Dodaj do ulubionych

słodkie lenistwo...:)))))

IP: 9.67.96.* 28.03.02, 09:58
Zapuściłem się,..to zdrowo..
Do sufitu pietrzą mi się graty...
Moze kiedyś to posprzatam..
Teraz się położę na tym..:))

tygrysek...

Obserwuj wątek
    • ronja Re: słodkie lenistwo...:))))) 28.03.02, 09:59
      Nowy wątek!!! Nowy wątek!!!
      Napieprzamy w autora jajkami!!!!!!!!!
      Huuurrrrrrraaaaaaaaaaaa!!!
      Pac! Pac! Pac!
      • jasmina_tdi Re: słodkie lenistwo...:))))) 28.03.02, 10:02
        tymi na twardo na twaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardo ronja!!!!!!!!!!!!! a co ma go
        nie bolec!!! a cooooooooooooooooooo!!!!! :))

ronja napisał(a):

> Nowy wątek!!! Nowy wątek!!!
        > Napieprzamy w autora jajkami!!!!!!!!!
        > Huuurrrrrrraaaaaaaaaaaa!!!
        > Pac! Pac! Pac!

• laelia Re: słodkie lenistwo...:))))) 28.03.02, 10:07
          Jasmina my jesteśmy złośliwe i walimy surowymi PAC!
        • Gość: tygrysek Re: co ty Ronja!!!!!?????.... IP: 9.67.96.* 28.03.02, 10:08
          ..odpieprzyło Ci??????:)))
          ..na mnie z jajcami??? na bohaterów z pradem????
          cholera!!!!! a ja cie jak siostre!!!

..to masz babo za swoje!!!!!!! pac!!,pac!!!!!,pac!!!!!!!!,pac!!!!!!!!

styknie Ci???

tygrys...(wsciekły!!!!!!!)
          • jasmina_tdi tygrys nie wsciekaj sie tak bo ci sie jajka zetna! 28.03.02, 10:13
            od temperatury negatywnych uczuc :))))))
            • laelia Re: tygrys nie wsciekaj sie tak bo ci sie jajka zetna! 28.03.02, 10:15
              Tygrys, bo mieliśmy czekać na nowy wątek, teraz dopuśćmy jasminę do spółki,
              może jeszcze się uda.
            • ronja Miało być na jakiś nowy wątek, na którym nie ma 28.03.02, 10:16
              Laelii!

No to w autoraaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Dzięki za wsparcie Jasmina!
              Masz ulęgałkę, nie przebieraj w środkach!
              Całym tuzinem w niego!
              • jasmina_tdi Re: Miało być na jakiś nowy wątek, na którym nie ma 28.03.02, 10:34
                uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaga!!!!!!!!!!!!!!!!! rzucam kurą!!!!!! całą kura w
                tygrysa!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! leci!!!!

ronja napisał(a):

> Laelii!
                >
                > No to w autoraaaaaaaaaaaaaaaa!!!
                >
                > Dzięki za wsparcie Jasmina!
                > Masz ulęgałkę, nie przebieraj w środkach!
                > Całym tuzinem w niego!

• ronja Re: Miało być na jakiś nowy wątek, na którym nie ma 28.03.02, 10:35
                  Tygrys przypatrz sie jak ona leci - zebyś był potem lepszym nauczycielem
                  latania...;)

A ja kogutem i 48 kurczątkami!!!
                  • anka1 Re: Miało być na jakiś nowy wątek, na którym nie ma 28.03.02, 10:37
                    co za barbarzynstwo kwitnie na tym watku, wobec tygrysow i drobiu a fe:))))
                    • Gość: tygrysek Re: ANKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 9.67.96.* 28.03.02, 10:43
                      ..cholera!!!!!!!!! zawiązujemy spółke przeciw tym wściekłym babom!!!!
                      ,,gdzie Arosa!!??? poszukaj jej!!! we 3 damy radę!!!!!!!!
                      ..kurde macie przesrane!!!!!!!!!!!!!!

tygrys...
                    • Gość: samanta Re: Miało być na jakiś nowy wątek, na którym nie ma IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 10:43
                      Tygrysku,Twoja postawa wobec porzadkow bardzo mi sie podoba.Moze ja tez poczukam ,az wybuchnie?;)
                    • ronja Re: Miało być na jakiś nowy wątek, na którym nie ma 28.03.02, 10:43
                      Ania, a jakie wazeliniarstwo!:)
                      • anka1 Re: Miało być na jakiś nowy wątek, na którym nie ma 28.03.02, 10:51
                        kurde znow mi net szwankuje posmarowac by go wazelina:)
                        i bez osobistych wycieczek, aluzji tudziez innych insynuacyji Ronja:)))))
                        wylaczam sie na troche na razie!
                        • Gość: tygrysek Re: Kurde!!!...teraz... IP: 9.67.96.* 28.03.02, 10:55
                          ..jak są potrzebne to ich nie ma!!!!!!!!!!!!
                          ..co sam mam sie z babami bić!!??
                          ..a dobra nich bedzie!!!

..Ronja, Laelia macie tu fure jajec na was!!!!!!!!!!1
                          ..hyyyyyppppp!!!!!!!!!,..ttttttttrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaccchhhhhhhhhhhhhh!!

