-więc często z mężem z sentymentem do niego wracamy. Warto mieć kogoś z sprawdzonego, by się nie rozczarowac. Nie wiem jak u nich z terminami, ale są dobrzy I jesli się u nich załapiesz to pewnie tak jak ja otrzymasz śliczne zdjęcia ze swojego ślubu. ICH STRONKA: www.foto-marwex.cdx.pl Mężatka od 3 miesięcy Karolka i Marek :) Odpowiedz Link