najwyzszaprawda 28.03.11, 15:18 tak mnie traktują, że jedyne na co mogę liczyć to pogarda, wiem pewnie napiszecie że sobie na to zasłużyłem, a ja mam juz dosyć, chcę byc kochany i doceniany a nie ciągle poniewierany Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzikus0099 Re: niechęc do kobiet 28.03.11, 19:47 nadaja sie tylko do bzykania -i to nie wszystkie!he...he. Odpowiedz Link Zgłoś
istotazwenus Re: niechęc do kobiet 28.03.11, 20:59 dzikus0099 napisał: > nadaja sie tylko do bzykania -i to nie wszystkie!he...he. Wez Ty Dzikus sie ogarnij :)....to działa w obie strony...ha..ha Odpowiedz Link Zgłoś
darius_n Re: niechęc do kobiet 29.03.11, 18:14 bądź bardziej męski.. tylko tak cie pokochają.. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio tyle maszkar chodzi po ulicach. 29.03.11, 10:22 spragnionych milosci i w pelni oddanych. zakrec sie za taka - to zobaczysz jak kobiety potrafia byc kochajace :) Odpowiedz Link Zgłoś
psotkaaa Re: tyle maszkar chodzi po ulicach. 04.04.11, 13:20 Wiesz jeśli będziesz narzekał itd to kobieta nie zwróci na Cibei uwagi. Kobiety szukają wrażliwych, czułych itd ale znowu nie takich którzy tylko narzekają i się marzą... one chcą czuć się przy nim bezpieczne. Więc pokaż, że jestes wartościowym facetem...że masz jakieś pasje i cele ale tez nie badz zatwardzialym maczo tylko takim który potrafi zadbac o siebie i jest twardy ale z drugiej strony nie jest nieczułym gościem i potrafi okazać uczucia. Odpowiedz Link Zgłoś