.hihihi...

tygrysek...
                          • Gość: tygrysek Samanta!!! IP: 9.67.96.* 28.03.02, 10:57
                            ciesze się że podoba Ci się moje podejscie do wiosennych porządków!!:))
                            ..nieźle by sie nam razem mieszkało!!!:))
                            ..tylko jak bysmy się przebijali przez te graty??? kilofem??

tygrysek...
                            • anka1 Re: Samanta!!! 28.03.02, 11:50
                              musielibysci z gory system balaganu uporzadkowac:)
                              • Gość: tygrysek Re: Samanta!!! IP: 9.67.96.* 28.03.02, 11:53
                                a co jakby nam się nie chciało??:)
                                albo nie dałoby juz rady..

tygrysek...
                                • anka1 Re: Samanta!!! 28.03.02, 11:56
                                  dlategoz mowie z gory, przed zaczeciem balaganienia:)
    • Gość: messja Re: słodkie lenistwo...:))))) IP: *.proxy.aol.com 28.03.02, 12:00
      o jak ja bym tak chciala.... nic ni robi tak dobrze na kaca, jak lenistwo:))))

Gość portalu: tygrysek napisał(a):

> Zapuściłem się,..to zdrowo..
      > Do sufitu pietrzą mi się graty...
      > Moze kiedyś to posprzatam..
      > Teraz się położę na tym..:))
      >
      >
      > tygrysek...
      >

• Gość: Aroska Re: słodkie lenistwo...:)))))/Tajgereczku...:))) IP: 195.116.92.* 28.03.02, 12:17
        A gdzie Ty Kochanie masz taki bałagan????????
        Bo jak przyjadę to jednak chciałabym się jakoś do Ciebie przedostać:)))))))

Buziaczki!!!!!!!!

A.

Ps. I co??? Wygrałeś tą bitwę z dziewczynami??????:))))))))
        • ronja A propos 28.03.02, 12:24
          Wzięłam prysznic, umyłam się z jaj...
          Idziemy kogoś bbić tymi jajami???;)
          • Gość: Aroska Re: A propos IP: 195.116.92.* 28.03.02, 12:31
            .......zaraz będziesz potrzebowała drugiego......prysznica:))))))))

Ps. To na kogo idziemy????????
            • laelia Re: A propos 28.03.02, 12:39
              Popracowałam ciężko i znów mogę się zabawić z Wami przez czasu mgnienie. To
              kogo? Bo wszystko jakieś senne? Tygrys jest? Jak znów zaczniemy bez niego to
              nas zje.
              • Gość: tygrysek Re: BABY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...jesteście w... IP: 9.67.96.* 28.03.02, 12:48
                ..komplecie wreszcie!!!!
                ..to ruszamy na obcy watek!!!!!
                wybierzcie na jaki!!!

tygrys...
                PS>..barwy wojenne juz mam naniesione!!!,..a gdzie zaś ten Milus się szwęda??
              • Gość: Aroska Re: A propos IP: 195.116.92.* 28.03.02, 12:50
                Cześć Laelka!!
                ...chyba jest...to poczekajmy, aż się odezwie...
                • ronja Re: A propos 28.03.02, 12:51
                  Miluś jest, tylko dziś haruje tak mniej więcej 100 razy ciężej niż zazwyczaj...
                  Stąd zmęczony jest...
                  Ale chwilę na wskoczenie komuś na plecy z jajkami znajdzie!:)
      • Gość: tygrysek Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: 9.67.96.* 28.03.02, 12:52
        ..a gdzie tak popiłaś co????

tygrysek...
        PS:..nadajesz z aol-a??,..
        • laelia Re: słodkie lenistwo...:))))) 28.03.02, 12:55
          no to który? i wyznaczmy może godzinę, żeby się wszyscy na raz rzucili!
          • Gość: tygrysek Re: słodkie lenistwo...:))))) IP: 9.67.96.* 28.03.02, 13:10
            OK!! możemy!!
            to kiedy ta godzina "0"??

tygrysek...
        • Gość: messja Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: *.proxy.aol.com 28.03.02, 13:24

> ..a gdzie tak popiłaś co????
          >
          >
          > tygrysek...
          > PS:..nadajesz z aol-a??,..

we wloskiej restauracji, jeden kieliszek do pizzy, a potem dla towarzystwa...:)))
          tak, jak widac na obrazku:)))
          • Gość: Aroska Re: słodkie lenistwo...:))))) IP: 195.116.92.* 28.03.02, 13:34
            Możemy wyznaczyć.......tylko nie obiecuję, że zdążę się na nią stawić.....tak
            mi to dzisiaj działa:((((((((((((((((((((((
            • laelia Re: słodkie lenistwo...:))))) 28.03.02, 13:42
              mi też, właź na wrzosowisko, pijemy dla odmiany :o)
          • Gość: tygrysek Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: 9.67.96.* 28.03.02, 13:39
            ..to po co jadłaś te picce?? cza było tylko chlać!!!!
            • Gość: tygrysek Re: słodkie lenistwo...:)))))/ Aroska IP: 9.67.96.* 28.03.02, 13:40
              ..nie martw sie!!!!,..jak by co to sie te bitwe przesunie na kiedy indziej!!!
            • Gość: messja Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: *.proxy.aol.com 28.03.02, 13:46

> ..to po co jadłaś te picce?? cza było tylko chlać!!!!

jadlam "piccie" bo bylam glodna, a ja nie chlam, tylko subtelnie sacze:)))
              • Gość: tygrysek Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: 9.67.96.* 28.03.02, 13:57
                nie kłam!! chlasz na umór pewnie!!!
                • Gość: messja Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: *.proxy.aol.com 28.03.02, 14:10

> nie kłam!! chlasz na umór pewnie!!!

nie klamie!!! nie chlam na zadnym murze (jak si zrobi troche cieplej to moze
                  ostatecznie w parku....:))))
                  • Gość: tygrysek Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: 9.67.96.* 28.03.02, 14:18
                    ..a widzisz!!!!!! jednak chlasz!!!!:)))
                    .ale nie martw się!! my też!!!!:)))

tygrysek...
                    • Gość: messja Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: *.proxy.aol.com 28.03.02, 14:38

> ..a widzisz!!!!!! jednak chlasz!!!!:)))
                      > .ale nie martw się!! my też!!!!:)))
                      >
                      >
                      > tygrysek...

ja jestem bardzo zgodna - wszystko dam sobie wmowic:)))
                      nie martwie sie dzisiaj niczym: cudowna wiosna za oknem i ogolnie jest cudownie
                      mi:)))
                      • Gość: tygrysek Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: 9.67.96.* 28.03.02, 14:51
                        ..tobie to dobrze!!!!!:)))
                        • laelia Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. 28.03.02, 14:55
                          TYGRYS, my mamy wojnę od 10 minut!!!!!!! na królewnie.
                        • anka1 Re: słodkie lenistwo...:))))) 28.03.02, 14:55
                          Tygrysek przez dolce far niente zaniedbales wrzosowisko!:) a skorupek tam
                          stosy, kto posprzata?:)))
                        • Gość: messja Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: *.proxy.aol.com 28.03.02, 15:49

> ..tobie to dobrze!!!!!:)))

pewno, az sie nadziwic nie moge, ze mi tak dobrze....
                          chcesz sie dolaczyc?:)))
                          • Gość: tygrysek Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: 9.67.96.* 29.03.02, 07:53
                            ..cześc messja!!:)
                            wczoraj nie zdążyłem przeczytać!!:)
                            ..jasne że chcę!!!!!!

tygrysek...
                            • anka1 Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. 29.03.02, 08:09
                              Tygrysek dalej wrzosowisko zaniedbujesz!:)))
                              czesc wszystkim!
                            • Gość: messja Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: *.proxy.aol.com 29.03.02, 08:58

> ..cześc messja!!:)
                              > wczoraj nie zdążyłem przeczytać!!:)
                              > ..jasne że chcę!!!!!!
                              >
                              >
                              > tygrysek...

czesz tygrysek
                              fajnie, ze chcesz, ale dzisiaj nie moge obiecac, ze bedzie cudownie - bede caly
                              dzien pracowac (nawet messje maja czasami ciezkie zycie:)))
                              mimi wszystko lacze sie z toba w blogim lenistwie (na ktore mnie dzisiaj nie
                              stac:)))

• Gość: tygrysek Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: 9.67.96.* 29.03.02, 09:10
                                ..a ja dzisiaj taki zdechły jestem...
                                ..wczoraj kumpel wyszedł z woja...

..dziś to dopiero będę się lenił!!!
                                ..a te przyjemnosci to po świetach !!:))

tygrysek...
                                • Gość: Aroska Re: słodkie lenistwo...:))))) IP: 195.116.92.* 29.03.02, 09:30
                                  .............
                                  • Gość: tygrysek Re: słodkie lenistwo...:)))))/ Aroska IP: 9.67.96.* 29.03.02, 10:05
                                    ..a co to jest to "........", ???????
                                    • Gość: Aroska Re: słodkie lenistwo...:)))))/ Tajger IP: 195.116.92.* 29.03.02, 10:08
                                      .......no właśnie......domyśl się.....
                                      • Gość: tygrysek Re: słodkie lenistwo...:)))))/ Tajger IP: 9.67.96.* 29.03.02, 10:10
                                        ..nie wiem,..powiedz!!!:)))
                                        ..misiaczku!!:))

tygrysek...
                                      • Gość: tygrysek Re: słodkie lenistwo...:)))))/ Tajger IP: 9.67.96.* 29.03.02, 10:18
                                        ..nie wiem,..powiedz!!!:)))
                                        ..misiaczku!!:))

tygrysek...
                                        • Gość: Aroska Re: słodkie lenistwo...:)))))/ Tajger IP: 195.116.92.* 29.03.02, 10:26
                                          ......dołączanie się......przyjemności....itp......
                                          • Gość: tygrysek Re: słodkie lenistwo...:)))))/ Tajger IP: 9.67.96.* 29.03.02, 10:49
                                            jakie dołączanie się?? gdzie?? Ty???
                                            ..przecież mamy Alejke!!:),..gdzie sie chcesz dołączać??

tygrysek...
                                            • Gość: Aroska Re: słodkie lenistwo...:)))))/ Tajger IP: 195.116.92.* 29.03.02, 10:56
                                              ...nie ja tylko Ty...parę postów wyżej...
                                              • Gość: tygrysek Re: słodkie lenistwo...:)))))/ Tajger IP: 9.67.96.* 29.03.02, 11:46
                                                ..to nie ja misiu!!! słowo!!!:))
                                                ..jak Boga!!!!,..ktos się znowu podszywał!!!:))

tygrysek...
                                                • Gość: messja Re: słodkie lenistwo...:)))))/ Tajger IP: *.proxy.aol.com 29.03.02, 17:12
                                                  :)))))

> ..to nie ja misiu!!! słowo!!!:))
                                                  > ..jak Boga!!!!,..ktos się znowu podszywał!!!:))
                                                  >
                                                  >
                                                  > tygrysek...

• Gość: messja Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: *.proxy.aol.com 29.03.02, 17:09
                                  fajnie masz, ja musze czekac do poniedzialku z polenieniem:)))

> ..a ja dzisiaj taki zdechły jestem...
                                  > ..wczoraj kumpel wyszedł z woja...
                                  >
                                  > ..dziś to dopiero będę się lenił!!!
                                  > ..a te przyjemnosci to po świetach !!:))
                                  >
                                  >
                                  > tygrysek...

• Gość: tygrysek Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: 9.67.96.* 02.04.02, 07:08
                                    cześć messja!!!!:)
                                    ..a dlaczego do poniedziałku!!??
                                    co z sobotą i niedziela???

tygrysek...
                                    • Gość: messja Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: *.blueyonder.co.uk 02.04.02, 14:38
                                      czesc tygrysku!
                                      w sobote i niedziele pracowalam, a i w poniedzialek (jak sie okazalo) tez...
                                      wiec z tym "polenieniem" w te swiata calkiem mi nie wyszlo...
                                      tym bardziej, ze w niedziele kolezanka zaciagnela mnie do nocnego klubu i
                                      wrocilam do domu 0 5-tej rano...
                                      ale ten tydzien bedzie duuuuuzo spokojnieszy, pelen wypoczynku i kulturalnych
                                      rozrywek...:)

> cześć messja!!!!:)
                                      > ..a dlaczego do poniedziałku!!??
                                      > co z sobotą i niedziela???
                                      >
                                      > tygrysek...

• Gość: Aroska Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: 195.116.92.* 02.04.02, 15:01
                                        ....wybacz ciekawość......ale jak to się stało,że w święta pracowałaś??????
                                        A Tygryska już dzisiaj nie będzie:(((((((
                                        • Gość: messja Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: *.blueyonder.co.uk 02.04.02, 15:05
                                          Gość portalu: Aroska napisał(a):

> ....wybacz ciekawość......ale jak to się stało,że w święta pracowałaś??????
                                          > A Tygryska już dzisiaj nie będzie:(((((((

pracodawca mnie grzecznie poprosil:)))
                                          dziekuje za informacje:))
                                          (rozumiem, ze probujesz go zastapic podczas jego nieobecnosci...)
                                          • Gość: Aroska Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: 195.116.92.* 02.04.02, 15:10
                                            ??????...ale jak???...w święta???

Tygryska nie da się zastapić:)))).....a Ty chyba zresztą wolisz poczekać na
                                            niego??:)))
                                            • Gość: messja Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: *.blueyonder.co.uk 02.04.02, 15:16

> ??????...ale jak???...w święta???
                                              >
                                              > Tygryska nie da się zastapić:)))).....a Ty chyba zresztą wolisz poczekać na
                                              > niego??:)))

wierze, skoro tak twierdzisz:))) a co? mialbys cos przeciwko temu, jesli tak?:))
                                              • Gość: Aroska Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: 195.116.92.* 02.04.02, 15:23
                                                ...to zależy...
                                                ...ale przecież nie będę go pilnować...:)))))))))
                                                • Gość: messja Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: *.blueyonder.co.uk 02.04.02, 16:04

> ...to zależy...
                                                  > ...ale przecież nie będę go pilnować...:)))))))))

i slusznie, pewno sam najlepiej sie pilnuje:))
                                                  • Gość: tygrysek Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: 9.67.96.* 03.04.02, 07:20
                                                    co sie dzieje dziewczyny???,..o co chodzi???

cześć messja !!:))),..żyjesz jeszcze???:))

tygrysek...
                                                  • Gość: Aroska Re: słodkie lenistwo...:)))))/ Tajger IP: 195.116.92.* 03.04.02, 07:55
                                                    ...a tak sobie plotkowałyśmy o Tobie...:))))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: słodkie lenistwo...:)))))/ Tajger IP: 9.67.96.* 03.04.02, 08:01
                                                    no właśnie widzę...chyba o messji można juz zapomnieć...:(((
                                                  • Gość: Aroska Re: słodkie lenistwo...:)))))/ Tajger IP: 195.116.92.* 03.04.02, 08:11
                                                    ...nic się nie martw...wszystko przed Tobą...
                                                  • Gość: tygrysek Re: słodkie lenistwo...:)))))/ Tajger IP: 9.67.96.* 03.04.02, 08:26
                                                    że co???
                                                  • Gość: Aroska Re: słodkie lenistwo...:)))))/ Tajger IP: 195.116.92.* 03.04.02, 08:38
                                                    ...no...flircik z Messją...:)))
                                                  • Gość: tygrysek Re: słodkie lenistwo...:)))))/ Tajger IP: 9.67.96.* 03.04.02, 08:47
                                                    ..jesteś słodka!!!!,..wiesz...:))))
                                                  • Gość: Aroska Re: słodkie lenistwo...:)))))/ Tajger IP: 195.116.92.* 03.04.02, 08:53
                                                    ...tak???...a dlaczego???
                                                  • Gość: tygrysek Re: słodkie lenistwo...:)))))/ Tajger IP: 9.67.96.* 03.04.02, 08:56
                                                    ..przecież wiesz..:)),..misiaczku mój!:))))
                                                  • Gość: messja Re: słodkie lenistwo...:)))))/ Tajger IP: *.proxy.aol.com 03.04.02, 09:48

> no właśnie widzę...chyba o messji można juz zapomnieć...:(((

o mnie? o mnie nie mozna latwo zapomniec:)))
                                                  • Gość: messja Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: *.proxy.aol.com 03.04.02, 09:45

> co sie dzieje dziewczyny???,..o co chodzi???
                                                    >
                                                    > cześć messja !!:))),..żyjesz jeszcze???:))
                                                    >
                                                    >
                                                    > tygrysek...

czesc tygrysek!
                                                    zyje...
                                                    dopiero co wstalam:)))
                                                  • Gość: tygrysek Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: 9.67.96.* 03.04.02, 09:46
                                                    cześć messja!!!!!:)))
                                                    już myślałem że znowu zapiłaś!!!:))))

uffffff....:))

tygrysek...
                                                  • Gość: messja Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: *.proxy.aol.com 03.04.02, 09:49

> cześć messja!!!!!:)))
                                                    > już myślałem że znowu zapiłaś!!!:))))
                                                    >
                                                    > uffffff....:))
                                                    >
                                                    >
                                                    > tygrysek...

z rozpaczy po tym jak twoja kolezanka probowala mnie przegonic?:))))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: 9.67.96.* 03.04.02, 09:53
                                                    noooooooooo.........:))

a próbowała???:))

tygrysek...
                                                  • Gość: messja Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: *.proxy.aol.com 03.04.02, 10:00

> noooooooooo.........:))
                                                    >
                                                    > a próbowała???:))
                                                    >
                                                    > tygrysek...

nie, a powinnam?

(czy tobie wolno rozmawiac samemu, czy tez twoja kolezanka musi w twoich
                                                    rozmowach uczestniczyc?:)))
                                                  • Gość: Aroska Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: 195.116.92.* 03.04.02, 09:56
                                                    ...nie koleżanka...to po pierwsze...
                                                    ...nie próbowałam, bo gdybym chciała to by to się na pewno udało...to po
                                                    drugie...
                                                    ...i nikogo nie mam zamiaru przeganiać...to po trzecie...
                                                  • Gość: tygrysek Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: 9.67.96.* 03.04.02, 09:59
                                                    buuuuuuuuuuuuu...
                                                  • Gość: messja Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: *.proxy.aol.com 03.04.02, 10:02

> buuuuuuuuuuuuu...

czemu buczysz?:)
                                                  • Gość: tygrysek Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: 9.67.96.* 03.04.02, 10:04
                                                    bo statek nadpływa!!,...nie no zartowałem!!:)))
                                                    ..bo Aroska nas tak objechała..

buuuuuuuuuuuuu..

tygrysek...
                                                  • Gość: messja Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: *.proxy.aol.com 03.04.02, 10:08
                                                    stanowczo wole wiec statek:))

> bo statek nadpływa!!,...nie no zartowałem!!:)))
                                                    > ..bo Aroska nas tak objechała..
                                                    >
                                                    > buuuuuuuuuuuuu..
                                                    >
                                                    > tygrysek...

• Gość: tygrysek Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: 9.67.96.* 03.04.02, 10:11
                                                    a Ty jesteś teraz w pracy czy w domu???
                                                  • Gość: messja Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: *.proxy.aol.com 03.04.02, 10:13

> a Ty jesteś teraz w pracy czy w domu???

w domu, a ty?
                                                  • Gość: tygrysek Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: 9.67.96.* 03.04.02, 10:16
                                                    ja w pracy,..niestety..
                                                    a tak bym chciał się stąd wyrwać!!!!!
                                                    juz mi sie tu nie chce siedzieć!!!
                                                    a do tego jak widzę to słońce i piekna pogodę...
                                                    ech..poszalało by się..

tygrysek...
                                                  • Gość: messja Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: *.proxy.aol.com 03.04.02, 10:25

> ja w pracy,..niestety..
                                                    > a tak bym chciał się stąd wyrwać!!!!!
                                                    > juz mi sie tu nie chce siedzieć!!!
                                                    > a do tego jak widzę to słońce i piekna pogodę...
                                                    > ech..poszalało by się..
                                                    >

ech ja to sobie dzisiaj poszalej:
                                                    1)ide do pracy, ale tylko na kilka godzinek
                                                    2)moj landlord wyjezdza dzisiaj na wakacje i mam przez 10 dni dom do walsnej
                                                    dyspozycji
                                                    3)w zwiazku z powyzszym przychodza dzisiaj do mnie goscie:))
                                                    > tygrysek...

• Gość: tygrysek Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: 9.67.96.* 03.04.02, 11:15
                                                    ty to się masz fajnie....
                                                  • Gość: messja Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: *.proxy.aol.com 03.04.02, 11:18

> ty to się masz fajnie....

nie tak dokonca, bo przespalam "zlota raczke" co mial dzis rano przyjsc i
                                                    wszystko naprawic... pewno mi sie za to oberwie:)))

a ty gdzie pracujesz, ze tak nudno?
                                                  • Gość: tygrysek Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: 9.67.96.* 03.04.02, 11:32
                                                    eeeee..lepiej nie gadać!!!
                                                    są lepsze tematy...
                                                  • Gość: messja Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: *.blueyonder.co.uk 03.04.02, 14:24

> eeeee..lepiej nie gadać!!!
                                                    > są lepsze tematy...

az tak zle?:)
                                                  • Gość: tygrysek Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: 9.67.96.* 03.04.02, 14:26
                                                    ooooooo!! a któż to sie znowu zjawił!!:))

..źle nie jest, ale nie lubie gadać o pracy..

tygrysek...
                                                  • Gość: messja Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: *.blueyonder.co.uk 03.04.02, 14:30

> ooooooo!! a któż to sie znowu zjawił!!:))
                                                    >
                                                    > ..źle nie jest, ale nie lubie gadać o pracy..
                                                    >
                                                    >
                                                    > tygrysek...

a co steskniles sie juz...?:)))
                                                    dobra, dzisiaj nie gadamy o pracy:))
                                                    dobre wiadomosci 3:
                                                    1)nie przespalam pana "zlota raczka" - przyszedl o 10-tej
                                                    2)jest niesamowicie cieplo i slonecznie dzisiaj
                                                    3)moja przyjaciolka, ma fajnego brata:))

• Gość: tygrysek Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: 9.67.96.* 03.04.02, 14:33
                                                    ..a co mi do brata????,..kurde znowu coś piłaś!!!:))
                                                    ..co za kobieta!!:)))

tygrysek...
                                                  • Gość: messja Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: *.blueyonder.co.uk 03.04.02, 14:38

> ..a co mi do brata????,..kurde znowu coś piłaś!!!:))
                                                    > ..co za kobieta!!:)))
                                                    >
                                                    >
                                                    > tygrysek...

cudowna kobieta, tygrysku, cudowna:)))
                                                    nie pilam, dzisiaj nie trzeba i bez tego jestem szczesliwa:))))

• Gość: tygrysek Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: 9.67.96.* 03.04.02, 14:42
                                                    cudowna???...kurde ,..jestem lekko zaintrygowany..:)))

a czemu jestes szczęśliwa???:))

tygrysek...
                                                  • Gość: messja Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: *.blueyonder.co.uk 03.04.02, 14:49

> cudowna???...kurde ,..jestem lekko zaintrygowany..:)))
                                                    >
                                                    > a czemu jestes szczęśliwa???:))
                                                    >
                                                    >
                                                    > tygrysek...

milo mi, ze zaintrygowany:)))
                                                    a czemu nie?:))) epikurejczycy, bodajrze mowili, ze do szczescia potrzeba tylko
                                                    brak nieszczesc:)))
                                                    w kazdym razie jest tak:
                                                    1)jest piekna wiosna
                                                    2)zapowiada sie, ze wszystko jest na dobrej drodze:)))

• Gość: tygrysek Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: 9.67.96.* 03.04.02, 14:54
                                                    co wszystko??????

jurro dokończymy bo juz wychodzę!!,

pa,

tygrysek...
                                                  • Gość: messja Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: *.blueyonder.co.uk 03.04.02, 14:57

> co wszystko??????
                                                    >
                                                    >
                                                    > jurro dokończymy bo juz wychodzę!!,
                                                    >
                                                    > pa,
                                                    >
                                                    >
                                                    > tygrysek...

wszystkiego na forum ci nie opowiem:))
                                                    dobrze, jutro dokonczymy...
                                                    pa tygrysku
                                                    milego dnia

• Gość: tygrysek Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: 9.67.96.* 04.04.02, 07:21
                                                    cześć messja!!:)),..jestes tu gdzieś?????
                                                    ...kurde chyba znowu zapiła....:((
                                                    ..to gdzie mi to opowiesz???,..może nie być zbytnio okazji...

tygrysek...
                                                    PS..ale wszystko rozumiem,..jestes na dobrej drodze do wyleczenia cięzkiej
                                                    choroby!!!!!:))))))))),..GRATULACJE!!!!!!!:))))))
                                                  • Gość: messja Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: *.proxy.aol.com 04.04.02, 08:49
                                                    co ty ciagle z tym "zapiciem"?
                                                    nic nie opowiem
                                                    jakiej choroby?

> cześć messja!!:)),..jestes tu gdzieś?????
                                                    > ...kurde chyba znowu zapiła....:((
                                                    > ..to gdzie mi to opowiesz???,..może nie być zbytnio okazji...
                                                    >
                                                    > tygrysek...
                                                    > PS..ale wszystko rozumiem,..jestes na dobrej drodze do wyleczenia cięzkiej
                                                    > choroby!!!!!:))))))))),..GRATULACJE!!!!!!!:))))))

• Gość: tygrysek Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: 9.67.96.* 04.04.02, 08:57
                                                    czemu nie opowiesz???..chlip!,..
                                                  • Gość: messja Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: *.proxy.aol.com 04.04.02, 09:07

> czemu nie opowiesz???..chlip!,..

bo nie bedzie okazji:))
                                                    co z pozostalymi moimi pytaniami?
                                                    jakie zapicie? jaka choroba?:)))
                                                  • Gość: tygrysek Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: 9.67.96.* 04.04.02, 09:11
                                                    to tu opowiedz!!!:)))

choroba, bo myślałem że mowiąc "jestem na najlepszej drodze"..masz na
                                                    mysli wyjście z ciężkiej choroby..:))))

a z tym zapiciem to wiesz,...nie pij tyle!!!!!:))

tygrysek...
                                                  • Gość: messja Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: *.proxy.aol.com 04.04.02, 09:13
                                                    zle myslales, bo zle przeczytales...
                                                    tyle to ile? tyle co ty?:)))

> to tu opowiedz!!!:)))
                                                    >
                                                    > choroba, bo myślałem że mowiąc "jestem na najlepszej drodze"..masz na
                                                    > mysli wyjście z ciężkiej choroby..:))))
                                                    >
                                                    > a z tym zapiciem to wiesz,...nie pij tyle!!!!!:))
                                                    >
                                                    > tygrysek...

• Gość: tygrysek Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: 9.67.96.* 04.04.02, 09:16
                                                    ja nie pije,...więc miałem na mysli tyle co Ty!!!:))
                                                  • Gość: messja Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: *.proxy.aol.com 04.04.02, 09:21

> ja nie pije,...więc miałem na mysli tyle co Ty!!!:))

ale ty nie wiesz ile ja pije...
                                                    i mowiles, ze chlejesz... (domyslam sie, ze miales namysli picie:)))
                                                    a co ty taki uszczypliwy dzisiaj jestes? kolezanka ci kazala, czy sam z siebie?
                                                  • Gość: tygrysek Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: 9.67.96.* 04.04.02, 09:25
                                                    no cos ty!!:)),..nie jestem uszczypliwy!!!:)))
                                                    ..jestem miły!!!:))) i towarzyski!!!:))

tygrysek...
                                                  • Gość: messja Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: *.proxy.aol.com 04.04.02, 09:30
                                                    moze mi sie wydawalo...:)))
                                                    nie wypilam dzisiaj jeszcze wystarczajaco.... kawy:))))
                                                    (dopiero pierwsza filizanka, takie spiochy jak ja potrzebuja duzo czasu i
                                                    kofejny, aby sie obudzic:)))

> no cos ty!!:)),..nie jestem uszczypliwy!!!:)))
                                                    > ..jestem miły!!!:))) i towarzyski!!!:))
                                                    >
                                                    >
                                                    > tygrysek...

• Gość: tygrysek Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: 9.67.96.* 04.04.02, 09:33
                                                    no widzisz!:)))
                                                    ..a jesteś śpiochem??:))

tygrysek...
                                                  • Gość: messja Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: *.proxy.aol.com 04.04.02, 09:35

> no widzisz!:)))
                                                    > ..a jesteś śpiochem??:))
                                                    >
                                                    > tygrysek...

jestem, oj jestem...:))) szczegolnie ostatnio ciagle niewyspana chodze....
                                                    a ty jestes?
                                                  • Gość: tygrysek Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: 9.67.96.* 04.04.02, 09:38
                                                    no nie powiem,...:)),..też pospać lubie!!:))
                                                    ..ale ostatnio też chodzę nie-wy-spa-ny!!!!!!!!!!!!!!!

kurde..

tygrysek...
                                                  • Gość: messja Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: *.proxy.aol.com 04.04.02, 09:40

> no nie powiem,...:)),..też pospać lubie!!:))
                                                    > ..ale ostatnio też chodzę nie-wy-spa-ny!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    >
                                                    > kurde..
                                                    >
                                                    >

kurde, kurde...

w tym tygodniu postaram sie nadrobic zaleglosci w spaniu i wszelkie inne...
                                                    bo jak nie w tym tygodniu, to chyba nie wiem kiedy....:))))
                                                    > tygrysek...

• Gość: tygrysek Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: 9.67.96.* 04.04.02, 09:42
                                                    masz racje!! na drób!!!!!:))
                                                    ..ja uwielbiam drób!!!!!:))

tygrysek...
                                                  • Gość: messjq Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: *.proxy.aol.com 04.04.02, 10:06

> masz racje!! na drób!!!!!:))
                                                    > ..ja uwielbiam drób!!!!!:))
                                                    >
                                                    > tygrysek...

a jednak jestes dzisiaj uszczypliwy....
                                                    ale co tam.... nieszkodzi.... znow (po prysznicu) jestem w pelnej gotowosci by
                                                    pokonoac najgorsze uszczypliwosci:)))) (no prosze nawet mi sie zrymowalo:))))
                                                    (a drob lubie i ryby, i inne swinstwa tez:)))
                                                  • Gość: tygrysek Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: 9.67.96.* 04.04.02, 10:12
                                                    nie jestem!!:)),..przeciez tak tylko żartowałem sobie!!:))))
                                                    ..bo Tygryski to urwiski!!:))))
                                                    a drób serio bardzo lubię!!!:)),.ryb nie!!!!!

tygrysek...
                                                  • Gość: messja Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: *.proxy.aol.com 04.04.02, 10:20

> nie jestem!!:)),..przeciez tak tylko żartowałem sobie!!:))))
                                                    > ..bo Tygryski to urwiski!!:))))
                                                    > a drób serio bardzo lubię!!!:)),.ryb nie!!!!!
                                                    >
                                                    >
                                                    > tygrysek...

no dobra....:)))
                                                    urwiski chyba nie sa bardzo niebezpieczne, nawet jesli sa to tygryski:)))
                                                    jak tam dzisiaj w pracy? nudno? semi-nudno? czy calkiem nie-nudno?:)))

• Gość: tygrysek Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: 9.67.96.* 04.04.02, 11:23
                                                    urwiski są kochane!! ,..szczególnie jak sa to Tygryski!!:))

a w pracy dzisiaj semi-nudno:))

tygrysek...
                                                  • Gość: messja Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: *.proxy.aol.com 04.04.02, 11:32

> urwiski są kochane!! ,..szczególnie jak sa to Tygryski!!:))
                                                    >
                                                    > a w pracy dzisiaj semi-nudno:))
                                                    >
                                                    > tygrysek...

ja zaraz tez ide do pracy... i znowu komputer:))) chyba powinnam wziac sie za
                                                    czytanie dla odmiany... tyle ksiazek nieprzeczytanych wciaz na mnie czeka... i
                                                    listy nieodpisane.... czsami sama siebie przerazam:)))

• Gość: tygrysek Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: 9.67.96.* 04.04.02, 11:42
                                                    nie przejmuj sie,..sa gorsze problemy w życiu!!:))))
                                                  • Gość: messja Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: *.proxy.aol.com 04.04.02, 12:18

> nie przejmuj sie,..sa gorsze problemy w życiu!!:))))

wiem, chociazby uciazliwa mucha, ktora nie daja mi spokoju na sasiedzkim watku:)))
                                                  • Gość: tygrysek Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: 9.67.96.* 04.04.02, 12:34
                                                    na jakim wątku??? kto???
                                                    gadaj a zaraz Cie obronie w raxie potrzeby!!:))
                                                  • Gość: messja Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: *.blueyonder.co.uk 04.04.02, 15:31

> na jakim wątku??? kto???
                                                    > gadaj a zaraz Cie obronie w raxie potrzeby!!:))

dziekuje tygrysku, wiedzialam, ze na ciebie mozna liczyc:)))
                                                    juz nie trzeba, chyba zrozumial, ze mi wysoko nie podskoczy i juz grzeczniej sie
                                                    do mnie zwraca:)))
                                                    chyba juz cie nie ma, wiec do jutra (tylko, ze ja tak wczesnie, jak ty nie
                                                    wstaje:)))
                                                  • Gość: tygrysek Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: 9.67.96.* 05.04.02, 11:30
                                                    ..wstałas już?????,..(albo zaś zapiła):)))))))
                                                  • Gość: messja Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: *.proxy.aol.com 05.04.02, 11:45

> ..wstałas już?????,..(albo zaś zapiła):)))))))

jestes okropny, ale zaraz z tego co przeczytalam to ty chyba wczoraj piles?
                                                  • Gość: tygrysek Re: słodkie lenistwo...:)))))/ messja.. IP: 9.67.96.* 05.04.02, 11:49
                                                    ..żartowałem przeciez!!!:)))
                                                    ..nie nie piłem!!,..bo ja nie pije!!!
                                                    ..chyba że mleko!!!:))

..a co teraz robisz???:))

tygrysek...
                                                  • Gość: messja Re: słodkie lenistwo...cd. IP: *.proxy.aol.com 05.04.02, 11:51
                                                    siedze w domu i zastanawiam sie, czy aby juz czas na pierwsza dzisiaj kawe...
                                                    a ty?
                                                  • Gość: tygrysek Re: słodkie lenistwo...cd. IP: 9.67.96.* 05.04.02, 11:56
                                                    ..a ja w pracy do jasnej!!!!!,..:))
                                                    ..siedze , stukam posty i popijam Colę!!:))

..a Ty jestes bezrobotna czy co???:))

tygrysek...
                                                  • Gość: messja Re: słodkie lenistwo...cd. IP: *.proxy.aol.com 05.04.02, 12:03
                                                    bezrobotna:)))) I wish:)))) (tzn. nie tak do konca-musze jakos zarabiac:)))
                                                    jestem jak najbardziej robotna i dzisiaj nawet bardzo... ale mam plan: zeby sie
                                                    wieczorem urwac z pracy...:))
                                                    a oto moj plan na najblizsze 20 min:
                                                    1)kawa
                                                    2)przemyc oczy i ubrac sie
                                                    3)wyjsc z domu
                                                    pozdrowienia bardzo dzis leniiiiiiwe:)))

> ..a ja w pracy do jasnej!!!!!,..:))
                                                    > ..siedze , stukam posty i popijam Colę!!:))
                                                    >
                                                    > ..a Ty jestes bezrobotna czy co???:))
                                                    >
                                                    >
                                                    > tygrysek...

• Gość: tygrysek Re: słodkie lenistwo...cd. IP: 9.67.96.* 05.04.02, 12:11
                                                    ..nie mów tak bo Tygrysek jako kot tez sie zaraz rozleniwia..!!!:))
                                                  • Gość: messja Re: słodkie lenistwo...cd. IP: *.proxy.aol.com 05.04.02, 12:20

> ..nie mów tak bo Tygrysek jako kot tez sie zaraz rozleniwia..!!!:))

zmiana planu: moge godz. dluzej zostac w domu... hurrra...
                                                    (a z drugiej strony powinnam chyba zrobic cos pozytecznego zamiast tak
                                                    leniuchowac?:))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: słodkie lenistwo...cd. IP: 9.67.96.* 05.04.02, 12:23
                                                    hmmmmmm...możesz np. pożytecznie pogadać!!:)))
                                                  • Gość: messja Re: słodkie lenistwo...cd. IP: *.proxy.aol.com 05.04.02, 12:29

> hmmmmmm...możesz np. pożytecznie pogadać!!:)))

mowisz:)))) no to mnie pocieszyles:)))) straszna ze mnie gadula... i w necie i w
                                                    rzeczywistosci:)))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: słodkie lenistwo...cd. IP: 9.67.96.* 05.04.02, 12:33
                                                    serio!!:)))),..to nawijaj cos fajnego!!!:))))
                                                  • Gość: messja Re: słodkie lenistwo...cd. IP: *.proxy.aol.com 05.04.02, 12:37

> serio!!:)))),..to nawijaj cos fajnego!!!:))))

ojej, przeciez caly czas cos gadam... cala jestem gadaniem, geba mi sie nie
                                                    zamyka...:)))
                                                    a teraz ty gadaj:))
                                                  • Gość: tygrysek Re: słodkie lenistwo...cd. IP: 9.67.96.* 05.04.02, 12:45
                                                    ..to ja Ci powiem kawał OK??:))

..po udanym seksie tirówa wyłazi z kabiny samochodu i do kierowcy:
                                                    - a teraz bywaj zdrów!!!:))

tygrysek...
                                                  • Gość: messja Re: słodkie lenistwo...cd. IP: *.proxy.aol.com 05.04.02, 12:54
                                                    :))) brudny zart, brudny...
                                                    a ja odzyskalam sily zyciowe i energie po malym snaidanku i prysznicu, nadal
                                                    tylko nie wiem jak sie dzisiaj wieczorem wykrecic od pracy:)))

> ..to ja Ci powiem kawał OK??:))
                                                    >
                                                    > ..po udanym seksie tirówa wyłazi z kabiny samochodu i do kierowcy:
                                                    > - a teraz bywaj zdrów!!!:))
                                                    >
                                                    >
                                                    > tygrysek...

• Gość: tygrysek Re: słodkie lenistwo...cd. IP: 9.67.96.* 05.04.02, 12:56
                                                    ..a czy wszystkie żarty muszą być "czyste"!!!:)))))))
                                                    ..to co ty masz za pracę!???:)),...tylko nie mów że.....:))))

tygrysek...
                                                  • Gość: messja Re: słodkie lenistwo...cd. IP: *.proxy.aol.com 05.04.02, 13:00
                                                    nie, nie musza, ale chcialam jakos skomentowac:))))))

> ..a czy wszystkie żarty muszą być "czyste"!!!:)))))))
                                                    > ..to co ty masz za pracę!???:)),...tylko nie mów że.....:))))
                                                    >
                                                    > nie powiem, ze....:)))))) i nie powiem, ze......:(((((((((
                                                    wogole nic ci nie powiem, bo ty mi nie chciales powiedziec jaka masz prace:)))

> tygrysek...

• Gość: tygrysek Re: słodkie lenistwo...cd. IP: 9.67.96.* 05.04.02, 13:10
                                                    ..no ja pracuję w biurze,..w duuuuużymm przedsiebiorstwie!!!:))
                                                    a Ty???:))

tygrysek...
                                                  • Gość: messja Re: słodkie lenistwo...cd. IP: *.proxy.aol.com 05.04.02, 13:19

> ..no ja pracuję w biurze,..w duuuuużymm przedsiebiorstwie!!!:))
                                                    > a Ty???:))
                                                    >
                                                    >
                                                    > tygrysek...

a ja nie...:)))))))
                                                    (mam 3 malutkie zajecia, ale jedno mi sie juz calkiem znudzilo:)))))

• Gość: tygrysek Re: słodkie lenistwo...cd. IP: 9.67.96.* 05.04.02, 13:21
                                                    jakie!!!!????,..ciekawość mnie zżera!!!!:))
                                                  • Gość: messja Re: słodkie lenistwo...cd. IP: *.proxy.aol.com 05.04.02, 13:27

> jakie!!!!????,..ciekawość mnie zżera!!!!:))

nie powiem.... eeee... nie ma sie czym chwalic (chodz i nie ma sie czym
                                                    wstydzic:))) to zbyt intymne szczegoly na forum:))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: słodkie lenistwo...cd. IP: 9.67.96.* 05.04.02, 13:33
                                                    mam pomysł!!!!!!:)))
                                                    to wyślij mailem!!!!:)))))

tygrysek...
                                                  • Gość: messja Re: słodkie lenistwo...cd. IP: *.blueyonder.co.uk 05.04.02, 17:45
                                                    moze kiedys wysle:)))
                                                    poki co dobra wiadomosc z ostatniej chwili: nie musze dzisiaj wieczorem pracowac!
                                                    moja szefowa, sama zadzwonila i mi to powiedziala... great! bede leniuchowac i to
                                                    bez klamstw:)))))

> mam pomysł!!!!!!:)))
                                                    > to wyślij mailem!!!!:)))))
                                                    >
                                                    >
                                                    > tygrysek...

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka